Dixi Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 A fost si Mugly cu noi?Nu il vazusem...evident,daca era acoperit de apa... @samuraihd:si eu ma mir cum ai ajuns acasa pe motor... acolo i-ai dat sangele pe nas Ai facut echipa buna cu Sandu La mai mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Cum am ajuns ? poi ai putea zice ca prietenu meu care o venit dupa mine e deoarece o venit sa ma ajute sa car motoru cu masina de transportat morti ) cam nebun da dar din fericire un prieten a chemat o dacie papuk cu rulota si am bagat motoru inauntru.....cel mai mare ghinon a fost ca mi sa rupt pedala akolo sus pe strada si acceleratie ramanea blokata......din fericire a 2 a zii am sudat pedala FFF bine si acceleratia am unso si am facut AS akuma ma simt liber sa zbor iarasi pe dealuri sper sa ne vedem la urmatoarea intrunire Numa bine Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Bravo bikerilor, chiar ca va place sa va distrati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 am ajuns in cj si in sfarsit o sa pun poze ...aici poze din tura mea /index.php?...mp;#entry646792 ... aici un filmulet cu ce s a intamplat pe la intalnire intrunire.WMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) multumim organizatorilor..... ne au oferit aceasta intalnire unica unele sunt in ceatza scuze dar asa vedeam si eu Editat Februarie 26, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 poze extraordinare felicitari .... dar niprul ala mare si tare s- a stricat cumva ?? pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 poze extraordinare felicitari .... dar niprul ala mare si tare s- a stricat cumva ?? pacat mici reglaje fine...ceva normal nimic deosebit si la al meu si la a lui Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) Sper ca v-ati simtit bine, va asteptam si la anul . Editat Februarie 28, 2007 de emil_rpt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Frumoase poze foarte frumoase sper sa ne vedem cu toti la urmatoarea intrunire ...Asfalt Uscat allz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilverMan Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Salutare am si eu poze de la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Serios? NU te cred. Da sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Sper ca v-ati simtit bine, va asteptam si la anul . ....de ce sa mai asteptam pina la anu?...tre sa mai facem asemenea chefuri!!!...chiar urgent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilverMan Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Salutare am si eu poze de la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Niste Pozne de pe Malu` Lacului Cincis Humedoara la a II-a editie BIKES ON ICE (MUD)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Fotografii Cincis Hunedoara Bikes on Ice(Mud) editia a II-a...Stari de Spirit,Atmosfera si Distractie & Voie Buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilverMan Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Fotografii Cincis Hunedoara Bikes on Ice(Mud) editia a II-a...Stari de Spirit,Atmosfera si Distractie & Voie Buna... 10 + pentru HD 69 SEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 .....bai! ...eu va stiu pe astia din poze de undeva...v-am mai vazut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Mama chiar ca e tare distractia pe acolo!Poate o sa ajung si eu pe acolo vreodata!Sa aveti chef fain si anu asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate