yOCorni Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 gata...m-am convins...imi iau casca...sapt viitoare....ms pt parerile voastre... Ma bucur k ai luat aceasta decizie... Apropo,nu mai pune nimeni poze cu tuning la scutere???Lasa ca punt tot eu niste balene sa va cada fata... Si pentru k imi este lene sa mai pun poze o sa va dau si voua link'ul sa va minunati cu ce veti vedea... http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DN Dati un click sa vedeti si voi ceea ce m-a facut pe mine sa imi bag ghearele-n gat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 ce tobe are ultimu......astea cik inca sunt scutere... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 ce parere aveti despre scuterul asta? ce parere aveti despre scuterul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 dc e de vanzare astaeste fostu meu scuter si acu il mai am dar vreau sa il vand e tunat alea cu auriu sunt lateral ce parere aveti despre scuterul asta? ce parere aveti despre scuterul asta? este de vanzara k aprilia snt foarte frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 Mijto Aprilia ala...frumos foc...am auzit k vrei sa il cumperi...ai aflat ce pret are??? Cum ai pus flacarile la GoPop??? Moamaaaaaaa....si SpeedFight'ul ala de mai sus alb cu rosu e frumos foc dar pacat k nu exista asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Mijto Aprilia ala...frumos foc...am auzit k vrei sa il cumperi...ai aflat ce pret are??? Cum ai pus flacarile la GoPop??? Moamaaaaaaa....si SpeedFight'ul ala de mai sus alb cu rosu e frumos foc dar pacat k nu exista asa ceva... exista....in compul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 poi am lipit scoci de hartie dupa aceeia am desenat flacarile si am decupat si am dat cu sprayu dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Daca tot ai facut scooterul negru,trebuia sa folosesti si tu alta nuanta de rosu ptr ca asta pare cam palida asa...ceva aprins gen ferarri red..parerea mea... Eu nu ma agit prea tare cu tuningul,urmeaza sapt asta sa-mi comand o toba full Gianelli ( asta stock a ruginit si in curand cred ca face gauri...) , role de 3 sau 4 gr (ptr demaraj) si cauciuc spate michelin pilot sport (taticu` curbelor ) ...poate si o saracie de filtru...ma mai gandesc...in rest..nu ma agit,ii ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Cateva Gilera Dna preparate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Cateva Gilera Dna preparate ce toba are nebunul ala.... ...marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 ce toba are nebunul ala.... ...marfa Uite un link cu toba http://scooter-center.com/catalog/product_...h=4_15_173_1264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Uite un link cu toba http://scooter-center.com/catalog/product_...h=4_15_173_1264 118 euro...nu e mult....da e oare pt modelul de 50cc? 118 euro...nu e mult....da e oare pt modelul de 50cc? da,m-am convins....e de 50cc ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 (editat) asta e de (cuvant urat) rau de tot... are o ditamai garda la sol oare covoru rosu se tine dupa tine in mers? ca tot veni vorba de dna-uri: aici sunt cateva dna-uri preparate frumos. Editat Martie 2, 2007 de gcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 asta e de (cuvant urat) rau de tot... are o ditamai garda la sol oare covoru rosu se tine dupa tine in mers? Hai ma nu fi rau ca sunt facute de show dar totusi sunt piesa...ce vrei sa zici ca tu daca ai avea asa ceva ai iesii cu el in traficul nostru cu soferi din ce in ce mai chitrosi si needucati care nu ne respecta si fac tot posibilul sa ne marginalizeze???Sa iti admire unul scuterul mai de aproape decat ar trebuii si te infiga in vreun gard sau bloc ar fi bine????Mai bine cu ale noastre desi sunt si alea frumoase... ca tot veni vorba de dna-uri: aici sunt cateva dna-uri preparate frumos. Intr-adevar sunt foarte frumoase DNA'urile astea...am un prieten care se va bucura si va fi inspirat din filmul asta...si ala de mai sus este frumos in schimb toba e oribila,nu imi place...Mai frumoasa una cu doua iesiri pentru dna...ii sta mai bine... P.S.: Imi pare rau ca nu am mai intrat zilele astea dar m-am cam mutat la gagica si nu am netu' acolo...O sa fac tot posibilul sa intru mai des sa vb...si knd mai fac rost de poze le pun aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Intr-adevar sunt foarte frumoase DNA'urile astea...am un prieten care se va bucura si va fi inspirat din filmul asta...si ala de mai sus este frumos in schimb toba e oribila,nu imi place...Mai frumoasa una cu doua iesiri pentru dna...ii sta mai bine... P.S.: Imi pare rau ca nu am mai intrat zilele astea dar m-am cam mutat la gagica si nu am netu' acolo...O sa fac tot posibilul sa intru mai des sa vb...si knd mai fac rost de poze le pun aici... dc imi pare mie k e modificata poza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 cateva poza de pe bikepics.com cu SpeedFight2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 peugeo`ul ala verde are o vopsea nebuna reau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 dc imi pare mie k e modificata poza??? Pt ca este...nu avea cum sa se vada asa...mi-a placut mie si am facut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDDevill Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 (editat) Asta e scuteru meu. Scuzati calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul..... Piaggio NRG mc3 dualdisc , esapament LeoVinci TT (am avut un ZX da nu mergea cum trebuia si am cumparat TT u) , rolele sunt cele cu care a venit esapamentul(aveam malossi dar deh....sunt de la esapament astea ) ,Carburator de 17,5, .........oricum nu mai conteaza .....full speed 120 Editat Martie 15, 2007 de ReDDevill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 cel mai tare tuning si e pe scuterul meu...garda inca nu a zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cel mai tare tuning si e pe scuterul meu...garda inca nu a zis nimic ce tare........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 ce tare........ Ms... apropo...m-a oprit in dim asta garda cu radaru...am dat cu 95 in radar dar norocul meu ca il cunosc pe tata aia doi si cand au vazut si nr au ras de s-au (cuvant urat) pe ei...doar tata a fost ala care mi-a facut morala... Dai pacate nu imi merge sa pun o poza aici ca tocmai inainte sa dau in radar facuse gagikmea poza la bord...imi zice ''Error on page'' Hai ca am dat un restart la calc si a mers...in orice caz nu mai merge mai mult cu 2 pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Bai, Cornica... Din ce an e scuterul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 Bai, Cornica... Din ce an e scuterul tau? Din 2003 este fabricat...cumparat in 2004... Primii 9000km facuti in Italia si apoi a fost adus in tara in primavara anului 2006 "just for me!!!" Cornica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Mi se pare ca al tau are bordul "putin" diferit fata de al meu. La mine pe bord viteza maxima e 80 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate