bocteru Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) intamplarile astea sunt denaturate tot mai mult de fiecare persoana,fiecare baga de la el cate un pic,dar chiar nimeni nu stie concret?ca acuma incep sa apara mai multe variante Edit: Au fost sterse pozele ce nu aveau legatura cu topicul Editat Februarie 23, 2007 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) salutare.sunt din apropierea clujului,am aflat si eu ceva de la un pretin ,tot motociclist,da intradevar a fost un accident in marasti undeva.motociclistu din cate am inteles avea viteza f mare,vreo 180,avea ceva motor de viteza iar masina atunci vroia sa intoarca,nu so asigurat(ala cu masina vb) si..........plm,motociclistu o murit din pacate.....asta e tre sa avem grija si noi,mai incet putin ca se poate intampla oricui...sa speram sa nu mai fie chestii dintrastea,o sa ma interesez,o arata si la tv,mio zis parintii.NUMAI BINE am impresia ca mananci caca.t PS: scoate pozele alea Editat Februarie 19, 2007 de gcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 si nu era suficienta adresa??...astea is vechi crezi ca nu au mai fost gasite?.......STERGETI le......adminu se intelege mesajul dar is cam OGRISH.....daca mai vrei ai si rotten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leso Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 si nu era suficienta adresa??...astea is vechi crezi ca nu au mai fost gasite?.......STERGETI le......adminu se intelege mesajul dar is cam OGRISH.....daca mai vrei ai si rotten Eu cred ca pozele alea sunt facute pe calculator din nimic. asa ca si daca adm. le lasa, nu prejudiciaza pe nimeni; nu manjeste "memoria" nimanui. Cu bine, Leso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 nu vad rostul pozelor d mai sus , n-au nici o legatura cu ce s-a intamplat in Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Cati oameni, atatea variante. io l-am trimis pe frate-miu sa afle ce poate, ca toata ziua e prin zona asta. varianta asta e cam asa: nene pe motor/scuter/moped (nu stie, nu cunoaste diferenta), masina nu se asigura, nene intrat in masina, zburat peste, intrat sub alta masina .nimeni nu stie nimic de picioare amputate, sau ca ar fi fost fatal. in presa locala, ce am gasit pe net, nu zice nimic. sa speram totusi ca nu e foarte grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocteru Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 am impresia ca mananci caca.t PS: scoate pozele alea am scos pozele ca sa te simti mai bine si tineti impresiile pt tine nu vad rostul pozelor d mai sus , n-au nici o legatura cu ce s-a intamplat in Cluj ai dreptate intrun fel dar am ramas marcat de ce am vazut,leam sters sa fie bine pt toti si nu era suficienta adresa??...astea is vechi crezi ca nu au mai fost gasite?.......STERGETI le......adminu se intelege mesajul dar is cam OGRISH.....daca mai vrei ai si rotten nu stiu de cand sunt pozele,nu de mult leam gasit,dar asta e realitatea,da sunt urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Chiar nu stie nimeni nimic concret ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 4 pagini de chestii inutile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 23, 2007 Autor Share Postat Februarie 23, 2007 4 pagini de chestii inutile.. Exact! Chiar nu a vazut nimeni ce s-a intamplat? Cei din Cluj sunati si voi la Urgenta si intrebati daca ajuns pe-acolo in data respectiva vreun accident moto...sau la politie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Nu intzeleg dece "omoara" barfitoarele motorishtii din start, dar in fine... Ce dracu e asha greu sa zici adevarul daca tot il cunoshti? Ar trebui batutzi aia care cobesc shi raspandesc zvonuri de rahat in asemenea cazuri!!! Un prieten de-al meu din Cluj, mergea sa cumpere momeala pt pescuit prin zona Piatza Marashti. Pe o TRECERE DE PIETONI l-a izbit o mashina. El mergea cu ceva rahatzel de scuter cu pedale... ( 180 km pe ora avea...gunoaiele astea de barfitoare). Mashina i-a zdrobit un picior sub genunchi! Intr-adevar au sarit bucatzi de mushchi, shi a pierdut o gramada de sange. Pana acum o zi era vorba sa-i amputeze piciorul, dar din fericire acum e in afara pericolului. Au fost ceva complicatzii... 3 artere cusute cu greu... piele luata de la celalat picior... masa musculara pierduta..."n" fracturi care sunt "in lucru"... etc! In ochii poterei el a fost de vina pt ca era calare pe moped pe trecerea de pietoni... chiar daca mergea in paralel cu alt prieten shi povestea. Prietenii sunt langa el (chiar daca unii numai cu gandul) shi spera sa se vindece cat mai repede! Sanatate shi bafta mare Niculau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 bine ca ne-a lamurit in sfarsit careva..refacere rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 am scos pozele ca sa te simti mai bine si tineti impresiile pt tine ai dreptate intrun fel dar am ramas marcat de ce am vazut,leam sters sa fie bine pt toti nu stiu de cand sunt pozele,nu de mult leam gasit,dar asta e realitatea,da sunt urate e clar ca s pe comp lucrate...dar nu e forum de horor, mai sunt persoane cand vad kestiile astea le vine pur si simplu rau si se scrie "le-am....", nu leam, si sanatate multa ghiniosnistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate