Vizitator Andr3y Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 n am ba relatii am zis si yo la misto ce ai minte asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 OFFTOPIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 am ma sa mor io de nu am pai nu ma bagi si pe mine pana in 7 august in examen...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 am permis )))nu relati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 cine vine maine la arc? sa stiu daca spal troaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 aia care n-au ce face acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 eu nu am ce face .. tu ai ?? ca pe tine nu te-am vazut niciodata puya.. sau cred k o data pe dorobanti acum 2 sapt erai oprit de politie... CRED.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 eu nu am ce face .. tu ai ?? ca pe tine nu te-am vazut niciodata puya.. sau cred k o data pe dorobanti acum 2 sapt erai oprit de politie... CRED.. da mah..l-au oprit pt exces de viteza mica=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 da mah..l-au oprit pt exces de viteza mica=)) Am mers de mai multe ori cu Puya si merge destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Am mers de mai multe ori cu Puya si merge destul de bine da,si tu esti jumatatea mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 puya de tine stiam k esti gay da` cristi nu parea..aoleu si am mai dormit cu el in camera la curtea de arges =)) ...ba cobra ce`ai facut cu gutza cat am lipsit eu??? puya tot asa TARE mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 puya de tine stiam k esti gay da` cristi nu parea..aoleu si am mai dormit cu el in camera la curtea de arges =)) ...ba cobra ce`ai facut cu gutza cat am lipsit eu??? puya tot asa TARE mergi? da,aproape ca ma intreci cu mopedul tau dak merg cu a 2-a ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 me& ma bay poate ne intalnim pe traseu,,organizat sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 me& ma bay poate ne intalnim pe traseu,,organizat sau nu misto rau derbi..te asteptam la buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 me& ma bay poate ne intalnim pe traseu,,organizat sau nu intr-adevar e super la design gpr-ul. In alta ordine de idei..tot n`am ce face asa ca am zis sa pun 1 poza-doua si cu mine Asta e "batranica" mea . E visu meu, pt mine inseamna f mult, chiar daca in comparatie cu altele e mai veche si bla bla. Cu putin noroc sper sa o innoiesc (cu o surioara de prin 2000) in iarna asta, iar daca asta nu se poate..atunci ii fac carene de R1 sau de ducati ) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 frumos derbi frumoasa si aprilica:) aveti grija de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Asta este noua mea motocicleta! as vreau si sa o delimitez!poate ne intalnim vreodata prin ialomita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Frumoasa rs-ica de 2006 felicitari si sa te bucuri de ea cat mai mult.In curand o sa postez si eu pe aici abea astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 ms ms!poate o sa vin si eu la buc cand o sa iau carnetu asta intr-o sapt sau 2sapt! oriku merg si asa cu ea!sunt cam handikapat dar stii cum e cu pofta asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 baieti in sfarsit visul meu a devenit realitate o super bicileta cu 21 de viteze fuge 200 in cap e foarte buna de freestyle va astept sa ne dam sper sa nu cad cu ia sa ii zgari vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 ai de capu meu mah RSS de unde ai luato ca yo atata am cautato si nam gasit nici unde.si vad ca tu ai versiunea delimitata cu 21 de trepte.Si ce fain ii carenata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 smecherie frate trage cu a-1 de rupe si daca nu observi vopseaua e perla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 iti dai seama ca dei pui un pinion mare pe spate odata ii fata in aer.ce pinion,oricum are vreo 50 cp ca ii varianta racing.Si am vazut pe siteul lor ca datorita noilor pneuri o poti in clina pana la unghiul de 80 de grade.Si dealarul garanteaza ca alearga cu 140kmh la relanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 baieti in sfarsit visul meu a devenit realitate o super bicileta cu 21 de viteze fuge 200 in cap e foarte buna de freestyle va astept sa ne dam sper sa nu cad cu ia sa ii zgari vopseaua esti un nesimtit si o sa fii urat privit ... pai bine ma unde sunt protectiile vrei sa mancam coliva si sa punem poza ta pe parbriz ? .... oricum sa vii cu ea la arc sa o vedem ps: s-o bagi in tren pana la noi k faci scurta la picioare si sa dai si o bere s-o uzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 oricum te face ala cu bicicleta..ca minsku e prea obosit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate