Metal Heart Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 sa'nteleg ca nu mai fac parte din lumea buna .... Pai daca vii pe role... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 smiorc la patrat ca ne-a uitat pe restul cu care s-a plimbat vineri .. rusine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Eu fiind fitzobiker nu am pretentii de "lume buna"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Deci, ne gasim acolo la crapat seminte vineri seara? Sau se pleaca la mare? Mie inca nu mi-a intrat salariul, deci nu prea stiu ce sa fac ca nu am prea multe optiuni. Plus ca nuj cum lucrez saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 pai de plecat la mare (doamne ajuta daca fac rost de bani si sa imi dea liber de la serv) plecam sambata pe la 1 .. ca sambata de la 12 mergem la marsh .. asa ca ne putem vedea vineri la rond ,..dar sa vad cum fac ca eu diseara ma duc sa las mobra sa mai faca cate ceva pe la ea iar masinuta nu mai are itp .. so .. o sa cam vin cu pejosul daca nu iau altceva la schimb ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Deci maine seara suntem la Rond, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Eu va salut de pe acum ca sambata imi iau zborul pentru inca 2 luni...sa ne vedem cu bine in iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 La ce ora se intampla respectabila actiune? Aveti de gand chiar sa si miscam roata un pic sau doar stam la rond?Ca sa stiu cu ce vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 azi la ora 20.00 se striga catalogul la rond. cei cu absente nemotivate ar trebui sa faca act de prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Ia ziceti oameni buni, de 1 Mai bagam o plimbarica pe undeva? Asa, la relanti, cat sa consumam un plin?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Se vede ca lumea e deja plecata pe meleaguri insorite...eu am tras sambata o plimbarica pe Valea Doftanei si mi am potolit un pic dorinta si rezervorul, acum asteptam sa strangem iar de plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Aseara nimeni nu voia sa faca nimic, asa ca tare mi-e ca o sa dau o fuga pe AMCKart sa bag si eu doua sesiuni de circuit. UPDATE: Pe la un 1 sunt la ROND, ma duc pe AMCKart. Daca amamtori de plimbari nu mai sunt, macar sa nu stau dracu'n casa de pomana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Eu am fost ieri pe Cheia-Siriu, azi ma refac nu mai am chef sa pun combinezonu' pe mine pentru Amkart. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) Pai nu tre' sa te dai... vii si mai casti si tu gura Stiu ca dupa Serres, AMC-ul e pistol cu apa, dar na... pentru mine e numa' bun. Editat Mai 1, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 venim si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Asteptand duba... Care nu mai vine odata-n plm!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Ce ai patit prietenash? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Eu nimic. Iti povestesc can ajung acasa. Defectiuni tehnice, ca sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 cam asa arat acum .. dar nu de nervi .. ci de soare ... au pielea meaaaaaaaaaaa ((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Asteptand duba... Care nu mai vine odata-n plm!!! Ce facurati mah?Am auzit ca lu' Costi i-a iesit un piston prin motor?Cum naiba? Sau e folclor urban? cam asa arat acum .. dar nu de nervi .. ci de soare ... au pielea meaaaaaaaaaaa ((((( Daaaa, ce rau ne eeee, sa venim sa suflam un pic sa mai calmam arsurile,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 sa mai faceti voi misto de tdm-ul meu 04.05 adunarea la rond la ora 8! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Cred ca trec si eu, dar fara motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 sa mai faceti voi misto de tdm-ul meu 04.05 adunarea la rond la ora 8! Prezent. ,Cavalere vii ma si tu cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 prezent si eu dar de la 8 la 8 si 15 ...ca am treaba si nu pot sta mai mult din pacate ..asa ca incercati sa fiti punctuali sa va mai zaresc si eu moacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Prezent. ,Cavalere vii ma si tu cu motoreta? vin, daca vrei tu s-o vezi la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate