IF-83-UCK Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Salut, stie careva unde pot rolui o janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Ce inseamna "a rolui" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Salut, stie careva unde pot rolui o janta? Daca vii pe la brasov te rezolv eu. Dar stai sa vad daca face de moto. Eu am facut la masina. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 (editat) Daca e vorba de Bucuresti, mergi pe bld. Nicolae Grigorescu(Socului), in spatele benzinariei PETROMv, si intreaba de vulcanizare sau atelierul de indreptat jante. Acolo este unul din cei mai priceputi baieti. Face minuni! Editat Februarie 3, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Ce inseamna "a rolui" ? Ce inseamna "ce inseamna"...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 da in bucuresti la diham care vreti va dau nr baiatului d acolo adevarat e meserias...sirius il cheama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 da in bucuresti la diham care vreti va dau nr baiatului d acolo adevarat e meserias...sirius il cheama..... .. eu vreau.. + locatie pls. PS> trebuie neaparat despitata janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 Ce inseamna "a rolui" ? de indreptat da in bucuresti la diham care vreti va dau nr baiatului d acolo adevarat e meserias...sirius il cheama..... Imi dai te rog nr lui? 10X Daca e vorba de Bucuresti, mergi pe bld. Nicolae Grigorescu(Socului), in spatele benzinariei PETROMv, si intreaba de vulcanizare sau atelierul de indreptat jante. Acolo este unul din cei mai priceputi baieti. Face minuni! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Cred ca orice vulcanizare shama te poate ajuta cu roluit-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Cred ca orice vulcanizare shama te poate ajuta cu roluit-ul SIRIUS TEL 0723821598 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate