BIBANU CZ Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Are careva un jug de jawa si nu are ce face cu el?Am nevoie de unul complet, platesc bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 am eu juguri de etz....dupa cum stii foarte asemanatoare(nu stiu cum e teava la jawa)eventual aia sa fie mai groasa,mai subtire,mai scurta,mai lunga....nush...daca te intereseaza o sa pun si poze la exterior din cate stiu eu seamana f f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 am eu juguri de etz....dupa cum stii foarte asemanatoare(nu stiu cum e teava la jawa)eventual aia sa fie mai groasa,mai subtire,mai scurta,mai lunga....nush...daca te intereseaza o sa pun si poze la exterior din cate stiu eu seamana f f bine lasa ca ma ute eu prin pod si iti zic cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 lasa ca ma ute eu prin pod si iti zic cat mai repede baluba16:ce sa imi zici mie??? bibanuCZ:daca nu gasesti si te intereseaza spunemi si pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 Vreau unul original sa nu mai fac alte modificari. baluba daca gasesti lasa-mi un nr de tel si te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 baluba ai gasit jugu ca am nevoie de el cat mai repede!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 baluba ai gasit jugu ca am nevoie de el cat mai repede!!!!! intereseazate....din cate vad eu seamana f bine cu cel de etz..poate si potriveste(fara modificari) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 am eu jug+telescoape+bord+roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 stiu ca ai te-am intrebat dar mie nu imi trebuie decat jugul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 aaa ok sa mai caut pe la prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 nu a gasit nimeni un amarat de jug de jawa ts? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 nu a gasit nimeni un amarat de jug de jawa ts? etz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Lasa Aline ca facem unul din plastilina,daca nu are nimeni! :bounce:Ori il pui pe ala de la Ukraina mea,aia agatzata-n cui! Nu fii suparat,aduci benzina si ne destrabalam cu Bestia neagra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 asa e!!! dar sper sa gasesc unul cat mai repede sa scot si cz-ul la asfalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Iti doresc mult noroc si sa te vad cit mai curind calare pe CZ la poarta mea! Si sa-l saluti si pe Biba din partea mea,chiar daca acum e pedestras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Ai gasit?Am auzit ceva care suna a 2timpi si 2pistoane in noaptea de inviere si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 9, 2007 Autor Share Postat Aprilie 9, 2007 inca nu am gasit.....mai caut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Bafta la cautat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 inca nu am gasit.....mai caut!! dupa semnatura ai cz 250 sport ( cred ca e model 471) si la ala jugul e ca si la cz 175 sport. Sau vrei sa pui de jawa ts ca e mai zdravan? telescoape de ts ai? eu am jug de cz175 sport -model 477 ( cel inferior, cel superior+ semiinelele de prindere ghidon) nu am intrat pana acum ca tu vrei de jawa ts. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 dupa semnatura ai cz 250 sport ( cred ca e model 471) si la ala jugul e ca si la cz 175 sport. Sau vrei sa pui de jawa ts ca e mai zdravan? telescoape de ts ai? eu am jug de cz175 sport -model 477 ( cel inferior, cel superior+ semiinelele de prindere ghidon) nu am intrat pana acum ca tu vrei de jawa ts. Cz 472-5[350]are din fabricatie telescoape identice cu cele de Jawa 638 TS.dar jugurile difera ptr. ca geometria cadrului e alta.asha ca ce vrea sa faca Bibanu CZ mi se pare cam imposibil[nu poti sa imperechezi jugul inferior de CZ cu cel superior de Jawa TS].am vazut si eu ca are CZ 471,care intr-adevar are furca identica cu a modelului CZ 477 Sport.opinia mea e ca vrea sa puna telescoape de TS ptr. ca sunt mai zdravene ca cele originale.dar atunci ar trebui sa caute juguri de CZ 472-5,model aproape inexistent la noi.oricum eu ii doresc mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 am telescoape de jawa ts, dar nu am jugul. cele originale sunt lovite si nu le mai pot indrepta. din cate stiu se potrivesc cele de jawa ts cu tot cu jug! eventual daca gasesc jambele sa pun furca originala! deci daca ma poate ajuta cineva cu jambe de cz 250sport 471 sau cz 175sport, contra cost bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Am gasit rezolvarea:jugul de la carul cu boi!Avea bunicu' unu'! Mai bine cauta jambe originale,schimba-le cu alea de TS si ai rezolvat beleaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_h89 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) am eu nevoie de un bord, dar numai panoul cu becuri. platesc bine Editat Aprilie 13, 2007 de mihai_h89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 am gasit telescoape de cz !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate