Metal Heart Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 OK, ne vedem acolo Sper ca vremea sa tina cu noi! Accu vad ca zice de innorat, maine se anunta ploi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Eu cu mrl cred ca in vre.o 2h plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 De unde plecati bre? Poate apar si io cu espressoru'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 De la mine din cartier ...pe langa kfc mihai bravu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Hai ca a fost bine chiar aveam nevoie sa mai simt miros de toamna in saua motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Da,am mai stat la o vorba, am invartit rotile pana acolo, cel mai important e ca a fost frumos afara. Eu cred ca saptamana viitoare o bag la naftalina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) Pai si mie imi ecspira RCA-ul saptamana viitoare. Nu stiu ce sa fac, parca as mai invarti roata daca mai e vreme frumoasa. Eu sunt in pom cu releul ala de incarcare, dar n-as da acum, la sfarsit de sezon, 100 E sa-l schimb plus inca 100 de lei un RCA. Pe de alta parte, nimic nu se compara cu o plimbare scurta intr-un weekend calduros de toamna tarzie Vedem cum se alineaza planetele. Editat Septembrie 28, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Pe de alta parte, nimic nu se compara cu o plimbare scurta intr-un weekend calduros de toamna tarzie Merg pana da zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 la munte a dat deja )) si eu ma tot rog sa nu vina zapada sa nu ma prinda in deplasare ca altfel acolo las motorul pana la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Depinde pe unde la munte... am dat o tura ieri pe la Sinaia cu retur pe Targoviste si era perfect uscat... mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 vezi daca n-ai blocul asa mare a ianachim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Om mic, casa mica... cand mai "cresc" imi iau un castel care sa se intinda pe mai multe tari si ies la o tura in jurul lui... cu alta motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Nu-i iertam nici de data asta , nu? /index.php?/topic/703912-chopper-academy-end-of-season-party/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 ce faci domne i-ai iertat? sau ti-ai dat dauna inainte de 12 noaptea ca cenusereasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 (editat) Nu pisi, a intervenit o nunta pe ultima suta de metri, asa ca am taiat-o in weekend din Capitala. Oricum, stai linistita ca m-am omenit cum se cuvine Editat Noiembrie 11, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 ceva prospatura primiti ? Pantelimon cap 14 CBR 600 F3 repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 si eu is nou! ambianta langa sectie, fazer negru necarenat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Nu mai primim!S-a inchis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Nu mai primim!S-a inchis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 facem altu! nu-i problem! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Nu mai primim!S-a inchis! Lasa man, ca-s buni si bibani din astia ii trimitem sa ne ia covrigi, sa ne cumpere cola... din astea! Didi si Roxyneta abia asteapta carne tanara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Lasa man, ca-s buni si bibani din astia ii trimitem sa ne ia covrigi, sa ne cumpere cola... din astea! Didi si Roxyneta abia asteapta carne tanara! Ii facem "prospecti"! No offence, guys, noi suntem mereu pusi pe glume la rond! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Lasa man, ca-s buni si bibani din astia ii trimitem sa ne ia covrigi, sa ne cumpere cola... din astea! Didi si Roxyneta abia asteapta carne tanara! cand ne vedem scoatem buletinu, si vedem care-i de unde:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate