->Bullet<- Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 cine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 unde? /index.php?/topic/694344-harley-davidson-sportster-custom/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 de vinzare rack cu sissy bar si rollbar de pe un sportster. preturi???astept oferte pe PM. salut, care aveti motor pe injectie?unde va faceti servisarea injectiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 ce ulei folosiți pentru cutie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 gear oil 75w-90 cred.... Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90 gear oil OK to run in Harley Transmissions...... Unless the transmission specifically recommends an API GL-5 fluid for your transmission, it should not be used. GL-5 gear oils are designed for gears that require a high level of EP (Extreme Pressure) additives to protect gear teeth under extreme stress. Unfortunately, these same additives can be very aggressive toward “yellow metals “and are generally not recommended where copper, brass and bronze components are used. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Salutare, Am un 48 din 2012,nemodificat,e cum l-a scos fabrica. Mi se pare tare rigid,chiar daca telescoapele spate sunt pe moale. Ce parere aveti se saua asta?Oare imi rezolva problema? http://www.harley-davidson.com/store/solo-spring-saddle-pa-16-5437310--1 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) Salutare, Am un 48 din 2012,nemodificat,e cum l-a scos fabrica. Mi se pare tare rigid,chiar daca telescoapele spate sunt pe moale. Ce parere aveti se saua asta?Oare imi rezolva problema? http://www.harley-davidson.com/store/solo-spring-saddle-pa-16-5437310--1 Multumesc Salut nu-ti va rezolva decat look-ul. saua respectiva nu-i deloc confortabila. ce-a mai buna solutie ptr putin confort este schimbarea amortizoarelor. Editat Mai 22, 2013 de Saracie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Salutare, Am un 48 din 2012,nemodificat,e cum l-a scos fabrica. Mi se pare tare rigid,chiar daca telescoapele spate sunt pe moale. Ce parere aveti se saua asta?Oare imi rezolva problema? http://www.harley-davidson.com/store/solo-spring-saddle-pa-16-5437310--1 Multumesc salut,ce telescoape ai?poate facem schimb..au am un nightster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Multumesc,@Saracie @ThefatBob,ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 salut, care aveti motor pe injectie?unde va faceti servisarea injectiei? Nu stiu la ce te referi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 e funny cand nu ai probleme cu ea,cand incepe sa faca probleme,iti doresti sa fi fost pe carburatie ) (eu sunt mai funny acu,nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Nu stiu la ce te referi... re-mapare, de exemplu...diagnoza motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) Sportster 883 din 2001 itp pina in 2015 tobe California 2 , crashbar , sissy bar ,filtru Screamin Eagle,capace skull Harley Davidson 30 000 km Radu 0723583261 spirearadu2005@yahoo.com 5700 eur negociabil Editat Mai 27, 2013 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 la al meu i-am pus tobele stock,sunet pauza...parca e feon...hahaha am cistigat ceva la consum,cam 0,5L si cam atit....nu-mi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 * am si eu o-ntrebare, va rog: ce baterii puneti voi pe Sporty? caut acum una ptr. Sporty 883 low (2008), pentru alt motor, nu al meu. urgent! merciii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 * am si eu o-ntrebare, va rog: ce baterii puneti voi pe Sporty? caut acum una ptr. Sporty 883 low (2008), pentru alt motor, nu al meu. urgent! merciii! Hello, 12V 12Ah Dim.: 150x87x145 Cod Yuasa : YTX14L-BS Eu momentan am marca Landport (AGM) si sunt foarte multumit !!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 * merci! pentru raspunsurile voastre prompte. am comandat. sper sa vina saptamana urmatoare bateria, sa ne suim pe cai...! ce vremeeeee! sa opreasca cineva ploile asteaaaa! ufff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 fac schimb de amortizoare spate de sporty.... le dau pe ale mele de 13" pt unele mai scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) * stimabililor, tre' sa schimb uleiu' urjent si nu am timp de service. ce ulei iau, va rog? si ce filtru?Sporty XL1200C - 2005caut de aseara un service manual si nu gasesc sa downloadez... e drept, m-a si lovit somnu' repede, ca am avut un we. greu. merciiii! Editat Iunie 17, 2013 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 (editat) BelRay-Motul-Revtech...in principiu orice, sa fie 20w50 mineral,iti trebuie 2,9 litri,poti lua la litru sau bidon de 4litri...filtru Hyflo sau DragSpecialties...cu Aleho ai vorbit? daca nu,aici: http://metricmotion.ro/ am eu un manual de sporty....lasa-mi adresa de mail pe PM. Editat Iunie 17, 2013 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 si eu trebuie sa fac schimbul! sunt chituri pe ebay revtech sau genuine+ taxe postale ajungi la 360-370 de lei cu toate!exact la pretul asta ies si cu altii care se ocupa cu import de piese consumabile! este important ca uleiul de motor sa fie mineral si lumea de la noi baga ce este adica motul 3000-3 litri! pt primar nu merge nimic altceva decat revtech sau genuine-1 litru! filtru am gasit intr-un magazin piese auto-moto cu 35 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Dar de ce mineral? Ce se intampla daca pui semisintetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Dar de ce mineral? Ce se intampla daca pui semisintetic? Mananca uleiul semisintetic sau sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 în primară 950 ml ( 948 atât îi 30 oz - bidonul de BelRay îi exact ) mineral 20w50 orice în principiu vezi că scrie VTWIN pe bidon filtru eu folosesc Champion cod COFO70C - cam orice magazin de piese auto poate aduce ( negru sau cromat alegerea ta ) în motor 20w50 - eu pun de mașină îi mai ieftin și face același lucru , cantitate 2,5 l - teoretic zice 3 , dar , dacă îl alergi s-ar putea să arunce . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Mananca uleiul semisintetic sau sintetic. poate la modelele mai vechi: eu nu am avut nicio problema cu vaca la acest capitol si nici nu a aparut fenomentul de neungere a capetelor de chiuloasa cum spuneau unii. In fine, vad ca in afara la twincam semisinteticul se foloseste in draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate