Blackman Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) La ora 09.00-09.45 in intersectia Big-Berceni a fost lovit(darimat ) un motociclist...autorul a fugit sub privirile socate ale celor aflati la fata locului...motociclistul lovit este unul dintre cei care au fost si la inmormintarea lui Catalin...Nu este nimic grav din cite mi-a povestit mama mea, a stat de vb. cu el intrebindu-l daca poate sa-l ajute cu ceva,sper sa posteze evenimentul si numarul celui care l a lovit si a fugit... Editat Februarie 21, 2007 de Blackman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Mai multe detalii? Conservarul a fugit de la locul faptei? hmmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) Este vorba de un tip cu parul pina la umeri...motocicleta nu este una sport(mi-a spus mama ca nu seamana cu a mea...nu se pricepe la motoare),este neagra,...deduc ca poate fi vorba de un chopper...sau ceva asemanator!!! Da!!! imputitul nici macar nu a oprit sa vada daca bietul om este intreg...indiferent a cui a fost vina!!!...dar faptul ca a fugit spune mult despre a cui a fost vina! Editat Februarie 21, 2007 de Blackman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 ar trebui batut pana la sange, NU-MI VINE SA CRED! am auzit si-n timisoara, anul trecut, de un caz asemanator, cu toate ca se intampla de mai multe ori intr-un an. REVOLTATOR este putin spus! animal de om! sper sa nu fie nimic grav, baiete, ai grija, sa te faci bine, si, daca-l gasesti, nenoroceste-l. ASFALT USCAT! asteptam detalii despre masina, nr. de inmatriculare etc. NUMAI BINE TUTUROR! nu iertati jigodiile de conservari care ne extermina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 damn sper sa il prinda pe nemernic si sa ii bage pumnu in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Este vorba de un tip cu parul pina la umeri...motocicleta nu este una sport(mi-a spus mama ca nu seamana cu a mea...nu se pricepe la motoare),este neagra,...deduc ca poate fi vorba de un chopper...sau ceva asemanator!!! Da!!! imputitul nici macar nu a oprit sa vada daca bietul om este intreg...indiferent a cui a fost vina!!!...dar faptul ca a fugit spune mult despre a cui a fost vina! daca afli da-ne mai multe detalii poate da-m cu ochii de fraier si il aranjam sti ca e o vorba se intalneste el munte cu munte dar om cu cazanist poate are ghinionul sa ne intalnim cu el in trafic si o sa ii para rau de ce a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
had3z_ro Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 daca afli da-ne mai multe detalii poate da-m cu ochii de fraier si il aranjam sti ca e o vorba se intalneste el munte cu munte dar om cu cazanist poate are ghinionul sa ne intalnim cu el in trafic si o sa ii para rau de ce a facut asta presupunand ca e acelasi om. poate a condus-o fi-su sau vreun amic, n-ai de unde sa stii. n-ar fi mai bine sa afli ce si cum, si dupa sa dai cu parul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 astia pot fi batuti si fara motiv ca stiu ei de ce.....!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Din proprie experienta va spun ca nu se poate rezolva nimic. Bine ca nu a patit mai rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 nu a luat nimeni numarul de inmatriculare al conservei???in ce conditii s-a petrecut accidentul??cum se simte baiatul cu moto??sfalt uscat si atentie sporita la idioti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 si numarul? daca tot era asa multa lume, nu a vazut nimeni numarul de inmatriculare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) Asteptam sa intre pe forum,tot ce stiu este ca ia spus mamei ca a fost la inmormintarea lui Catalin,deci este unul dintre cei care au fost la inmormintare,mai mult nu stiu, poate ne spune el mai multe despre cum s a intimplat si cum se simte!!!... In timp ce omul isi ridica(stingea motorul) de pe jos ala a fugit...toata lumea se uita sa vada daca a patit ceva bietul om!!! Ps.poate totusi a reusit el sa vada nr. !!! Editat Februarie 21, 2007 de Blackman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 din cate stiu in situatii de genul asta poti dovedi doar cu urmele ramase pe masina aluia sau cu martori,ma indoiesc ca unul ca ala va recunoaste ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 care o fi?..mama ce il boxam pe sofer daca il aflam..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate