Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Ai iesit din oras si cam bate vantul, a? :cheers:

am motoru de 12 mii de km deja...si parca as incerca si carenate..pana acuma numa dezbracate am avut...nu vantu e problema,ci capu` si mintea mea...ca daca mi se pune ceva in cap,apoi nu prea mai scap....:)...deci cine ma ajuta? :rolleyes:

sanatate numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ABS e un tip de plastic, din care sunt facute carenele originale :cheers:

@Adidasu: Deci RAR-ul se face in voluntari tre sa suni sa-ti faci programare pentru o anumita data, te duci acolo exact la ora stabilita, trebuie sa ai toate actele motorului, iar motorul, in cazul in care este abia importat trebuie sa fie exact ca-n cartea lui, adica sa ai stopul original, oglinzile originale, esapamentul original, becul de iluminare numar, semnalele din fabrica, asta pe langa seria de pe cadru sa fie cea de pe cartea moto....

Multa bafta este destul de greu de luat RAR-ul.

Ai aici niste info:

http://www.e-transport.ro/PROGRAMARI_REGIS...s12037-p81.html

Stiu cum e cu RAR-ul, nu stiam unde e aici in Bucuresti! Mersi de info :rolleyes:

Link spre comentariu

Salut!

Cine stie unde pot schimba cauciucuri si echilibrat? Motozone de la Piata Buzesti desfiintat.

Link spre comentariu

ABS e un tip de plastic, din care sunt facute carenele originale :ok:

Stiu cum e cu RAR-ul, nu stiam unde e aici in Bucuresti! Mersi de info :cheers:

Danke.

In voluntari, te bagi dreapta sa treci pe sub pod si apoi sunt indicatoare. Nu cred sa fie o problema sa faci identificarea in Bucuresti si apoi sa o inmatriculezi in Piatra (sau unde vrei tu sa o inmatriculezi). Dar din ce am auzit (nu m-am confruntat cu asta pana acum) sunt cam cacaciosi astia din Volunatri.

Salut!

Cine stie unde pot schimba cauciucuri si echilibrat? Motozone de la Piata Buzesti desfiintat.

Ori la Sama, dupa United Motors in Pipera, vis a vis de Politie sau la Padure (langa Zoo Baneasa). E ok tipul, acolo imi fac eu cam tot ce am de facut la moto. PM daca vrei nr lui de telefon.

Link spre comentariu

'Thursday, Mar 5

More Details

Rain

Breezy with rain, some heavy. Winds from the ESE at 24 km/h.'

:cheers:(...si asa e cica pana duminica...deci maine venim cu umbrele la prostitutiei...:ok:

Link spre comentariu

Salut!

Militari langa agip pe Iuliu maniu este un magazin cu service acolo. Te costa 100 manopera

Link spre comentariu

Salut!

In militari (bdul iuliu maniu), dupa intrarea in politehnica...se face o straduta la dreapta...acolo e service moto si am vazut ca au bagat vulcanizare si echilibrare roti moto...

sorry george..nu vazusem postul tau :cheers:

Editat de laurbalaurcbr
Link spre comentariu

Oglinzi. M-am uitat pe d2moto și nu au pe stoc momentan, o să verific zilnic site-ul și cum apar am și dat comanda! :cheers:

Xenon is the way atunci! În cazul ăsta îmi pun și pe fază lungă, chiar dacă are acel "lag" până se aprinde complet, prefer să văăăăăăd!

Conducte metalice avem două opțiuni, mac - Frentubo (115 euro setul complet) sau Thunderbikes - HEL (297 lei setul complet). Ambii sunt din Timișoara. Dacă ne luăm putem să ne combinăm la un bidon de lichid de frână Braking. Vorbim detaliat când ne întâlnim, momentan eu sunt în pom cu banii. :ok:

eu mi-am pus xenon si faza scurta si lunga si sincer da nijte flash-uri instantanee!nu are lag deloc!

Link spre comentariu

Da Petre, dar nu se aprinde la intensitate maxima! :ok: Nu luati lichid racing ca ala e..racing! :cheers: Serios.

Editat de adidas
Link spre comentariu

Frumusica dar cam scumpa...atat costa un 1000 rr

O sa mai negociez oricum.

Si am facut o socoteala, daca ar fi sa iau una cheala (stock) si sa pun diverse pe ea (cum are asta) tot pe acolo as ajunge.

Asa scap de un stres (comenzi, instalari...).

Correct me if I am wrong.

Link spre comentariu

O sa mai negociez oricum.

Si am facut o socoteala, daca ar fi sa iau una cheala (stock) si sa pun diverse pe ea (cum are asta) tot pe acolo as ajunge.

Asa scap de un stres (comenzi, instalari...).

Correct me if I am wrong.

Tot ce a pus el extra a pus dupa gusturile lui...pe de alta parte te inteleg si pe tine,cu toate astea eu mi-as lua 1000 rr la banii astia,practic nu se compara dar gusturile nu se discuta :cheers:

Link spre comentariu

Baieti cred ca o sa tradez f-ul si trec la RR.

Ce ziceti de asta?

http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...005-170307.html

E cam scumpa, iti iei 1000RR in banii astia :cheers:

Uite, http://www.motoexport.it/motorcycle.htm e un 600RR acolo la 4500e. De la tipul asta am luat-o eu..

Editat de adidas
Link spre comentariu

Tot ce a pus el extra a pus dupa gusturile lui...pe de alta parte te inteleg si pe tine,cu toate astea eu mi-as lua 1000 rr la banii astia,practic nu se compara dar gusturile nu se discuta :ok:

Intamplarea face ca ce a pus el acolo se potriveste cu gusturile mele :cheers:. Nu stiu cum suna toba, dar o sa o aud sambata.

Cine vrea sa ma insoteasca (si are timp bineinteles)? Patru ochi sunt mai buni ca doi. Transport asigurat (in caz ca ploua)

Nu simt nevoia deocamdata de 1000, sunt mai mult decat multumit de 600.

Link spre comentariu

Intamplarea face ca ce a pus el acolo se potriveste cu gusturile mele :cheers:. Nu stiu cum suna toba, dar o sa o aud sambata.

Cine vrea sa ma insoteasca (si are timp bineinteles)? Patru ochi sunt mai buni ca doi. Transport asigurat (in caz ca ploua)

Nu simt nevoia deocamdata de 1000, sunt mai mult decat multumit de 600.

Incearca un 1000 rr..n-o sa-ti para rau :ok:

Link spre comentariu

E cam scumpa, iti iei 1000RR in banii astia :cheers:

Uite, http://www.motoexport.it/motorcycle.htm e un 600RR acolo la 4500e. De la tipul asta am luat-o eu..

Stiu motorul.

1. Are probleme (optice, dar ca sa o repari costa)

2. Cat mai dai in plus la transport?

3. Cat mai bagi in ea? Mansoane, toba, parbriz, crash paduri, semnale... Niciodata nu m-am multumit cu stock (a se vedea f4i actual)

Toate astea adunate ies mai mult decat 5500 cat as vrea eu sa ii dau omului (sper sa ne intelegem)

Editat de BBL
Link spre comentariu

baieti baieti ,sunteti singurii mei prieteni virtuali ;) ,asa ca va intreb si eu :unde gasesc o alarma ieftina ?ma intereseaza doar sa "tzipe" atat :cheers:

In Ferentari...aia s-au nascut doar ca sa "tzipe"... :ok:

Link spre comentariu

Dexvolta ideea. De ce nu e bun pentru strada? :ok:

@BBL: incearca sa mergi nitel pe un RR la viteza mica, eu doar am stat pe ea si m'am simtit aiurea stand in maini. In plus, rezervorul are un "carenaj" de plastic, nu poti merge cu tankbag cu magneti.

Am mers pe RR, e adevarat, dupa ce vii de pe F4, e cam incomod. Dar e chestia de obisnuinta. Oricum mai intai ma duc sa o vad si apoi ma mai gandesc. Nu vine nimeni cu mine?

baieti baieti ,sunteti singurii mei prieteni virtuali ;) ,asa ca va intreb si eu :unde gasesc o alarma ieftina ?ma intereseaza doar sa "tzipe" atat :cheers:

Incearca la Luigi, (l.u.v.) are diverse oferte, si mai ieftine si mai scumpe.

Link spre comentariu