RaveGSXR Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Salut, am cateva zgarieturi superficiale pe parbriz. Anul trecut cand am fost cu motorul la rar, mi-a zis cineva care era la rand, ca parbrizul, viziera, se repara printr-o operatie asemanatoare slefuirii. Din pacate nu am luat nr lui de telefon. Cine se baga la asa ceva? Pe langa parbrizul GPZ-ului mai am si viziera de Schuberth care s-a "exfoliat" pe interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 vreau si eu pentru viziera si parbrizul meu. am tot la fel zgarieturi superficiale... anybody...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 vreau si eu pentru viziera si parbrizul meu. am tot la fel zgarieturi superficiale... anybody...? pai mergi si tu vreo 20000km si ti le scoate vantul, praful si ploaia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 exista niste solutii din ec am vazut eu care chipurile scot zgarieturile superficiale de pe ecranele telefoanelor mobile..... un fel de polish... cred ca merge si la viziera sau parbriz ca tot din plastic este.... incercati pe la mag de accesorii gsm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Vezi pe www.okazii. ro un produs XERATOL -32 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 Bine bine, cine repara asa ceva in Bucuresti? Si un pret estimativ daca se poate... Dupa cum se vede, suntem cel putin doi care vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Si eu am patit-o cu viziera Schuberth. Partea proasta e ca stratul ala care s-a exfoliat era anti-aburire. Cat despre parbriz, ii poti da cu polish de vopsea fara probleme (de preferat si cu masina de polish) Daca nu, PASTA DE DINTI. Are exact acelasi rol ca si polish-ul (e facuta din granule foarte mici de calcar sau argila, ma rog... ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) Vezi pe www.okazii. ro un produs XERATOL -32 lei. Nu e mai ieftin dar e mai simplu si cu siguranta mai BUN - viziera noua 125 RON Cat despre parbriz, ii poti da cu polish de vopsea fara probleme (de preferat si cu masina de polish)Daca nu, PASTA DE DINTI. Are exact acelasi rol ca si polish-ul (e facuta din granule foarte mici de calcar sau argila, ma rog... ). Sigur nu nenorocesc parbrizul? Poate il fac "alb si stralucitor" si cu "gingii sanatoase"... ca in reclama colgate Editat Februarie 12, 2007 de webber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Nu e mai ieftin dar e mai simplu si cu siguranta mai BUN - viziera noua 125 RON Sigur nu nenorocesc parbrizul? Poate il fac "alb si stralucitor" si cu "gingii sanatoase"... ca in reclama colgate poti sa incerci si cu CIF... ala de curatat baia... eu mi-am facut geamul de la ceas nou-nout si era super zgariat.... garantat 100% merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 solutia minune se numeste Xerapol si se gaseste la louis s-a mai discutat aici : /index.php?...c=46202&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Nu e mai ieftin dar e mai simplu si cu siguranta mai BUN - viziera noua 125 RON Sigur nu nenorocesc parbrizul? Poate il fac "alb si stralucitor" si cu "gingii sanatoase"... ca in reclama colgate Pasta de dinti are aproape aceeasi compozitie ca si polish-ul. este abraziva, insa doar un pic (asa, cat sa nu zgarie smaltul dintilor, ci doar sa il curete). Ideea este ca daca vei folosi o masina de polish si niste polish (fie el ieftin sau chiar pasta de dinti), zgarieturile vor disparea garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 solutia minune se numeste Xerapol si se gaseste la louis s-a mai discutat aici : /index.php?...c=46202&hl= MANILOR AM UN NENE CARE FACE DIVERSE DIN PLEXI NU STIU DACA SI SLEFUIESTE IL CHEAMA D L NELU 3366972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate