dihania Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 BAI...PANA MEA ...NUSH CE SA ZIC..POATE MERGEM SA BEM O BERE.FARA ALCOOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 la mine in visterie bate vantu, daca vin , o sa vin cu apara de la robinet la pachet =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Buey, pana pe 11 aprilie mai e o luna aproape. Ce plm aveti?!?!? O sa fie exact cand e si SMAEB-ul, nu-mi spuneti ca n-aveti 2-3 meleoane pregatiti pentru echipamentele la pret redus de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Buey, pana pe 11 aprilie mai e o luna aproape. Ce plm aveti?!?!? O sa fie exact cand e si SMAEB-ul, nu-mi spuneti ca n-aveti 2-3 meleoane pregatiti pentru echipamentele la pret redus de atunci. nu am nici un ban pus deoparte si sunt pana la gat bagat ingropat in datorii. o pereche de manusi de vara imi vor trebui, dar nu cred ca o sa am lovele.. urmatoarele 2 luni sunt naspa rau pt mine. nici nu mobra nu am bani sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ma metalule, tu esti intreg la cap?? pai de unde mama naibi sa avem atatia bani pusi deoparte?? splus ca eu in al doilea uichend din mai o sa merg la o intrunire cu sv-istii la sighisoara si imi trebuie ceva bani. asa ca eu stau calma vreo 2 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Cu voi parca vad ca o sa ma plimb de unu' singur anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Io am fost baiat cuminte si mi am pus banuti deoparte pt salonul moto ca tre sa mi iau casca si alte shit uri. Pentru benzina nu se pune problema ca aia e ca apa. Deci vara asta timp sa am.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Cu voi parca vad ca o sa ma plimb de unu' singur anul asta. pai lasa ma plimbarea ca aia e altceva....ne plimbam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 cu toate ca aceasta criza e si la mine in curte, tot gasesc eu ceva de benzina asa ca metal, ai cu cine te plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Frig, nefrig, diseara ne mai adunam si noi la un pahar de vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ORA SI LOCUL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 deci pe ploaia asta mai iesiti?? zmz daca da va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 metalule , esti bine ma? te-ai reparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Mediu... inca mai sunt chiaun. Si ce zi frumoasa de plimbare am ratat ieri. Am tot sperat ca imi revin pana dupa-amiaza, ca sa ies la o tura, dar de unde atat? Azi n-am avut de ales, as mai fi zacut inca o zi, dar am treaba multa la munca, asa ca m-am urat pe Cerb si asta e. Diseara o sa fiu irarasi prins cu munca pana pe la un 10-11, deci care are chef de o plimbare nocturna la 0 grade, buzz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Mediu... inca mai sunt chiaun. Si ce zi frumoasa de plimbare am ratat ieri. Am tot sperat ca imi revin pana dupa-amiaza, ca sa ies la o tura, dar de unde atat? Azi n-am avut de ales, as mai fi zacut inca o zi, dar am treaba multa la munca, asa ca m-am urat pe Cerb si asta e. Diseara o sa fiu irarasi prins cu munca pana pe la un 10-11, deci care are chef de o plimbare nocturna la 0 grade, buzz! e bine ca ai resit sa ajungi la munca. si eu al luat azi motorul la serviciu. a fost super misto, nu mi-a fost frig . dar dupa apusul soarelui nu ies nici sa ma platesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Maine cica 11 grade. Vorbim de dimineata sa vedem pe unde dam o tura pe langa Bucuresti? M-as risca si la o tura mai lunga, dar sunt cam praf cu banii. Sau pe seara bagam un Rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 eu votez pt rond ca a mea vrea sa mergem la nu stiu ce prietene si eu nu am chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 eu votez pt rond ca a mea vrea sa mergem la nu stiu ce prietene si eu nu am chef nasol moment ma...ce ti-e si cu femeile astea....) metal..pai trezeste-te ma...soarele e sus pe cer... hai..unde mergem? vezi ca si eu sunt praf cu banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) nasol moment ma...ce ti-e si cu femeile astea....) metal..pai trezeste-te ma...soarele e sus pe cer... hai..unde mergem? vezi ca si eu sunt praf cu banii... M-am trezit demult. Dar indicatorul rezervorului care imi arata un sfert si portofelul plat nu prea-mi permit sa fac vitejii azi. Totusi, facem un Rond si o plimbarica prin oras diseara, eventual si o tura scurta pe langa Bucuresti, macar asa, pana la Fundulea or smth, sa ne mai dezmortim si noi dar numai daca ne strangem mai multi, eventual dupa un 3. Hai sa vedem, ca sa stiu daca la pranz bag ca animalul in mine sau mananc cu masura sa fiu agil pe Cerb! ) eu votez pt rond ca a mea vrea sa mergem la nu stiu ce prietene si eu nu am chef Ai comis-o, acum stai si sufera! Parca te vad ca la vara in loc sa alergi cu motorul in .gr, .it in vacanta, vii cu mine prin magazine sa ne uitam de carucioare de bebelusi, patuturi si alte nebunii! =)) Editat Martie 22, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) e exclus sa caut asa ceva pt mine ..... dar vin sa te ajut cu mare placere. dupa experienta cu ruptul parbrizului iti pot face chiar recomandari, care model e mai rezistent Editat Martie 22, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 De azi. Faina plimbarea, dar am mers prea haotic, recunosc, am dat cat a putut motoru'. Data viitoare facem gurupri organizate, cei care merg tare si foarte tare si cei care merg incet. Mi-am cam facut damblaua, m-am dezmortit, acum ramane sa ne plimbam. Veniti cu idei pentru weekendul viitor. De azi. Faina plimbarea, dar am mers prea haotic, recunosc, am dat cat a putut motoru'. Data viitoare facem gurupri organizate, cei care merg tare si foarte tare si cei care merg incet. Mi-am cam facut damblaua, m-am dezmortit, acum ramane sa ne plimbam. Veniti cu idei pentru weekendul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) v-am vazut de la plecare ce aiurea v-ati dus. nu imi place stilul asta de mers.... daca vroiai sa ii dai in goarna metale trebuia sa calci pe autostrada mi-ar fi placut sa merg cu voi dar cred dpdv al mersului tineam aproape de domn profesor Editat Martie 22, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 nu, nu am fost la plimbare, am fost sa ne alergam ca nebunii prin sate si sa ii dam 200 in curba dar mi-a placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 nu, nu am fost la plimbare, am fost sa ne alergam ca nebunii prin sate si sa ii dam 200 in curba dar mi-a placut... Poate voi, ca mie mi-a stat tot timpul acul kilometrajului la 0. 200 in curba, huh? Pai cauciucul meu e tocit numai pe mijloc, cred ca se putea si mai mult!!!! Cavalere, in localitati am mers usor, nu am coxat-o. Drumul ala e destul de ciudatel, e drept, nu sunt copaci pe margine si asfaltul e destul de bun, basca ca nu prea e foarte circulat, normal ca te imbie sa-i dai cat poate motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate