Balaurele Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 Dragii mosului, Hotararea a fost luata: imi iau motor sport japonez de 500 - 750, din '94-'98. Acum mai trebuie luata decizia: care? Ma voi da cu el in principal in doua feluri: circa 50 km zilnic prin oras (la serviciu si inapoi) si din cand in cand drumuri mai lungi, din Bucuresti la Constanta sau Tulcea sau Brasov. Stiu insa ca nu toate sportivele iti mai lasa os pe os dupa drumuri lungi. Ar fi pacat sa transform placerea intr-un chin sau sa plec cu conserva fin'ca altfel ma iau junghiurile ca pe tataie. Ca sa nu mai spun ca, pentru confort, pasagera e chitita pe chopperele cu spatar Acum va rog pe voi sa imi dati un sfat: care dintre japonezele sport de 500-750, pentru care gasesc si piese, este mai recomandata din punctul de vedere al confortului? Imi plac sportivele, insa nu m-ar incanta sa stau in maini ore intregi. Incerc sa identific printre sportive pe cele mai umane, voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 un cbr 600 F e mai spre touring, si merge perfect la drumuri de 7-8 ore (been there, done that). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 Eu am auzit de oameni care aveau problema asta la motoare gen enduro sau cu o pozitie mai dreapta in sa, care dupa ce au trecut pe sport nu au mai avut-o. Altii zic invers, asa ca pana nu o sa te convingi singur, degeaba cauti sa aflii o parere, plus ca problema asta s-ar putea sa apara in functie de sportiva pe care o alegi, pe unele o sa te simti bine la drumuri lungi, iar pe altele o sa te simti mai putin bine, depinde de la motor la motor si de la om la om. Oricum ar fi si oricare ar fi motorul, la drum lung tot o sa fie necesar sa te opresti sa mai iei o pauza. Si inca o chestiune, sa nu incerci sa te urci in sa cu motorul pe loc sa vezi daca-ti place pozitia ca nu o sa-ti dai seama de chestia asta decat mergand cu motorul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 honda cbr. excelenta pentru oras si la drum lung n-ai ce sa-i reprosezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 banuiesc ca mai poti lua in considerare gsxf-ul 600, rf-ul,pot spune ca pe rf stai super marfa...super..ma rog tot sport-touring,dar suzuki,dar avand in vedere ca majoriatatea au cbr 600 sunt mult mai avizati sa dea sfaturi,poate gasesti piese mai repede.. ...sunt curios daca o sa ne intalnim vreodata ...cum o sa te recomanzi...muhahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 N-ai cum sa stii pana nu mergi nitel pe ea, pentru ca depinde prea mult de propriul corp. Mie mi s-a intamplat ca in anumite pozitii care altora li se par foarte comode, sa ma simt infernal; si invers. Nu stiu ce factori influenteaza cat de bine se simte corpul intr-o pozitie sau alta, dar e o chestie individuala si nu poti generaliza "asta e sport deci stai naspa, asta e cruiser deci stai confortabil". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spooky Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 De unde iau un manual complet de mers pe motocicleta sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 Dupa cum bag sama, cred ca Honda o sa scrie pe ea. Multzam de sfaturi. N-ai cum sa stii pana nu mergi nitel pe ea, pentru ca depinde prea mult de propriul corp. Asa e, uitasem sa spun ca am 1,81 m si 88 Kg (da, stiu, sunt gras!) ... blond, tuns scurt, cu barba, ochii verzi, unghiile taiate, fara vicii, astept provincia In adevar, conteaza mult propriul corp, dar cum nu prea am ocazia sa incerc multe motoare sport inainte de a cumpara, intreb si eu ca sa nu dau cu oistea-n gard de la primul. Dupa ceea ce ma sfatuiti voi, pare ca o sa devin cbr-ist. Depinde si de felul tau de a fi, daca esti inebunit dupa motoreta nu o sa ti se para incomod, bucuria drumului o sa fie mult mai mare decat oboseala. Crede-ma, imi place la nebunie, altfel nu mergeam pe Bucuresti - Pitesti fara permis si nici nu ma dadeam "enduro" cu MZ-u' de 350, cu motorul in aer si pasagera in spate ai putea citi Twist of the Wrist. Volumul doi l-a facut Ionut Mistode PDF Multumim lui Ionut pentru PDF (hai si cu vol. 1 !), dar inca nu l-am gasit, poate ne spui mai precis unde dam de el. A, si sunt curios daca o sa ne intalnim vreodata ...cum o sa te recomanzi...muhahahha Cand o sa ne intalnim, o sa am carti de vizita cu nick-ul Nu ma recomand, ca deja m-am inecat o data incercand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 ba e tare treaba aia scrisa de pavel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 A Twist of the Wrist II: http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=2445 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Iunie 1, 2004 Autor Share Postat Iunie 1, 2004 Merci pt. Twist of the Wrist, o sa-l citesc cu atentie. In alta dezordine de idei, WOOOOOOOW! Am mers azi (doar ca pasager) cu o Suzy GSX 600 F Katana din 2003, e marfa rau! O calareste un reporter de radio care sta pe ea, citez, intre 8 si 10 ore zilnic, si i se pare f.f. confortabila. Asta spre deosebire de o Honda CBR 900 RR Fireblade '03, proprietatea lui, de 150 cai, pe care, zice, nu poate sta mai mult de o ora ca il dor mainile. Tipu' are 1,72m si 75 kg. Maine ma da o tura cu un BMW de anul asta, nou nout, habar n'am inca ce model da' abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 misto, misto. vreau si io sa ma plimb!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate