ncatalin Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 (editat) Salut, Pentru ca nu prea mai am loc de depozitat, vreau sa vand seaua Sundowner Solo pentru modele Sportster (XL), de touring, comandata de la HD. Este o sea extrem de confortabila pentru drumuri lungi, ca un fotoliu, la propriu. Schimba si pozitia pe moto, este exceptionala pentru stat multe ore la drum, este in clasa cu cele Mustang. Cine a fost pasionat de subiect si a cercetat putin stie despre ce este vorba. Are cam un an, nu cred ca are mai mult de 2,000km, este in stare absolut noua, o vand in cutie (am vazut ca detaliul asta este foarte apreciat pe la noi . Pretul ei a fost 1,522 lei, o vand cu 1,200 lei. PS: nu sunt interesat de schimburi, nici de alte produse, si motocicleta nu este de vanzare, nu ma intrebati de ce fac precizarile astea Editat Iulie 25, 2017 de ncatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Saua originala HD 1200 Sportster in stare buna. 200ron. Tel:0721445555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 * eu am ramas, pe drum, fara capacelul de plastic (portocaliu) care acopera becul de la semnal de pe fatza (dreapta), deci daca are cineva pe acasa si ii prisoseste, va rog PM. Nu stiu daca se potrivesc de la alte modele decat al meu (Sporty xl 1200 custom - 2005), dar cine stie, sa spuna multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Buna ziua ceva pareri de roadster 1200 din 2004- 2007..ma gandesc sa incerc..multumesc În afară de frână bună pe față nimic special. Incomodă. Dacă vrei un Sportster de 1200 lasa-mi un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 salut , foloseste careva Maxxis , vreau cateva pareri legate de ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 (editat) salut , foloseste careva Maxxis , vreau cateva pareri legate de ele . Ahoi! Folosesc eu, sunt decente. Pot sa afirm ca se uzeaza mai repede ca celelalte care sunt scumpe, dar la ce pret au nu am ce comenta. Acuma mi-am luat Dounlop, sunt curios cat ma vor tine desi sunt dublu la pret. Editat Noiembrie 26, 2017 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Ma intereseaza aderenta pe ud si uscat (dunlop si brigeston nu vreau nici gratis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Ma intereseaza aderenta pe ud si uscat (dunlop si brigeston nu vreau nici gratis ) Nu ma pot plange, am avut aderenta, n-am alunecat cu el.Eu cam intr-un sezon schimb anvelope, ca se uzeaza la 15.000-20.000 km maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 Ma intereseaza aderenta pe ud si uscat (dunlop si brigeston nu vreau nici gratis ) Atunci Michelin Commander 2? A folosit cineva cauciucul asta? In primavara eu as lua un set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 (editat) Salutare, dat fiind ca s-a dus vremea pt motociclit, vreau sa cumpar pt sportster una alta. si anume , Un set de arcuri pe spate. Progressive 420 a folosit cineva? Alte sugestii? ce bani? O sa mai de doamne ajuta. Cea stock de la modelul C e destul de spartana, mai ales pt pasager. Un sissy bar de la Burly( sau similar. Sugestii?) Parca nu as da 8 milioane pe un fier tousi... Un kit de ambreiaj. Nu am probleme insa vreau sa fiu pregatit pentru cand va fi nevoie.Am citit to felul de povesti despre asa zisa grenade plate. Asadar, cei care nu mai au Sportsterele stock sunt invitati sa-si dea cu parerea! Editat Noiembrie 28, 2017 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Salutare, dat fiind ca s-a dus vremea pt motociclit, vreau sa cumpar pt sportster una alta. si anume , Un set de arcuri pe spate. Progressive 420 a folosit cineva? Alte sugestii? ce bani? O sa mai de doamne ajuta. Cea stock de la modelul C e destul de spartana, mai ales pt pasager. Un sissy bar de la Burly( sau similar. Sugestii?) Parca nu as da 8 milioane pe un fier tousi... Un kit de ambreiaj. Nu am probleme insa vreau sa fiu pregatit pentru cand va fi nevoie.Am citit to felul de povesti despre asa zisa grenade plate. Asadar, cei care nu mai au Sportsterele stock sunt invitati sa-si dea cu parerea! Ahoi! Toate cele pe care le-ai specificat le gasesti la Metric Motion (Razvan) Eu de la el mi-am luat ambreajul si a fost aproximativ 900 de lei, pana acuma mi-a mers bine, atentie la reglaje si montare. Daca vrei sa gasesti ceva mai ieftin incearca pe www.ebay.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Ahoi! Toate cele pe care le-ai specificat le gasesti la Metric Motion (Razvan) Eu de la el mi-am luat ambreajul si a fost aproximativ 900 de lei, pana acuma mi-a mers bine, atentie la reglaje si montare. Daca vrei sa gasesti ceva mai ieftin incearca pe www.ebay.com Salut Lord, Il stiu pe Razvan. De la el imi comand chestii.Super baiat Cred ca m-am exprimat usor gresit. Eram curios daca mai sunt posesori de Sportster care si-au modificat agregatul adaugand una sau mai multe din accesoriile mentionate mai sus (sau chestii similare).Voiam impresii. La ambreiaj ma gandeam la ceva cu extra plate (Barnett?Poate pe viitor va primi un Big Bore Kit, cine stie? ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Michelin Commander 2 am pe Dyna.Foarte bune pe ploaie,se tocesc putin mai repede.Eu le recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Multumesc de parere! :ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Atunci Michelin Commander 2? A folosit cineva cauciucul asta? In primavara eu as lua un set. Am eu pe Vulcan . Au aderenta foarte buna, atat pe ud, cat si pe asfalt foarte rece(testate chiar si la -10 grade ). Dezavantajul este, ca intr-adevar, se tocesc destul de repede, si, din pacate, nu foarte uniform. Le am de 3 ani, ele fiind dot 2013, si am facut cu ele putin peste 10.000 de kilometri. Cele mai bune cauciucuri pe care le-am avut de-a lungul timpului au fost Avon Venom. Succes in cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Multumesc, Bart! La Avon nu ma gandisem. O iarna scurta sa avem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Da dea Domnu'! Oricum, la Buzău inca e toamna, am băgat și azi aproape 100 de kilometri! Și când va veni iarna și la noi, o voi da pe ski, tre' să mă mențin în formă Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Anvelope in stare bune pt.roata spate 16' de Harley.pret intre 100-150 ron+ramburs Tel; 0721445555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_88 Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 salutare Cumpar pedala shimbat vitezele ptr sportster din 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 (editat) Daca ai de vanzare sportster in jurul a 4500 da si tu de veste !....PM te rog sa fie mai usor si sa nu poluam Multumesc in avans Editat Martie 16, 2018 de Thunder Rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 (editat) Suport pt genti laterale Harley Davidson de pe un Sportster din 94. Inox. 150lei PM va rog. Editat Martie 18, 2018 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Unde gasesc eu simeringuri 36/66/10.5. ??? Sunt simeringurile de la suspensia spate de la road king , nu gasesc la o cautare neamanuntita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Incearca la Metricmotion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Cum ati rezolvat voi problema desprinderii / pierderii capacului de la baterie la sportstere? In cazul meu un 1200 C din 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 (editat) Cum ati rezolvat voi problema desprinderii / pierderii capacului de la baterie la sportstere? In cazul meu un 1200 C din 2006 Ahoi! Eventual sa tai o bucata de cauciuc dintr-o camera de la o bicicleta si sa adaptezi! Editat Aprilie 8, 2018 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate