Metal Heart Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Facuta de baiat?!?!1 Neeaaaah! Voiam ceva facut de manutele tale, plamadit cu dragoste Mai e pana vineri, daca o tine tot asa cu vremea, mai bine de apucam iar de vin fiert. Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Man, evenimentul vad ca nu e public pe fb, asadar eu care n-am cont de socializare nu pot vedea despre ce e vorba. Evenimentul nu e postat si la la "intruniri, evenimente"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Noi incercam sa fim "fast riders" for fuck's sake, ce sa cautam noi la SlowRiders?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Bautura si femei, cum "ce sa cautam acolo?" Hai, recunoaste ca nici tu n-ai mai fost la o parada de ceva vreme Editat Aprilie 7, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Bautura si femei, cum "ce sa cautam acolo?" Aici mi-ai servit-o, CORECT!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Pai, atunci tinem aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Bajetii,vine careva asta seara la rond??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Da, io cu Didi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Am inteles,pe la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Pai dupa 7:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Maine mergem la o plimbare pana la intrunirea celor de la Roata de Foc din Magureni Prahova. Aprox. 200 km dus-intors,daca exista doritori,va asteptam maine orele 9:00 la rond la Maior Coravu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Eu cred ca o sa dau o tura pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Vorbim pe la rond mai incolo,o sa mergem pe la titan sa vedem cine e pe acolo si dupa venim pe la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi1952 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 HAI SA NE VEDEM LA ROND Mr.Coravu joi 10.07.2014 Cine merge la Hunedoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Joi nu cred ca apare nimeni pe acolo. Poate vineri. La Hunedoara ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Vineri poate mai trec si eu la un energizant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Vineri sa-i ramana numele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi1952 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Venim la ora 19.oo la Rond sa discutam. Aveti alta propunere, privind iesirea.? Sa FIM cit de multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Gabi, despre ce iesire este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Vine careva astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Daca nu ploua, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Vad ca e frumos pentru moment Dupa 19:30 nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Yep. » Post actualizat in 05 Aug 2014 19:36Dedicatie... in special pentru Florin si Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 fack you fa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Intr-o luna o sa intorci capul pe strada dupa motociclete mai rau ca dupa picsde, o sa sari de pe canapea la fereastra sa vezi ce motor a trecut ca poate era vreun cunoscut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoto Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Salutare! Ma bag si eu intre voi. Proaspat calaret, vechi pantelimonist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate