Roxynel Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 vine careva in rond asta seara? pfff .. iar incepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 da da ...eu m-am dat lovita , m-a intrebat daca sunt cu motorul si i-am zis ca prietenul meu conduce si el nu doneaza ca ii e frica de ace. )) stiu ca de obicei fac gargara daca esti cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 mi-am facut bagajele, ma paste un roadtrim de 800km poate si mai mult. vreme buna sa fie, si sa ne gasim sanatosi duminica seara, daca va adunati duminica pe la rond trec direct pe acolo. sa imi dati si mie un sms daca va adunati. pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 mi-am facut bagajele, ma paste un roadtrim de 800km poate si mai mult. vreme buna sa fie, si sa ne gasim sanatosi duminica seara, daca va adunati duminica pe la rond trec direct pe acolo. sa imi dati si mie un sms daca va adunati.pa pa Du-te sanatos! Cam putini kilometri pentru un weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Du-te sanatos! Cam putini kilometri pentru un weekend . TU AI FACUT MA VARA ASTA 800 KM INTR-UN UICHEND CA SA VORBESTI?? NESUFERITULE!! CAVALERULE..DRUM BUN BRE..SA VA IMBRACATI BINE CA E FRIG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) am costu la mine si cred ca iau si mesada de la pantaloni. stau si astept un telefon de la parteneru de drum sa ma anunte ca a scapat de la munca ca sa o iau din loc. ms de sustinere didi. metale ai un cap in gura (moca) Mesaj completat PS ma duc fara claudia Editat Octombrie 2, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 TU AI FACUT MA VARA ASTA 800 KM INTR-UN UICHEND CA SA VORBESTI?? NESUFERITULE!! I-am facut intr-o zi, asa ca sezi blanda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 TU AI FACUT MA VARA ASTA 800 KM INTR-UN UICHEND CA SA VORBESTI?? NESUFERITULE!!CAVALERULE..DRUM BUN BRE..SA VA IMBRACATI BINE CA E FRIG! Face si mai multi km, daca vrea. Dar nu vrea el, ca n-are nimic de demonstrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 bine ca sunteti voi frumosi si destepti ma... cand ai facut ma 800 km intr-o zi? ha? ia..detaliaza si adu si martori. )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 fz-ristii asa sunt. Frumosi, destepti, cu bani si mai erau cateva dar nu imi aduc aminte acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 fz-ristii asa sunt. Frumosi, destepti, cu bani si mai erau cateva dar nu imi aduc aminte acum. care au ma bani ca metalu plange de 2 saptamani ca e falit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cand nu e criza. Acum ii impartasesc sentimentele parere de rau fata de portofelul care plange din cauza caci e gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cand nu e criza. Acum ii impartasesc sentimentele parere de rau fata de portofelul care plange din cauza caci e gol. ehe...tu macar ai portofel...eu nici p-ala nu-l am. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Si unde tii banii? La ciorap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Si unde tii banii? La ciorap? care bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) bine ca sunteti voi frumosi si destepti ma... cand ai facut ma 800 km intr-o zi? ha? ia..detaliaza si adu si martori. )))) Ia da mataluta un click, mai jos acilisea... ) CLICK care bani? SICTIR! Oare cine se duce si o arde burghezeste in weekend la Sinaia? Nu, nu Ripperu', ca ala-i din Campina. E si ala un fel de burghez, da' mai mic. Editat Octombrie 2, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ia da mataluta un click, mai jos acilisea... ) CLICK SICTIR! Oare cine se duce si o arde burghezeste in weekend la Sinaia? Nu, nu Ripperu', ca ala-i din Campina. E si ala un fel de burghez, da' mai mic. pai o ard pe banii altora ma la munte , nu pe ai mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 pai o ard pe banii altora ma la munte , nu pe ai mei. Astea-s detalii care nu intereseaza pe nimeni! Ideea in sine conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 sictir invidiosule!!! mama si ce racita sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 sictir invidiosule!!! mama si ce racita sunt.... Vezi ca de la raceala, cred, ti-a iesit ceva in casca moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Vezi ca de la raceala, cred, ti-a iesit ceva in casca moto. Dihania shows her pussy on avatar In alta ordine de idei, servim si noi un Rond diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dihania shows her pussy on avatar do you like it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dihania shows her pussy on avatar In alta ordine de idei, servim si noi un Rond diseara? Daca va strangeti, da un semn ca plec cu niste treaba, si de ma primiti viu la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 do you like it? Hope, it's too hairy. I like shaved pussyes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 m-am intors din cea mai misto excursie facuta pana acum de mine cu motor. am mers pe toate tipurile de drum. , autostrada, sosele prin munti, macadam,forestiere si noroaie. am facut derapaje controlate, cazaturi si multa voie buna. cei mai frumosi 900km facut pana acum in seaua motoretei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate