Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Putem cind plecam de la mitingul de la constitutiei sa mai dam o "tura" pe traseu... dar startul "joiei moto" o sa il lasam la 18:30 la Inter. Noi CBRistii putem iesi din tura la 19-19:15 si reintra (cum am zis) dupa miting pentru inca o tura mai tirziu in drum spre Ursu... Bikers Otopeni etc.

iaca locul de start la care m-am gindit:

http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=rd5fc...t%2018%3A30____

AlecsCristian... ce s-a intimplat de ceri ajutor? iar ai stricat compul? :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

AlecsCristian... ce s-a intimplat de ceri ajutor? iar ai stricat compul? :blink:

Te invocam ptr sustinerea idei de a pleca organizat de la intrunire, dar acu daca tot adusesi aminte de comp. nu ai unu pe acasa de rezerva? :huh: :D

Link spre comentariu

Se vede treaba ca nu ai venit la intalnirile de anu asta Alecs .... altfel ai fi stiut ca suntem mult mai organizati si mai cuminti decat eram ( mai ales eu :blink: )

Link spre comentariu

Se vede treaba ca nu ai venit la intalnirile de anu asta Alecs .... altfel ai fi stiut ca suntem mult mai organizati si mai cuminti decat eram ( mai ales eu :) )

Asa este anul asta am cam tras chiulul ! cam odata la 2 intruniri. Oricum astazi vin ptr ca saptamana aviatoare sigur nu vin, o sa fim plecati la BRUXELLES si ne intoarcem abia joi seara, la 21:00 parca aterizeaza aveonul.

Io pe la vreo 12 o sa ies prin oras, cu limba pe afara :blink: , si sper ca deseara sa pot sa va fac o surpriza. Nu vin cu Lidia, :) , asa ca stati linistiti, doar daca nu vrea ea sa treaca sa va vada.

PUSHU sper ca apari si tu ca am cateva vorbe cu ala micu al teu, :D ! :huh:

Mesaj completat

Asta nu va aduce nicicum simpatie din partea soferilor, ci doar indignare, frustrare, nervi. Efectul va fi fix pe dos.

Si crezi ca daca stam la coada si marim coloana o sa ne aprecieze? cred ca scopul ar fi doar sa atragem atentia asupra existentei noastre de acu incolo prin trafic. Oricum daca omul este retard si refuza sa gandeste, poate doar cu parul sa-l educi sau poate nici asa.

Link spre comentariu

Pai io aveam de gand sa ma prezint, dar acum mi s-a facut putin cam frica.

Defineste "ala micu' al meu" .....

Definitie ,in baza multidictionarului de cartier, a expresiei "ala micu' al tau" = in traducere libera MOTO ALA MARE pe care ti l-ai luat si nu stie sa steie singurel, ca toate moto, pe doua roate sau se accepta uneori in functie de conjunctura situatiei pe una singura. : :blink: :huh:

Link spre comentariu

Se vede treaba ca nu ai venit la intalnirile de anu asta Alecs .... altfel ai fi stiut ca suntem mult mai organizati si mai cuminti decat eram ( mai ales eu :blink: )

Da, asa e. Pe alexcristi il vedem din 10 in 10 kile.

Xcite merge mai "cuminte" doar pentru ca sta dupa mine :huh:

Editat de claudiu*
Link spre comentariu

Da, asa e. Pe alexcristi il vedem din 10 in 10 kile.

Xcite merge mai "cuminte" doar pentru ca sta dupa mine :huh:

Banuiam eu ca este ceva necurat la mijloc! vezi ca s-ar putea sa preiei, desi sunt sigur ca nu, apostrofarea " MERGI CA OCHIUL MORTULUI" !!!!

Si ia mai subtire cu greutatea mea, io sunt un tip bine crescut ! :D Poate un picut cam prea bine . :blink:

Link spre comentariu

Definitie ,in baza multidictionarului de cartier, a expresiei "ala micu' al tau" = in traducere libera MOTO ALA MARE pe care ti l-ai luat si nu stie sa steie singurel, ca toate moto, pe doua roate sau se accepta uneori in functie de conjunctura situatiei pe una singura. : :blink: :huh:

Aha, m-am linistit. In cazul asta, este DOMNUL ala micu', ne-am inteles?

vezi ca s-ar putea sa preiei, desi sunt sigur ca nu, apostrofarea " MERGI CA OCHIUL MORTULUI" !!!!

Stati cuminti, e luata! :D

Link spre comentariu

Aha, m-am linistit. In cazul asta, este DOMNUL ala micu', ne-am inteles?

Am inteles sa traiti! :D

Stati cuminti, e luata! :huh:

De asta imi era si mie frica! :blink:

Io am iesit, nevedem deseara ori la constipatiei ori la inter! Aveti grija de voi si Asfalt drep si uscat!

Editat de alecscristian
Link spre comentariu

Sa nu exagerez si eu ca altii ca e de zeci, poate sute de ori mai luminos; dar sincer e de vreo 3 ori mai bine. Acum chiar vad pe unde merg.

Probate azi dimineata la 6 cand era intuneric si ud (cadou de la REBU).

perfect, vreau si eu, im idai date pe privat?

cu REBu m-am intalnit si eu dimineata la semafor la Sincai, noroc ca m-am dat mai in fata ca-mi turna apa in potbagaj ... n-ai cu cine.

Link spre comentariu

Dracusor, asta se discuta azi la intrunire... Unul din subiecte cel putin.

De unde, de care, cat, cum, cine, etc... si eu sunt interesat si mai sunt si altii.

Poate primim si un discount de volum cumparat daca mergem vre-o 5 odata...

Link spre comentariu

salut. este prima oara cand scriu pe forum, desi il citesc cam de doi ani. problema mare pentru mine. cine imi poate spune si mie de unde sa iau o za imbinare lant pentru hondita mea f4 din 2000.?

cam la orice service care se respecta gasesti za de imbinare.

Incearca la United Motors, acolo cam au de toate.

Link spre comentariu

Bai... problemutza...

Nu prea mai schimba vitezele corespunzator... treaba cu ambreiaju e cam groasa :). Cind am ajuns acasa (acu 15 minute) nu am mai putut baga in neutral (nu useru) decit dupa ce am oprit motorul... W T F. Observasem ca trece greu dintruna in alta cind intrasem printre blocuri dar cind m-am oprit... beleaua dreq.

Care are idee cum as putea regla cablul de ambreiaj ca sa mearga mai OK? era destul de strins mustiucul ala in "suportul' de la maneta. Si parca avea cursa libera mult prea mare... si nici nu are zona suficient de lunga de "preluare".

Aaaa... help? :D :huh: :blink:

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Salutare,

Ma confrunt cu o problema de ceva timp si anume presiunea din pneuri. Producatorul spune ca presiunea trebuie sa fie 2,9 bar spate si 2,5 bar fata.

Altii spun ca se recomanda 2 bar in ambele roti, pentru o aderenta mai buna.

Voi ce spuneti?

Multumesc,

Gabi

Link spre comentariu

Salutare,

Ma confrunt cu o problema de ceva timp si anume presiunea din pneuri. Producatorul spune ca presiunea trebuie sa fie 2,9 bar spate si 2,5 bar fata.

Voi ce spuneti?

Multumesc,

Gabi

2.1-2.2 fata

2.3-2.4 spate

Asa merg eu si sta bine pe sosea si in curbe

Mesaj completat

Bai... problemutza...

Nu prea mai schimba vitezele corespunzator... treaba cu ambreiaju e cam groasa :). Cind am ajuns acasa (acu 15 minute) nu am mai putut baga in neutral (nu useru) decit dupa ce am oprit motorul... W T F. Observasem ca trece greu dintruna in alta cind intrasem printre blocuri dar cind m-am oprit... beleaua dreq.

Care are idee cum as putea regla cablul de ambreiaj ca sa mearga mai OK? era destul de strins mustiucul ala in "suportul' de la maneta. Si parca avea cursa libera mult prea mare... si nici nu are zona suficient de lunga de "preluare".

Aaaa... help? :D :huh: :blink:

Asa am patit eu mai demult.

S-a slabit cablu, intra greu in viteza, l-am strans, dupa 1-2 zile sa mai slabit, iarasi l-am strans, iar chestia asta de mai multe ori pana s-a rupt cablu.

Deci poate fi un semn k tre a faci rost de un cablu nou.

Link spre comentariu

Salutare,

Voi ce spuneti?

Multumesc,

Gabi

foloseste recomandarile de fabrica doar cand pleci la drumuri lungi in afara.

pentru oras recomand 2.0 pe ambele daca nu vrei sa iti faci rotile 8 si ouale zob :blink: din cauza gropilor si denivelarilor

Link spre comentariu

Depinde daca mergi in oras, in afara, pe circuit, greutatea ta, cu sau fara pasager .... Eu unu merg in general cu 2.2-2.3 fata si 2.4-2.6 spate.

Incearca mai multe si vezi care ti se pare mai ok

Link spre comentariu

Depinde daca mergi in oras, in afara, pe circuit, greutatea ta, cu sau fara pasager .... Eu unu merg in general cu 2.2-2.3 fata si 2.4-2.6 spate.

Incearca mai multe si vezi care ti se pare mai ok

Inca nu am iesit pe circuit dar am prieteni care "se dau" pe circuit si mi-au spus ca e ok sa ai 1.9-2.0, in pneuri.

Greutatea mea e de 90 kg si cu "presiunea la maxim" (2.5 fata; 2.9 spate) cam tzopaie.

Link spre comentariu