Roxynel Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Dupa 9, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 yes .. de la 21:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 (editat) Editat Decembrie 24, 2013 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Gata pisoiasi, s-au terminat sarmalele, s-au dus carnatii, ati dovedit caltabosul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 chiar azi am terminat sarmalutele .. pfiu haida la multi ani oameni buni sa ne revedem cu bine anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Pai zi tu unde si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 pai de regula beam in perioada asta a anului in cinstea cuiva...nu dam nume ca nu-i frumos sanatos il luam cu japca la bauta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Pai cine? La Cavaleru trecut si acum are altele pe cap iar pana la Sf. MH mai e ceva. Nu mult, dar mai e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ne adunam si noi la un suc natural de struguri fiert pe anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Pai zi tu cand si unde, ca tu esti ala cu program aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Hai maine sau poimaine seara ca ma bag si eu. Pe Matei Voievod cred ca gasim o crasma ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 tot astia nesanatosi ne-am strans pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Si intr-un final a aparut si Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 S-a crapat gheata. Inceputul a fost mai timid. Dar sa te tii data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 data viitoare ping pong nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 mai degraba pogo-pogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 S-a crapat gheata. De unde moncher geheata, cand afara-s 10 grade la pranz?!?! Stai sa dea zapada, dracu mai iese din casa!!! Tare imi este ca la SMAEB mergem cu sania anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 bre .. numai maine nu-i poimaine si acusica apare vineri .. unde ne strangem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 si eu si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Pai, pe Vacaresti, cam pe unde stau fetitele (intre cheiul Dambovitei si Sun Plaza), am vazut ca s-a deschis un bar si au o motocicleta pusa deasupra, la intrare. Inca nu i-am facut inaugurarea, dar s-ar putea sa fie de motosicli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 daca nu .. o facem noi dar bine mai e de pantelimonisti si noi mergem in berceni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Pai si? Unde? Ca tu esti cea care vine, sta 5 min si apoi pleaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 maine promit ca stau cat mai mult pai pe la noi pe acolo ziceti pe unde putem iesi .. eu inafara de casa noastra si acolo langa unde mi-am facut eu ziua nush unde am putea iesi .. ideea e .. mai vine cineva inafara de noi 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 oi avea eu 53 posts, dar scrie clar mai sus ca vin si eu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate