soriyn17 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) ai dreaq!! cand sunt si eu cu voi nimeni nu face poze Editat Noiembrie 16, 2006 de soriyn17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Poze cu CBR-u meu dupa un BURNOUT Uitati-va si la film: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 De nerecunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 bravo ma baieti , ati mai lasat si voi magheru Apropo de lasatul magherului ... sambata 25 noiembrie cei 2 nebuni cu rieju au ajuns la cota 1400 bravo ma baieti , ati mai lasat si voi magheru Apropo de lasatul magherului ... sambata 25 noiembrie cei 2 nebuni cu rieju au ajuns la cota 1400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Poze cu CBR-u meu dupa un BURNOUT Uitati-va si la film: Jackass zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 asa NSR la capat q amortizoarele protagonistii sunt actorii principali din opera MAGHERU partea 1...daor primii 4 de la dreapta la stanga...ultimul e q MOOOia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 nu fumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 daca va vede tacsu' lu furia ce ati facut la motoru lui. va aliniaza..da orikm.. pt el tot minzq e mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 daca va vede tacsu' lu furia ce ati facut la motoru lui. va aliniaza..da orikm.. pt el tot minzq e mai bun cred ca daca vede tacsu` bataia lu furiosu nu o ia nimeni Furiosule vreau sa te vad vanat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 cred ca nu vede tata poza si oricum nu erau la capat amortizoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 ce fata suparata am. imi parea rau ca m-au fortat baietii sa-i rup motoru lui furia dar asta a fost. n-am avut de ales.....( sa zici mc ca am doar 60kg) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 ce fata suparata am. imi parea rau ca m-au fortat baietii sa-i rup motoru lui furia dar asta a fost. n-am avut de ales.....( sa zici mc ca am doar 60kg) ) plus 20 prodan + 180 andrey + 85 eu :|+ nesemnificativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 mi-au inghetzat si coaeleeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 foarte tari motorasele voastre !! sa le conduceti sanatosi si sa n-aveti parte de accidente !! [off-topic] creasta de punker sau cornitzele de unde se cumpara ? un magazin ceva... [/off-topic] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 foarte tari motorasele voastre !! sa le conduceti sanatosi si sa n-aveti parte de accidente !! [off-topic] creasta de punker sau cornitzele de unde se cumpara ? un magazin ceva... [/off-topic] din germania vreo 15 euro www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 foarte tari motorasele voastre !! sa le conduceti sanatosi si sa n-aveti parte de accidente !! [off-topic] creasta de punker sau cornitzele de unde se cumpara ? un magazin ceva... [/off-topic] nu are rost sa iti iei..arata oribil pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 17, 2006 Autor Share Postat Decembrie 17, 2006 Aveti grija baieti cum mergeti acum mai ales ca a iesit frigul si lumea nu prea se mai uita dupa motociclete (do they ever do?).Accidentul s-a intamplat pe fond de neacordare de prioritate si binenteles argumentat de faptu, sau mai bine zis vorba aia obisnuita si des auzita : SCUZE,NU TE-AM VAZUT Baiatu nu a patit mai nimic, decat o mica lovitura la mana drepta.Ma bucur ca a iesit doar asa... Nu mai dati gaz pe strazile mici si nerulate ca atunci se intampla fapta nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 pun si eu doua cbr-uri repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 niste poze de la parada cu noi chiar daca mai sunt pe undeva pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 mai vrem poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 na puya poze q vedeta voastra sa moara dusmanii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 m-am jucat putin in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 nice , dar te cam mananca , tocmai pe frig cand nu ai aderenta cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 s-a trezit un tataie sa zica ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 bv bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate