fox Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Unde iesim ???Cine vine ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 mama ce ma enervati .... acum o luna si ceva am incercat eu sa strang echipa pentru plimbari pe la munte cu gandul ca Pegaso-ul meu tine la tavaleala prin boscheti. Eram super eronat Intre timp am mai facut ceva incercari si mi-am dat seama ca nu tine ... oricat de curajos si de puternic as fi, e prea grea vaca oricum, sa stiti ca nu scapati de mine. La primavara o sa am SIGUR un enduro de tavalit (cred ca un DR350 sau o Honda XR). Revin cu detalii la iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Daca e soare si cald eu m-as duce la mare, ca n-am fost inca anul asta. Dar mai vedem pana vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Iesim la iarba verde cu gratare si neveste. Si cu beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 chiar nimeni????nici o idee????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 eu cred ca ies, numa ca sunt din bv... Daca ai cu ce sa duci motoru si ai chef te astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 27, 2004 Autor Share Postat Mai 27, 2004 eu cred ca ies, numa ca sunt din bv... Daca ai cu ce sa duci motoru si ai chef te astept... asta nu e problema..... aveti gasca ??? noi am veni 2-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 avem gasca. sa vad daca daca vor si ei sa mearga... ii sun deseara. iti zic deseara aici pe forum si dupaia vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 merge cineva spre munte (brasov) si mai are un loc de o motocicleta ? (doar la dus) sau eventual o remorca de inchiriat? contra cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 28, 2004 Autor Share Postat Mai 28, 2004 PINA LA URMA ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Am primit inapoi radiatoarele frumos indreptate, dar nu le pot pune in zilele astea, eu o sa ma dau in weekendul urmator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 pana la urma nu se mai merge unu ca nu poate, unu ca e la nunta ... etc singur sau cu inca 2 nu are rost sa ies ca suntem putini. asa ca ma duc acum sa spal motoru si il las pregatit pe altadata scuze ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Daca e soare si cald eu m-as duce la mare, ca n-am fost inca anul asta. Dar mai vedem pana vineri... vezi ca sunt oferte la hoteluri de 3 stele in mamaia, neptun, ceva in genul 800.000/pers 6 zile, poti lua 6 zile si sa stai mai putin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Gata, la mare nu bate vantul suficient pentru windsurf, asa ca m-am hotarat sa nu mai merg. Deci incep sa va sun la telefon, sa vedem ce putem aranja pentru maine cu motoarele...Pit, daca apuci sa citesti in seara asta, contacteaza-ma (pana in ora 24). Mergem pe la Predeal - Paraul Rece - Bran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 La mare poti veni si cu motorul, stai la camping si o gasca de constanteni ar dori sa va fie gazde si ghizi prin muntii Dobrogei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 30, 2004 Autor Share Postat Mai 30, 2004 Gata, la mare nu bate vantul suficient pentru windsurf, asa ca m-am hotarat sa nu mai merg. Deci incep sa va sun la telefon, sa vedem ce putem aranja pentru maine cu motoarele... Pit, daca apuci sa citesti in seara asta, suna-ma la 0722245242 (pana in ora 24). Mergem pe la Predeal - Paraul Rece - Bran Cum a fost ????? Citi ati fost ???? Regret ca n-am venit dar siptimina viitoare voi fii prezent sigur........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 30, 2004 Share Postat Mai 30, 2004 5 bucati, Matei - KTM 520, Liviu - KTM 525, Greg - XT 350, Razvan - DR 350, Dragos - KTM 400, Predeal - Bran - Zarnesti - sus la 1400m - Plaiu Foii - Bran - P. Rece - Predeal, total 140 km, totul off-road, Liviu ghid excelent, traseu foarte bun, cu cateva portiuni grele dar fara "galere", deci foarte bine. Astept pozele de la Matei, sau poate le posteaza chiar el. Am intrat si pe o (mica) portiune din traseul pe care va fi concursul de peste doua saptamani, la Paraul Rece. E belea mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 30, 2004 Autor Share Postat Mai 30, 2004 Week-end-ul viitor ???? A durat doua zile ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 6 din pacate mi-a tremurat mana la poza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate