A_A Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) invidiosilor v-ati bagat mobrele la iernat si sariti ca sacalii, nu va e rushine... nu imi este rusine, un pic de invidie recunosc..... la ieseala ma abonez Editat Noiembrie 14, 2011 de A_A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Bauta fratilor, bag picioru-n el de mers pe moto! Frigul nu e domeniul meu! Gata, ce-a fost a trecut, mi-a revenit temperatura corpului la normal, de dimineata simteam si degetul mic de la mana... e totul in regula acum. Deci, ziceti cu bauta aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Hai sa vedem cum e si SMS ala de il tot lauda Roxynel. Vineri la 8, ce atata organizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 poi sa-mi spuneti cam cati o sa fim .. sau vorbesc sa ne tina camera mica .. in caz ca ne strangem muuulti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Probabil ca aceiasi de acum doua saptamani Editat Noiembrie 14, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Probabil ca aceiasi de acum doua saptamani Eu cred ca ala a fost un maxim istoric. Nu trebuie sa ne ghidam dupa el.Pun pariu ca vin mai putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Eu cred ca ala a fost un maxim istoric. Nu trebuie sa ne ghidam dupa el.Pun pariu ca vin mai putini. Sau mai multi, ca inca nu era formula completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 pai .. ne punem pe dat telefoane? de poimaine incolo ca sa aibe si ei timp sa verifice forumul ca poate nu au intrat sa se uite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Daca te pui tu pe dat telefoane nu incapem nici la Arena Nationala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 ba da rau esti .. nu ma apuc sa sun pe toata lumea din agenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 merg si io la bautura!!!! si cred ca si florin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 ba da rau esti .. nu ma apuc sa sun pe toata lumea din agenda Oh, m-am linistit atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Eheee, ce fata buna era Didisor inainte... O sunam sa mergem undeva, era deja acolo, de cele mai multe ori, cu cel putin o prietena! Acum ni-l aduce pe Florin. Noroc ca ne-am obisnuit cu el merg si io la bautura!!!! si cred ca si florin! Editat Noiembrie 14, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Prezent si eu. Nu degeaba ne intalnim la Sfanta Vineri... Emisiunea cu piti stunt boy http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=67awlt4-8UI#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 si pe mine puteti conta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ce emisiune... tocmai cand sa-l auzim pe Pity, hop, "va urma"... lasa ca poate ne povesteste live vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Ce emisiune... tocmai cand sa-l auzim pe Pity, hop, "va urma"... Probabil a povestit o pe aia cu dushul si au taiat o astia la montaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Sau nu le-a povestit-o nici lor pana la final ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 si a vorbit cineva cu costi, piti, dom`profesor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 si a vorbit cineva cu costi, piti, dom`profesor? Pai pe Piti rezolva-l tu, ca vad ca interactioneaza bine cu tine De restul am ocup personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Pe mine nu m-a sunat nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Pe mine nu m-a sunat nimeni... Tu ai minute multe si telefon primit de la munca, poti sa suni si singur! Hai ca am trimis smsul-spam pentru vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Iar n-am primit nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Gata, acum ai si tu! Domnul doreste si mail si LIKE pe facebook? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 si pana la urma in ce carciuma mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate