B.B. Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 pe cadru exista 2 rulmenti pe o tija si nu stiu care este rolul lor. Ma puteti ajuta sa-mi spuneti la ce folosesc? Eu nu-mi dau seama deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Poate sunt de rezerva... Cum primesti la costum nasturi de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 si sunt de unde? rezerva cui? nu cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 pe rulm aia se invirtea o patina de teflon/duramida(ce vrei)..k sa nu frece lantul de cadru,, la tine s-a frecat de tot vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 cum dracu ??? pai patina este pe cadru.. pe bascula adica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Sunt 2 role una deasupra lantului unde ai tu rulmenti si una sub cel putin la dr 650.....si din cate stiu sunt un fel de ghidaj lant cel putin aia de jos cea de sus e doar pentru cand ai pasager sa nu iti atinga in cutia la filtru de aer la hopuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Sunt 2 role una deasupra lantului unde ai tu rulmenti si una sub cel putin la dr 650.....si din cate stiu sunt un fel de ghidaj lant cel putin aia de jos cea de sus e doar pentru cand ai pasager sa nu iti atinga in cutia la filtru de aer la hopuri 100% corect. Cand ai greutate pe motor, bascula urca, odata cu ea si lantul. Roaga doi prieteni sa se urce pe motor si ai sa vezi ca asa e. Vorbeste cu un strungar sa-ti faca o bucsa de teflon care s-o poti presa pe rulmenti. Nu ti s-a intamplat la gropi sau denivelari mai adanci sa auzi ca lantul iti atinge undeva? Sunt apropae sigur ca daca te uit cu atentie ai sa gasesti urme cum lantul a atins pe rulemeti sau intre ei. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate