Metal Heart Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 m-am intors din cea mai misto excursie facuta pana acum de mine cu motor.am mers pe toate tipurile de drum. , autostrada, sosele prin munti, macadam,forestiere si noroaie. am facut derapaje controlate, cazaturi si multa voie buna. cei mai frumosi 900km facut pana acum in seaua motoretei Vezi ce misto e cand pleci fara femeie? ) D'asta nu iau eu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Felicitari Cavalerule si la mai mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Aualeooo, ca facurati mah ?Care-i Costi, blondu' cu Yamaha de stunt? Cum a facut accident?E bine acum? Eu de donat nu donez ca mi se face un rau de tre sa ma resusciteze cat sunt de mare...dar stiu ca se poate si cumpara...oricum, ziceti aici cum evolueaza treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Aualeooo, ca facurati mah ?Care-i Costi, blondu' cu Yamaha de stunt? Cum a facut accident?E bine acum? Eu de donat nu donez ca mi se face un rau de tre sa ma resusciteze cat sunt de mare...dar stiu ca se poate si cumpara...oricum, ziceti aici cum evolueaza treaba. Nope, Costi e baiatul cu 600RR 2006 rosu cu negru si avea saua pasagerului galbena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Felicitari Cavalerule si la mai mare ! ms ms. o sa pun cateva poze aici diseara sa vedeti si voi ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ms ms. o sa pun cateva poze aici diseara sa vedeti si voi ce si cum pai si pozele unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 nu am apucat inca. ho. diseara dupa ce fac ordine prin bagaje si prin poze Mesaj completat pozeee Mesaj completat poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Luati d'aci, ca am facut o galerie pe Picasa unde am tot urcat poze. O sa fac o selectie numai cu poze de pe la Rond. ) http://picasaweb.google.com/clau.ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Moooama deci pozele alea de la Predeal m-au omorat, a fost penal rau replay!! replay!! Sa-mi bag ceva ca vine iarna Dar avem vin sau cel putin eu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Vine iarna, bine-mi pare. Scot motorul la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Si eu Maine trag o drumetie pana la Vidraru, ca doar e concediu-time Mesaj completat Se mai baga careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Si eu Maine trag o drumetie pana la Vidraru, ca doar e concediu-time Mesaj completat Se mai baga careva ? Bai, ti-am zis, as fi venit dar am o groaza de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Si eu Maine trag o drumetie pana la Vidraru, ca doar e concediu-time Mesaj completat Se mai baga careva ? mi-ar fi placut. dar nu pot si nici nu mai am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Gata si plimbarica de toamna. Initial trebuia sa ajung doar pana la Vidraru dar m-a luat valul si am continuat cu Balea Lac, am traversat Fagarasul, am ajuns langa Sibiu si am luat-o spre Brasov si DN1. In total aproape 600 km. Vremea foarte frumoasa, drumul liber, fara radare iar transfagarasanul a inceput sa arate a drum normal. E reasfaltat in mare parte. Cateva foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 moaaama ce misto eeee.....vreau si eu acolo.....cat de frumos e. eu am "vazut" transfagarasanul noaptea si la balea nu am fost niciodata...sunt praf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Ne mai vedem si noi diseara pe la Rond sa punem tara la cale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 misto poze. si eu facem mai multe daca nu ne grabeam sa ajungem acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Si diseara la cat la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Si diseara la cat la rond? 7:30 Mesaj completat Hai, veniti cu propuneri pentru duminica, traseul sa nu depaseasca maximum 250 km (autonomie cam cat pentru un plin de benzina la un mers decent). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Buc - Giurgiu - Oltenita - Buc sau Buc - Cheia - Brasov si retur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Buc - Giurgiu - Oltenita - Buc sau Buc - Cheia - Brasov si retur ? Eu as opta pentru prima varianta, din considerente financiare. Plus ca vremea nu e tocmai prietenoasa pentru o plimbare la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Mai merge cineva ? Detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Nu vezi ma ca suntem doar noi doi? Familia SV-ista nu zice nimic... Cavaleru are petrecere in seara asta, maine o sa fie praf... si eu de abia m-am apucat de o sticla de whiskey. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Familia SV ista e mai exclusivista, asa... pe la rond nu mai vine, la plimbari zice pas...te pomenesti ca mesteresc la un mic sv Deci pica plimbarea...asta e, eu mi am facut damblaua, ramane pt sezonul urmator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate