Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

1. 1. Ce model Honda CBR 600 F calaresti?

• Honda CBR 600 F 1
      80
    • Honda CBR 600 F 2
      194
    • Honda CBR 600 F 3
      278
    • Honda CBR 600 F 4
      232
    • Honda CBR 600 F 4 i
      279
    • Honda CBR 600 F 4 i Sport
      203
    • Honda CBR 600 FA
      11

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

Eeee,pe viitor incearca sa-ti planufici drumu' in asa fel incat si la intoarcere sa fie tot ziua :D

1. Gixxxule mai e mult pana la Targoviste?

2. @all: daca vreti aventuri extreme incercati Transfagarasan noaptea (ceata e bonus) mergand cu ultimii stropi de benzina.

Am incercat noi ieri, un drum usor care initial se vroia la Targoviste si retur s-a transformat in vreo 500 si ceva de km. Buc-Pitesti-Valcea-Sibiu-Cartisoara-Transfagarasan-Curtea de arges-Pitesti-Buc. Plecarea pe la 1 si ceva din Buc. Sosire 23.00

Frig rau sus la Balea (cam 8 grade).

Editat de BBL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. Gixxxule mai e mult pana la Targoviste?

2. @all: daca vreti aventuri extreme incercati Transfagarasan noaptea (ceata e bonus) mergand cu ultimii stropi de benzina.

Am incercat noi ieri, un drum usor care initial se vroia la Targoviste si retur s-a transformat in vreo 500 si ceva de km. Buc-Pitesti-Valcea-Sibiu-Cartisoara-Transfagarasan-Curtea de arges-Pitesti-Buc. Plecarea pe la 1 si ceva din Buc. Sosire 23.00

Frig rau sus la Balea (cam 8 grade).

Ca sa ma plang si aici... Auuuu genunchii,auuuu mainilee....auuuuu :D La Balea lac e misto sa ajungi (cu un enduro :D si eventual cu benzina suficienta)

Link spre comentariu

Mai.... in ultimele zile tot am observat o indesire a momentelor in care la relanti se aude clantz clantz sub rezervor... Tot lantul ala vesnic neintins sa fie? e semn rau daca se aude si la relanti?

O fii rezerva...Se simte singura :D

Link spre comentariu

Incearca aici si vezi daca gasesti

http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp

http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.html

Editat de george46
Link spre comentariu

Ia atentie si la nenea asta , vine el repede si raspunde serios si strica frumusete de pagina :D

Si ca sa revenim la off topicurile noastre, pt ca de reparat nu ai ce la Honda , ce mai face lumea?

Link spre comentariu

Stiu cum e sa cauti si sa intrebi si sa nu-ti raspunda lumea. Unde pot ajuta , ajut ca nu ma doare mana plus de asta mai stric si offtopicurile, deci 2 epuri dintr-o bucata :D

Link spre comentariu

Auzi... ca tot sintem la "probleme" mecanice...

Stiti... eu aud zgomote... ma rog... ma chinui defapt sa aud voci da' nu-mi iese.

De ce aud (si parca nu auzeam inainte.... oookey.... :D ) cind dau drumu la ambriaj la plecare exact la friction point un mic clank?

Ah... bai... m-am uitat in ferestruica aia de olei si pare cam negru mai... asa tre sa fie?

Link spre comentariu

Auzi... ca tot sintem la "probleme" mecanice...

Stiti... eu aud zgomote... ma rog... ma chinui defapt sa aud voci da' nu-mi iese.

De ce aud (si parca nu auzeam inainte.... oookey.... :D ) cind dau drumu la ambriaj la plecare exact la friction point un mic clank?

Ah... bai... m-am uitat in ferestruica aia de olei si pare cam negru mai... asa tre sa fie?

Oloiu e negru daca are niste km...Clancu ala poate fi din cauza lantului usor slabit sau poate fi cauzat de tacanitu' de la ghidon,prezent la majoritatea hondelor :D

Link spre comentariu

Oloiu e negru daca are niste km...Clancu ala poate fi din cauza lantului usor slabit sau poate fi cauzat de tacanitu' de la ghidon,prezent la majoritatea hondelor :D

Ati facut domnule marele pas?????? Ca vad ca te pricepi la honde, celelalte tot un tacanit la ghidon au?

@Zaelu:L omu' , tu faci parte din cealalta categorie asa ca nu te mai chinui sa auzi voci, auzi destule tacanituri !!!! Si apropo fa ca mine si o sa mearga ceas: du-o la spalatorie !!!! :blink: :D :jump:

Link spre comentariu

Oloiu e negru daca are niste km...Clancu ala poate fi din cauza lantului usor slabit sau poate fi cauzat de tacanitu' de la ghidon,prezent la majoritatea hondelor :rose:

Clancul ala se aude pe franare brusca de obicei :blink: La el e posibil sa nu cupleze cutia corect la apasarea pedalei si atunci cand da drumul la ambreiaj sa intre calumea in viteza..cred. Oricum daca schimba uleiul, e posibil sa scape de problema asta..

:blink:

Link spre comentariu

Apai eu am sa incerc sa fac toata iarna pe mobra... oricum... daca se strica vremea rau de e lunecus trec pe scuterini... ca ala daca il trintesc nu e mare baiul :blink:. dar, mersi de info cu oleiu ca e negru si ca e OK.

Cit despre auzit zgomote... nu e de la verde... ca deh... :rose:

Link spre comentariu