Jock3r69 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Prima poza e facuta cumva in curte la KTM ? Sa ai noroc la ele , daca sunt ale tale amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Wow. Suspensia de spate la exc arata foarte brutal. Ii fain motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adam_lihor Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Edit.: Nimic. Deja am aflat raspunsul. Editat Octombrie 23, 2008 de F_Krisztian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Salutare tuturor! Si fiindca suntem in pragul sarbatorilor, SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI, si un sezon viitor cu mult soare si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 la fel si tie sarbatori fericite, evenimente sa fie, doar evenimente nedorite nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 noua mea motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 noua mea motocicleta ! Superba, sa o stapanesti sanatos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 Superba, sa o stapanesti sanatos . mersi.sa vina caldura odata ... cand iti vine k9 - le ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Furiosule...cred ca ai pirdut un pariu....acu tre sa ii speli mobra la Razvan Faina-i noua achizitie mai Razvane, sa te bucuri de ea Eu am ramas in urma cu topicul si am uitat sa pun poze cu mobra mea, poate mai incolo sa va mai tin in suspans ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Furiosule...cred ca ai pirdut un pariu....acu tre sa ii speli mobra la Razvan Faina-i noua achizitie mai Razvane, sa te bucuri de ea Eu am ramas in urma cu topicul si am uitat sa pun poze cu mobra mea, poate mai incolo sa va mai tin in suspans ) merci Radu,pune si tu poze cu a ta sau nu vrei decat tu sa o vezi ? legat de pariu,asa este ! Bogdan trebuie sa imi spele motocicleta Editat Ianuarie 23, 2009 de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Deci trebuie sa ma conformez cerintelor Deocamdata doar atat...mai multe poze dupa ce o voi scoate de la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) mersi.sa vina caldura odata ...cand iti vine k9 - le ? Ii criza financiara acuma, nu depinde de mine ). Insa de motorit la primvara precis o sa am ceva Furiosule...cred ca ai pirdut un pariu....acu tre sa ii speli mobra la Razvan Faina-i noua achizitie mai Razvane, sa te bucuri de ea Am pierdut pariul, asta e. Ii spal motocicleta la Razvan, insa el avea motocicleta dinainte de pariu . p.s nu sunt furios, Razvan tot zice ca is furios Deci trebuie sa ma conformez cerintelor Deocamdata doar atat...mai multe poze dupa ce o voi scoate de la iernat Sa o stapanesti sanatos, te-am vazut in vara cu ea prin trafic. Editat Ianuarie 24, 2009 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Merci fain. Pai in vara nu ai avut cum sa ma vezi in trafic pt ca doar din septembrie ii proprietate personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Deci trebuie sa ma conformez cerintelor Deocamdata doar atat...mai multe poze dupa ce o voi scoate de la iernat Asa ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Merci fain. Pai in vara nu ai avut cum sa ma vezi in trafic pt ca doar din septembrie ii proprietate personala In vara am vazut un SV galben, asemanator cu al tau pe Lucian Baga. Conducatorul de pe motocicleta avea o casca Shark, ehhh daca te confund poate ne vedem sezonul care curand se deschide prin tarfic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Sigur ma confunzi, eu am casca Nolan . Sper sa se deschida cat mai repede sezonul si sa nu se mai scumpeasca benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) frumos motor Radu se vede ca e intretinut cum trebuie. ne vedem pe drum ! Editat Ianuarie 26, 2009 de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy^ Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) dap cea mai frumoasa aproape,,,,mai sunt si altele....................sper sa se vada a mea aici oricum o vand si iau altul deci e de vanzare Editat Februarie 27, 2009 de BikerBoy^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 HD XL1200S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 HD XL1200S superb motoru'.....abia astept sa ti-l vad.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 superb motoru'.....abia astept sa ti-l vad.... sunama cand ajungi acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdann67 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) HD XL1200S Mult noroc la el! Sa-l folosesti sanatos! Editat Aprilie 14, 2009 de drdann67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdann67 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Mult noroc la el! Sa-l folosesti sanatos! Bun,sa vedem ce mai avem frumos prin oras... Editat Aprilie 14, 2009 de drdann67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Mult noroc la el! Sa-l folosesti sanatos! Merci-merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate