A_A Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) si pana la urma in ce carciuma mergem? pai in SMS parca ramasese care unde este, apropo? Editat Noiembrie 16, 2011 de A_A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Oaie bre! Vineri, incepand cu ora 8! Acum, cand si Niko s-a obisnuit cu fumaraia de acolo, e pacat sa schimbam locatia! Editat Noiembrie 16, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Mwuaaahha, daca mergem la Oaie imi aduc un trabuc de va scot fumatul pe nas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 frate am tot fost in oaie .. acum mergem si in sms .. lui niko nu-i place si e ok sa mai diversificam un pic ..btw..nici eu nu am primit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Bai...nu ca nu imi place, imi place atmosfera, mai cunosc si eu lume pe acolo, dar era prea mult fum. Cel putin prima data. Si eu vreau sa mai vedem si alte locuri, atat. P.S. Lasa Roxynel ca iti dau eu iesemes, astia sunt rai! Editat Noiembrie 16, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Pai sms-ul l-am trimis cu locatia si ora de data trecuta, deci, nu vreau sa mai creez panica schimband Carciuma! Lasa ca avem toata iarna la dispozitie sa incercam si alte carciumi! si btw, am trimis doar celor care nu au cont aici si care nu intra. Editat Noiembrie 16, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 si btw, am trimis doar celor care nu au cont aici si care nu intra. Da,da...un rautacios! Cica hotaram maine, o sa -i dau eu o bere ca sa-i platesc sms-urile care trebuie sa le trimita din nou! Roxynel, baga si tu un link cu baru' sa le dam adresa exacta. Ok, am ajuns eu si am gasit-o: https://www.facebook.com/sms4fun2all?sk=info Strada Marcel Iancu nr. 18 Sector 2. Pe Calea Mosilor , cum se vine de la Bucur Obor ultima straduta inainte de a ajunge la intersectia cu Bulevardul Dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Am inteles pe unde ar fi... ce sa zic, daca Roxynel garanteaza, atunci works for me! Dar baietii aia trebuie sa stie ca le vine o adunatura de drojdieri, pusi pe distractie si caterinca, de unde rezulta gunoi, sticle sparte, toalete infundate, gaini jupuite! Asadar, cum ar veni, dupa vreo 15 Cornona si niste whiskey, pe care le-am baut, merge si niste Tuborg ramas prin frigider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 pai va hotarati daca vreti in oaie sau in sms si vb si pt masa .. respectiv o camera doar a noastra asta daca ne strangem mai multi eu azi ma duc in oaie .. daca vrea careva mancare chinezeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Dar baietii aia trebuie sa stie ca le vine o adunatura de drojdieri, pusi pe distractie si caterinca, de unde rezulta gunoi, sticle sparte, toalete infundate, gaini jupuite! Taci mah, ca suntem pasnici ca niste iepurasi.Bine...Piti nu stiu, ar fi in stare sa faca vreo dracovenie! Auzi, care se pricepe la fotbal?Sper sa nu fie vreun meci ceva, ca atunci mai bine mergem la Oaie. Ca am vazut ca in SMS sunt plasme pe pereti care ruleaza ceva sport. Eu la discutiile despre fotbal nu rezist. Si ce mancare chinezeasca fac astia la Oaie, adusa de la Wuxing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 nu ma gateste fludor :)astazi o sa faca furnici in copac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 nu ma gateste fludor :)astazi o sa faca furnici in copac Ah,nu , furnici am mai mancat cand eram mic! Au ceva aport proteic dar trebuie sa mananci un musuroi intreg, plus ca nu sunt prea bune la gust! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 deci ne vedem in SMS.. eu o sa ajung mai tarziu. ca ma duc cu astia de la munca sa mananc si sa beau gratis in excalibur dar vin si recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 cavalere .. daca e vorba de mancat si baut moca .. ai uitat ca suntem colegi de munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Du-o bai si pe Roxynel, nu vezi ca e ascutita ca lupta de clasa?! Ce oameni rai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Si la mine tot cu mocaciuni s-a lasat aseara. OZN am ajuns acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Deci ca sa inteleg si eu ca maine vin direct de la munca. Care e locatia unde prestam maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 pai SMS-ul ala! Roxynel, daca nu-mi place, you're fucked! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 metale ai grija ce propui fetei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Eu cred ca e de datoria noastra sa facem in asa fel incat lu Metalu' sa nu-i placa in SMS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Da, da da! Cinstiti-ma fiecare cu cate o bere, sa vedeti ce n-o sa imi placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 ) duci atatea beri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 da pe costi l-ati cinstit atunci pt dansul prestat? )) S.M.S. este pe Marcel Iancu nr 18...pe mosilor cum vii dinspre obor ultima strada pe dreapta inainte de intersectia cu eminescu sau daca ati facut dreapta pe eminescu treceti de mega image si intrati pe prima strada la dreapta (aia pe care e si varza) si iar prima la dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 prezenti si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Imi trebuie localizare GPS, nu stiu daca ma descurc sa ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate