morarugeorge Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 este pentru o yamaha xt 600 dupa 90 astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Tinand cont ca il ai atat de bine "masurat" as zice ca ai mai multe sanse la un strungar. Macar stii ca e nou si e cum trebuie, unul second poate fi indoit, cu urma de uzura unde rulmetii calca pe el, fisurat sau mai stiu eu ce.... dar bafta oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Treaba e ca strungarul il face din "fier mort" in cele mai multe cazuri si cu un ax - mai ales la o motocicleta de enduro - nu te poti juca asa oricum. Dar cand alte metode nu sunt... te descurci cu ce poti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Treaba e ca strungarul il face din "fier mort" in cele mai multe cazuri si cu un ax - mai ales la o motocicleta de enduro - nu te poti juca asa oricum. Dar cand alte metode nu sunt... te descurci cu ce poti... SAL TI L FAC EU D NOU....NP....VEZI SI POSTUL MEU ..........ORICE LUCRARI PE STRUNGURI FREZE SI MASINI D RECTIFICAT,CARENE,BUCSARI..... ETC........ETC.......0723446040MSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate