Metal Heart Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 la ora 10 sunteti la mine da? ca pana la 14.00 tre sa terminam ca am ceva treaba apoi. metale ti-ai luat motorina? Pai n-ai zis ma ca ai tu de toate?!?! Ce om, dupa ce ca vin la tine, mai vrei sa iau si motorina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Pai n-ai zis ma ca ai tu de toate?!?! Ce om, dupa ce ca vin la tine, mai vrei sa iau si motorina... nu vrei ma sa iti aduca si o femeie "sa-ti faca fasole" cat timp el iti serviseaza motoreta??? mai frate cate pretentii... in alta ordine de idei , am vazut ca v-ati informat si cu ungerea aia de cabluri...o sa fie distractiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 daaaa clar. care ai benzina mai multa in rezervor?? ca sa facem amestecu magic ? Pai n-ai zis ma ca ai tu de toate?!?! Ce om, dupa ce ca vin la tine, mai vrei sa iau si motorina... bah da tu nimic nu vrei sa faci? putoare ce esti sa vi cu benzina si motorina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) care ai benzina mai multa in rezervor?? ca sa facem amestecu magic ? bah da tu nimic nu vrei sa faci? putoare ce esti sa vi cu benzina si motorina La motor mi s-a aprins de dimineata becul, deci cam pauza si cu benzina ) iar la motorina nu am cum sa scot din rezervor de la masina. Si nu ma duc sa iau intr-un bidon de 5L de la peco ca nu se mai merita, cat dau pe motorina, imi ia la service pentru operatiunea asta =)) . Totusi, pana la urma nu-i bai asa mare cu motorina, ca nu ma arde sa curat neaparat pinionul de atac. E musai sa avem motorina pentru uns cablurile? Nu e suficient daca turnam doar niste ulei de motor? Editat Martie 27, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 pai o sa scot un pic de rezervor si fac mixul. daca ramane iti dau si tie oricum nu ne trebuie 5 litri de benzina cred ca si o sticla de 0.5 e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Vedeti ca se da ora inainte!!!! Asa ca sa nu va puna dracu sa va astept pe la Rond maine. Editat Martie 28, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Vedeti ca se da ora inainte!!!! Asa ca sa nu va puna dracu sa va astept pe la Rond maine. ieri te-am asteptat 2 ore aproape .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 De acum se stie o regula, cand se merge la plimbare in grup, nu se merge tare, CI FOARTE TARE!!!! Regula a fost confirmata de plimbarea de azi, pana si Domn' Profesor a mers tare, dar din pacate a muscat-o. Si ceva poze de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Sa traiesti fotografule, felicitari pt pozne. Sunt rupt de oboseala dar a meritat. Drumul a fost bestial, cu toate baligile si nisipul aferente. Vremea ne-a ajutat insa sper ca data viitoare sa fim un grup mai legat. Didi, nici nu se compara paintball ul cu o iesire prin Giurgiu, pacat ca n ai venit si tu. Apropo, ce fund sexy am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Pozele HIRES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 bv mah baieti, unde ati fost?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Si de la mine cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 bv mah baieti, unde ati fost?? Bucuresti-Oltenita-Giurgiu-Bucuresti (via Adunatii Copaceni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 cati km a ingurgitat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 cati km a ingurgitat?? Are vreo importanta numarul de kilometri?!?!? Important e ca ne-am dus, ne-am dat, ne-am simtit bine. In restaurant la Giurgiu, s-a vazut dupa viziera de la casti si dupa geaca cine venise pentru plimbare si cine la dat. Aveam la carne pe geci, carene si casti de faceam un gratar de toata regula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 cati km a ingurgitat?? Departure: Bucuresti Arrival: giurgiu = 39 miles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Departure: Bucuresti Arrival: giurgiu = 39 miles Pe Oltenita au fost cam 130 km iar pe Giurgiu Buc au fost 60. Deci cam 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 BAI...ce frumosi sunteti...intr-un fel imi pare rau ca nu am mers si eu cu voi dar si la mine a fost frumos. eu m-am dat cu ATV-ul prin padure , balti, sleauri, noroaie. am o mare febra la maini. data viitoare merg si eu garantat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 acum esti invidioasa .. !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 acum esti invidioasa .. !! pai de ce sa fiu mai invidioasa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ca n`ai venit cu noi )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ca n`ai venit cu noi )) nu sunt mai invidioasa, in cel mai rau caz ma oftic , dar nici macar asta nu fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 ce plan mai punem la bataie pt weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 ce plan mai punem la bataie pt weekend ? Acelasi traseu? Buc-Oltenita-Giurgiu-Oltenita-Buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 pana in uichend...ne vedem si noi la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate