Metal Heart Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) Pai, daca ne-ai adus ceva bun de pe unde ai fost, cu mare placere. Si pentru astia fara Facebook, poate faci si un scurt rezumat. Sa vedem cum e cu vremea asta tampita. Acu' vreo doua saptamani a fost adunatura mare acolo, ai veniti si Titanistii - tambalau mare. Editat August 29, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Putem sa incercam daca nu ploua, vedem maine cum se prezinta ploile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Oricum eu sunt cu alergatura, s-ar putea sa ajung pana-n Saftica. Daca e, cand ma intorc, ma opresc si pe la Rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 acum vreo 2 sapt eram prin belgia .. alergam dupa iepuri =)))) ce papuci sa aduc ca nici mie nu mi-am luat .. a mea mobra nu e de carat .. nu tu topcase nu tu sidecaseuri .. si bagajele care le-am avut iti imaginezi ca au fost destul de mari ca sa imi ajunga o luna .. plus ca nu stiam exact pe unde ma duc si ce fac asa ca mi-am luat de toate la mine ..inclusiv tocuri si rochita de seara =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Ptiu, futu-i! ...ce m-a plouat de dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 The winter is coming! (Game of Thrones, 2012) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 daaa..si pe mine m-a trezit ploaia .. la naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Vad ca dupa 5 se insenineaza. Poate avem noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Hai ca pare sa se usuce peste tot si e soare. Ne vedem sau nu? Eu pot doar in jur de 19,30 si nu stau mai mult de 45 de minute, pe la 20,15 ma car ca am si alte activitati extra-scolare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) pai eu ziceam sa ne adunam dupa 8. O sa incerc sa ajung pe la un 19:30, sa mai povestim un pic. OK? Dap, 19,30 it is! ok! Asa sa-i ramana numele! Editat August 30, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 pai eu ziceam sa ne adunam dupa 8. O sa incerc sa ajung pe la un 19:30, sa mai povestim un pic. OK? Dap, 19,30 it is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 si eu si daca nu ploua si didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) Si Cavaleru', si Florin, si Toto, si probabil mai pe seara Costi si Subti Editat August 30, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) Metal Heart, on 30 Aug 2013 - 16:28, said: Si Cavaleru', si Florin, si Toto, si probabil mai pe seara Costi si Subti I-auzi domne, ma si sperii cu atata lume, eu sunt mai timid! P.S. Denis, iesi si tu din barlog o ora asa? Editat August 30, 2013 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Daca sunt in zona trec sa va salut si sa va vad fiarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Daca sunt in zona trec sa va salut si sa va vad fiarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 HE he he! In afara de mine si Niko, nuj daca mai vine cineva cu moto. Majoritatea s-au trecut pe biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 HE he he! In afara de mine si Niko, nuj daca mai vine cineva cu moto. Majoritatea s-au trecut pe biciclete Pai la cat costa benzina si la cum merge treaba asta ne asteapta pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Venim si noi astia de langa delfinului. Pe 2 roti (cu pedale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Venim si noi astia de langa delfinului. Pe 2 roti (cu pedale ) Sa-ti iei si tu aparatul al tine, ca anul asta n-am nici o poza pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) daaa..ti-ai si gasit ca tare mult merge niko cu moto )) auzi la el .. eu pe bicicleta? n-ai vaz ca o luasem pe a lui cavaleru si dupa 2 min m-am intors lesinata? sa nu aud de asa ceva .. motorizata vin ca nu mai stiu eu cu bicla ) Editat August 30, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 daaa..ti-ai si gasit ca tare mult merge niko cu moto )) auzi la el .. eu pe bicicleta? n-ai vaz ca o luasem pe a lui cavaleru si dupa 2 min m-am intors lesinata? sa nu aud de asa ceva .. motorizata vin ca nu mai stiu eu cu bicla ) Ha,ha, zise concurenta IronBut!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 ce ma sa-nteleg ca tie ti se pare normal sa fie fleoshcait? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Facem si noi o aroganta: mergem sambata pana la intrunirea de la Rasnov si ne intoarcem seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 plec de vineri .. dai un tel daca veniti sambata va astept la masa cu cate o bere rece .. fara alcool ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate