Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Diseara sa vad si eu cum fac, pe la cine ma aciuez pana se face ora intalnirii, ca n-am chef de mers pana acasa, doar ca sa am de unde sa ma intorc. Gata, am luat legatura si cu non forumistii si le-am dat indicatii cum si unde sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 ai vb si cu piti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Da bre, i-am trimis un mesaj. Home, sweet home! Pozele maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 e vreau sa-l vad pe pitic facand asa ceva http://www.220.ro/auto/Drifturi-De-Motociclist-Profesionist/JwvwfWrMpp/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Dupa cum am promis... POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 n-am si eu o poza calumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Catusele kinki au strans legaturile Frumoase poznele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 bah nene... cand mai facem unu ca-mi ploua in gura weekendul 12-13 Roxynel weekendul 19-20 Claudiu, Didi, Florin, Costi weekendul 26-27 Roxynel, Claudiu, Totto, Costi weekendul 3-4 Roxynel, Claudiu, Totto, Didi, Florin, Costi mai ramane valabil? mergem pe 3-4?? hai ca mi-e pofta de gratar d-ala cum numai claudiu stie sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) weekendul 12-13 Roxynel weekendul 19-20 Claudiu, Didi, Florin, Costi weekendul 26-27 Roxynel, Claudiu, Totto, Costi weekendul 3-4 Roxynel, Claudiu, Totto, Didi, Florin, Costi, Ana, Cavaleru ...... putem merge si de pe 1-4 Ps:Multumim ptr poze Editat Noiembrie 19, 2011 de A_A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Sigur, noaptea bere dupa bere, acum mancare iar apoi am meci de tenis. Ce sa-i zic lu' ala, sa dea mai incet ca eu sunt usor indispus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 daca vrei 1-4 vb si voi din timp ca sa-mi iau si eu liber si pe 2 .. bai cavalere .. eu cred ca nu e aparatu bun .. sau nu stie claudiu sa faca poze ..ca nici eu nu am vreuna ca lumea .. plus ca m-am tot ferit de aparatul ala si tot am stricat 3 poze ) noroc ca nu e pe film ca se voala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Nu pisi, pe tine n-am vrut sa te pozez Bah, cat despre we la munte, deja se cam apropie revelionul, trebuie sa ma concetrez pe asta, iar a mea consoarta are un program foarte incert, asa ca... vedem noi cum o facem si pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 adk n-o mai facem? ba nene .. v-ati betivanit asa de rau dupa ce-am plecat eu ca va refaceti si acum???sau de ce nu e activitate p-aci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 ZZZZZZzzzzzzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 eu zic sa facem maine ceva,o bere/un cico? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 ba nene .. v-ati betivanit asa de rau dupa ce-am plecat eu ca va refaceti si acum???sau de ce nu e activitate p-aci? Pai daca ne seduci si ne abandonezi mereu, ne-am inecat amarul in bautura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 daca ne betivanim maine probabil la fel o sa va las cu ochii in soare ..ca nu am voie alcool si nici nu ma simt prea bine .. mi-am scos o masea de minte si am niste dureri cumplite, ca sa nu mai zic de faptul ca sunt mai bucalata de-un obraz ca vb ca un copil mic la modul "nu fii lãu tze naba" si ca fac fooooarte urat pt ca nu prea pot sa mananc si pe mine ma termini fara mancare..totusi azi vad ca ma simt un picutz mai bine asa ca pana maine sper sa fiu si mai ok deja am renuntat la "droage" ca am dormit cu ketonal forte la cap si cu fiole de piafen si algocalmin...asa ca daca vreti betivaneala sa ma anuntati ca eu ma bag si in alta ordine de idei .. un scurt rezumat se poate despre shoei x11 cu suomy apex? vreau sa stiu si eu pusuri minusuri ..vajaie .. suiera bate vantu .. care e mai buna?merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 eu zic sa facem maine ceva,o bere/un cico? e nu pot decat sa fiu de acord mergem la Oaie? sms nu prea mi-a placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 mergem, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 daca ne betivanim maine probabil la fel o sa va las cu ochii in soare ..ca nu am voie alcool si nici nu ma simt prea bine .. mi-am scos o masea de minte si am niste dureri cumplite, ca sa nu mai zic de faptul ca sunt mai bucalata de-un obraz ca vb ca un copil mic la modul "nu fii lãu tze naba" si ca fac fooooarte urat pt ca nu prea pot sa mananc si pe mine ma termini fara mancare..totusi azi vad ca ma simt un picutz mai bine asa ca pana maine sper sa fiu si mai ok deja am renuntat la "droage" ca am dormit cu ketonal forte la cap si cu fiole de piafen si algocalmin...asa ca daca vreti betivaneala sa ma anuntati ca eu ma bag si in alta ordine de idei .. un scurt rezumat se poate despre shoei x11 cu suomy apex? vreau sa stiu si eu pusuri minusuri ..vajaie .. suiera bate vantu .. care e mai buna?merci e calr o sa bei un cico si te tirezi in 2 ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Bai da nu putem sa mergem si noi undeva unde mai e si alta lume, poate unde se face si altceva ulterior (biliard, dans, club,etc), plus alte gagici pe acolo sa mai clatim si noi retina ca niste sacali batrani ce ne aflam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 mergem, da ce-i asa amunzant baby ? Bai da nu putem sa mergem si noi undeva unde mai e si alta lume, poate unde se face si altceva ulterior (biliard, dans, club,etc), plus alte gagici pe acolo sa mai clatim si noi retina ca niste sacali batrani ce ne aflam? unde sacale. ia zi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 unde sacale. ia zi tu Pai de unde sa stiu eu mah, cand eram eu tanar erau carute si cateva tramvaie si "Caru cu bere"! Voi astia tinereii trebuie sa stiti ceva locuri de-ale pierzaniei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Pai de unde sa stiu eu mah, cand eram eu tanar erau carute si cateva tramvaie si "Caru cu bere"! Voi astia tinereii trebuie sa stiti ceva locuri de-ale pierzaniei! pe vrememea ne strangeam la Union ) hai la Bowling in Sun plaza au si biliard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 eu as merge in club a, n-ar strica un pic de agitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate