EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) Parasit , parasit , dar nu vrei sa stii cum fuge scuteru asta ! Sincer ! Editat Ianuarie 29, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Apropo ZICKU, aia de pe scuter e casca ta? :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) foarte tare casca cred ca o sa strang bani pana in vara sa-mi iau una la fel :X:X // LE : modificarile F15-ului? Editat Ianuarie 30, 2009 de all3x4cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Nu sunt scumpe, una mai de firma cam 40-50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 f15 am si eu deci stiu cum trage sorin dna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Da , sigur stii ! Asta are : Kit 70 MHR Ambreiaj Carburator Variator Toba Curea Kevlar Ti se pare ca trage ca unul stock? Asa numai din ce-ti spun eu aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 si al meu are cam la fel dar nu are curea kevlar. oricum daca a bagat atatea in el putea sa se ocupe si de exterior putintel sa nu-l bata ploile asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Aparentele inseala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 si al meu are cam la fel dar nu are curea kevlar. oricum daca a bagat atatea in el putea sa se ocupe si de exterior putintel sa nu-l bata ploile asa exterioru il faci usor la el... trebuie doar "burta" si o vopsea... si toba aia vopsita :| ... si mie imi plac genu de scutere care arata ca dupa razboi si rup asfaltu :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ... si mie imi plac genu de scutere care arata ca dupa razboi si rup asfaltu :X Si mie la fel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Si mie Editat Ianuarie 30, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Si mie ti-e rau ma? vrajesti lumea ca f15-ele ala fuge, ai mancat stricat? stai in banca ta! omg,rofl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 da da , CLAR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 da da , CLAR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Nu ma intereseaza cu arata, ma int. cum fuge.. Editat Ianuarie 31, 2009 de EvO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) ( frumoasa casca aia puma ) =)) Editat Ianuarie 31, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 ( frumoasa casca aia puma ) =)) Stiu, daca era alta culoare era si mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Am vazut o firma la Smaeb care era importator Malaguti dar numai stiu cum se numea. acesta e importatorul oficial MALGUTI IN ROMANIA: http://www.malaguti.com/concessionari/risu...7&cerca.y=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 ce ziceti de al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss4girls Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Salutari Malaguti-stilor Unde gasesc si eu ceva piese? Am cautat o curea de transmisie vreo 2 sapt..si in sfarsit am gasit..abia astazi,dupa ce am sunat la aproape toate reprezentantele/service-urile din Ro.. Acum m-ar interesa un set de role de variator.. Am un Malaguti F18 Warrior.. de 150 cmc Nush ce role am..(dimensiuni - greutate) Editat Aprilie 17, 2009 de kiss4girls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Salut! Sa ma laud si eu cu al meu Malaguti F12 Phantom (1998) cu racire pe lichid ..(momentan am pompa de apa stricata) ahh si da stie cineva de unde pot procura piese pentru el(tuning)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 www.easyparts.nl...cele mai ieftine piese(fata de orice magazin din tara in ceea ce priveste piesele de calitate malossi, polini, etc.) Pentru a procura de-acolo de pot ajuta eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss4girls Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 www.easyparts.nl...cele mai ieftine piese(fata de orice magazin din tara in ceea ce priveste piesele de calitate malossi, polini, etc.) Pentru a procura de-acolo de pot ajuta eu Lasa-mi si mie un ID intr-un PM.. daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 anton_rolly este id-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Am role cumparate de la o firma de tunning din Ungaria pentru Malaguti. Cineva interesat? sunt de 5g iar pretul este de 36 lei (sunt noi, iar pretul este cel original! Cine nu crede sa converteasca 2500 de forinti in lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate