butros Postat Iunie 5, 2004 Share Postat Iunie 5, 2004 baieti nu aveti din greseala pe acasa un manual de jawa? nu ma supar daca nu e chiar modelul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 cauta la www.motorlife.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 ProjectJawa Acolo mai gasesti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 baieti nu aveti din greseala pe acasa un manual de jawa? nu ma supar daca nu e chiar modelul meu. salut omule eu am o 638 din 84. daca vrei putem tine legatura eu am mai tras de pe net cate ceva . momentan stiu sa reglez aprinderea si carburatorul . mai vedem tel:0726858560 si mail dan_byke2008@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 baieti nu aveti din greseala pe acasa un manual de jawa? nu ma supar daca nu e chiar modelul meu. Am eu cateva chestii!!! Posteaza adresa ta de e-mail si iti trimit tot ce am!!! Salut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Calule, ce ai tu e 632/634 (unii pe aici ii zic California) nu 638(TS).Si asta mananca pe paine 10 TS-uri daca ai pus-o la punct bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 Calule, ce ai tu e 632/634 (unii pe aici ii zic California) nu 638(TS).Si asta mananca pe paine 10 TS-uri daca ai pus-o la punct bine. nu e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 (editat) nu e asta? insemna ca e o combinatie cu asta Editat Octombrie 14, 2004 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 Calule, ce ai tu e 632/634 (unii pe aici ii zic California) nu 638(TS).Si asta mananca pe paine 10 TS-uri daca ai pus-o la punct bine. ma sa stii ca ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Crede-ma ca stiu....motorul de pe ea e de 632 sau 634 , furca la fel. Cadrul e identic cu cel de 638, restul pieselor pot fi schimbate in orice configuratie (rezervor,sha,table etc).Personal cred ca a fost unul din cele mai reusite modele,inclusiv estetica (chestie care la TS lipseste cu desavarsire ) Ia vezi, semana cu asta din poza? A fost a mea pana in primavara asta.Si stie sa faca multe chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Crede-ma ca stiu....motorul de pe ea e de 632 sau 634 , furca la fel.Cadrul e identic cu cel de 638, restul pieselor pot fi schimbate in orice configuratie (rezervor,sha,table etc).Personal cred ca a fost unul din cele mai reusite modele,inclusiv estetica (chestie care la TS lipseste cu desavarsire ) Ia vezi, semana cu asta din poza? A fost a mea pana in primavara asta.Si stie sa faca multe chestii pai seamana .da ce faceai in vama ? de chinuiai motoru in halu ala ? ma tine motoru asta vreo 4000 de km fara sa ceara reparatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 pai seamana .da ce faceai in vama ? de chinuiai motoru in halu ala ?ma tine motoru asta vreo 4000 de km fara sa ceara reparatii? da hiar tu ai avatarul cu jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 pai seamana .da ce faceai in vama ? de chinuiai motoru in halu ala ?ma tine motoru asta vreo 4000 de km fara sa ceara reparatii? Sa chinui motorul e una si sa-i ceri ceva ce stii ca poate face fara probleme e alta. Asta era o etapa de trial organizata ad-hoc Motorul ala te tine mai mult decat unul de TS, dar numai daca e facut ca lumea si nu ii depasesti limita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Sa chinui motorul e una si sa-i ceri ceva ce stii ca poate face fara probleme e alta. Asta era o etapa de trial organizata ad-hoc Motorul ala te tine mai mult decat unul de TS, dar numai daca e facut ca lumea si nu ii depasesti limita. ma ai un tel ca te sun da pana la 6 . daca ai putea s o vezi odata , sa mi zici simie care cumce mai tre reglat pe la ea . eu plec acu in giurgiu stau pana miercuri daca vrei vino si iti decontez eu benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate