mihai_prd Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Un electrorahat, un carbelitor Carfil, probabil de Mobra. Releul nu e de donat, e de schimbat cu altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Daca are cineva nevoie dati un PM, in caz contrar ajung la pubela, ocupand spatiu degeaba. Rezervorul sta de peste 15 ani printr-o boxa. Farul e posibil sa provina de la o masina. 'Obiectele' se afla in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Daca are cineva nevoie dati un PM, in caz contrar ajung la pubela, ocupand spatiu degeaba. Rezervorul sta de peste 15 ani printr-o boxa. Farul e posibil sa provina de la o masina. 'Obiectele' se afla in Iasi. Daca nu trebuie la nimeni, rezervorul il vreau eu. Am un plan mare cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Si eu las vrea. Am un Cz si nu am rezervoru orijinal,,pacat sa fie taiat . multumesc ptr intelegere h.h Editat Martie 19, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Un electrorahat, un carbelitor Carfil, probabil de Mobra. Releul nu e de donat, e de schimbat cu altceva. Rahatoalternatorul a plecat, a mai ramas carbelitorul de Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Pentru ca am suparat doi oameni(prin neatentia mea )am hotarat sa renunt la vanzarea pieselor ramase si sa le donez .Cer public scuze inca o data celor doi, aurelian_mz_rt125 si mpc. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 vreau eu tot ce mai este in prima poza.ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 In ordinea stricta a solicitarii, Carburatorul si cele 2 manete pleaca la shumydan ,restul de pe poza insemnata la userul cuxi.Au ramas aripile, ghidonul si tobele. Sa va foloseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 A plecat si ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 bravo dom'le,bravo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 vreau eu tobele de esapament - ofer 50 lei cu tot cu trnsport , chiar daca le donezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Daca am zis ca le donez asa ramane. Tobele pleaca la aurelian_mz_rt125. Adresa lasati-o in pm. Si sa nu uit ,aripile au fost cerute de userul comunistul. Cam astea au fost. Piesele le pun la posta saptamana viitoare si va anunt in pm. Stima Editat Aprilie 26, 2012 de Strmbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 mersi mult,sa-mi zici cand vrei sa-ti dau adresa.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Am un set de platini pentru Jawa 350 nefolosite pentru cine intereseaza.....Mie nu imi mai trebuiesc intrucat am dotat moto cu aprindere electronica..... Cine crede ca ii sunt folositoare cu cea mai mare placere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Am un set de platini pentru Jawa 350 nefolosite pentru cine intereseaza.....Mie nu imi mai trebuiesc intrucat am dotat moto cu aprindere electronica..... Cine crede ca ii sunt folositoare cu cea mai mare placere..... Daca nu s-a abonat altcineva as vrea sa mi le trimiti mie.Da-mi un bip la 0740105751 si te sun eu pentru ati spune adresa .Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 M-am trezit tirziu, ti le si plateam, fiindca is posesor de Jawe si CZ-uri...iar daca renunta cumva primul sosit, is in asteptare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 am trimis si eu pm dupa 6 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Vrednicilor! N-aveti somn? Atunci, hai la Girnic! Io am plecat, ne revedem duminica seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Mi se pare corect ca setul de platini sa ajunga la primul care s a anuntat....adica aurelian mz rt 125......fara suparare pentru ceilalti...... Aurelian o sa iti trimit PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Rahatoalternatorul a plecat, a mai ramas carbelitorul de Mobra. quote] pare un corb de carburator de Mobra ce vad eu in poza.mai este disponibil?ma interseaza daca nu are ceva rupt din el Editat Aprilie 30, 2012 de sabyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Prietene, nu te supara, dar calul de dar nu se cauta la dinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 pai daca nu poate fi folosit atunci de ce mai umflam buzunarul la posta romana sau curier?daca poat sa-l folosesc ini este de trebuinta,daca esti de acord sa-l trimiti iti dau adresa pe PM merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 (editat)  Sincer, pentru tine este stricat si bun de aruncat, nu iti este de nici un folos si nu are rost sa umflam buzunarul postei romane cu mirobolanta suma de 7 lei pe care as fi platit-o tot eu.. O seara buna! Editat Mai 9, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) nu inteleg de ce sari asa,am intrebat pt ca am mai luat doua de pe aici si nu am reusit sa fac din ele unul,nu inteleg de ce intelegi lucrurile in alt mod. merci oricum Editat Mai 10, 2012 de sabyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate