demostene Postat Iunie 4, 2004 Autor Share Postat Iunie 4, 2004 nu-n vara ca trebuie sa strang bani mai intai!! acu contemplez serios.. daca reusesc sa pun niste banuti deoparte (indoielnic!!) ce sa fac... japoneza sau sa modific nepra! pt japoneza as mai avea nevoie de 1000 de euroi, banii jos. cel putin pt un motor okay! Dificil! La nipru mai merge sa mai strang o luna-doua si sa mai modific cate ceva... & so on... investitia majora ar fi furca cu frana pe disc. Restul merge facut pe rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 incearca un jug de m72 unde linia betelor nu este paralela cu linia axului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Au facut rusii asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 salutari ! ca tot spunea-tzi de racirea motorului: am vazut pompa electrica de ulei pt cutii de viteze mari cu termostat si costa 147euro (dpar pompa) cauta pe google mocal sau vezi pe www.thinkauto.com CU ASTA SIGUR L-AI RACORIT PE TIMP DE VARA . sincer eu n-am incercat dar am incredere in britanici Deocamdata trebuie sa imi inscriu dneprul si apoi s-ar putea sa mai strang ceva lovele . AR MAI FI SI BAIA DE ULEI CARE POTZI SA O TORNI DIN DURALUMINIU , cum am facut eu la turnatoria din rm sarat de unde sunt eu . Iese binisor numai ca dupa 4 incercari de turnare, a iesit de vreo 50mm (s-a ofticat tipu' deoarece iesea cu ''gaurele'' asa ca a facut-o supergroasa si cu 4 aripioare . cred ca o sa mai lucrez la ea cu o freza de la un amic de-al meu dentist si cu aparatura siemens , poate o mai subtiez...... la aprindere ma roade si pe mine sa-i pun un senzor HALL si o unitate electronica , ceva...... dar habar n-am deocamdata . CIAO si multa bafta ! dar_totusi_.................__hayabusa_for_life__ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 Mai e ceva de spus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate