BlakAngel Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Sal inca nu ai reparat-o,imi pare rau poate este cazul sa iti inlocuiesti motorul. Asfalt uscat si sa ne vedem la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geticwolf Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Salutare tuturor!!!! In curand pe strazile Craiovei...... Honda VF 750 C Magna va fi si de vanzare la 4800 euro, impecabila, adusa ieri in Romania, va fi inmatriculata si acum are doar 9250km reali!!!!!, se pot demonstra pe detaliile motocicletei. Astfalt uscat tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Si o rusoaica; bolnava momentan . ai ceva rezultate cu coolerele alea ? cum se simte pe loc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 (editat) ai ceva rezultate cu coolerele alea ? cum se simte pe loc ? Da; in oras sunt super. Am senzor de temperatura montat si pot sa spun ca temperatura motorului nu sare de 70 de grade C; la semafor se raceste motorul in loc sa se incalzeasca . Editat Aprilie 4, 2007 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellbiz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) Aprilia Pegaso Strada 2006 dupa cum spune si numele, e de strada saraca, dar si-a cam luat-o pe spinare pana acum Editat Aprilie 10, 2007 de hellbiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Aprilia Pegaso Strada 2006 dupa cum spune si numele, e de strada saraca, dar si-a cam luat-o pe spinare pana acum frumoasa... sa iti traiasca intrebare poza aia de ai zapada in cadru e facuta la balea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellbiz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 frumoasa... sa iti traiasca intrebare poza aia de ai zapada in cadru e facuta la balea?? dap. anul trecut, adica 2006, ma intorceam de la Gheorghieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muzik9 Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Am vazut multe motoare prin craiova, dar unii poate nu stiu de forum sau doar citesc si nu pierd timpul cu povestile motoreta mea un CBR 929 RR din 2000 nr de leasing pana in iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 si puiul meu de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muzik9 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) nu mai postati poze ca o sa vina hotii la sigur ca sa-si aleaga ce vor, mie au incercat aseara 16.05.2007 sa o fure din fata blocului, am gasit-o cu politia cateva blocuri mai incolo tavalita prin boscheti... Editat Mai 16, 2007 de muzik9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Am vazut multe motoare prin craiova, dar unii poate nu stiu de forum sau doar citesc si nu pierd timpul cu povestile motoreta mea un CBR 929 RR din 2000 nr de leasing pana in iunie ... eu nu te-am vazut pe tine deloc prin Craiova... si cam stiu tot ce misca! numai bine! si puiul meu de 125 ... pe tine te-am vazut... dar vad ca ai o problema cu salutul motociclistilor... nu e obligatoriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muzik9 Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) se poate sa nu ma fi vi vazut ca nu prea am timp sa ma plimb ziua prin centru, am mers mai mult seara si dimineata cand plec la serv, o tin parcata sub Firme Luminoase, de unde au si incercat sa o fure ieri... Editat Mai 17, 2007 de muzik9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Hop si eu ca tot am vazut topicul. Dupa o pauza de peste 2 ani (din motive tehnice si timp), am inoit calutul Ivan cu o Umbrita de 600. Salutare motoristilor craioveni si asfalt uscat!. PS: Pleaca cineva la mare pe 22-23 iulie calare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Da... e clar... Cum bine zicea cineva prin posturile anterioare, oltenii stau cam prost cu internetul sau... cu interesul... Daca e asa slabut cu postarile, ca sa mai zic cu miscarea moto olteneasca. Intr-un stil putin masochist, poate cu postul asta o sa intarat ceva motoristi olteni si poate mai vedem ceva replici pe "comunitati moto regionale" in special Craoiva si Turnu Severin. Eu as mai continua si cu Bals, Slatina si Tg.Jiu. PS: Intrebarea anterioara cu plecarea la mare ramane valabila. Se pot inscrie si motoristi cu comuniste pt ca viteza de croaziera nu va fi mai mare de 90-110...hai 130 pe alocuri Va salut si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 am de gand sa merg la mare...mai vin cu doua motoare din severin kiar de le platesc eu gazul........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Salut ZOLLY, Hai ca poate ne strangem ceva motoare (cu cat mai multi, cu atat mai bine ). Mai vorbeste cu prietenii tai si mai tinem legatura pentru restul detaliilor. Nu are cum sa fie decat misto. Mai incerc ceva contacte si pe plan local ca poate mai apare ceva. Va astept si mai vorbim. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 A reaparaut CCI - ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ... eu nu te-am vazut pe tine deloc prin Craiova... si cam stiu tot ce misca! numai bine! ... pe tine te-am vazut... dar vad ca ai o problema cu salutul motociclistilor... nu e obligatoriu... ori nu te-am vazut ori n-am fost eu,motocicleta am avut-o la un prieten cateva saptamani oricum sorry pt incident si ....dau o bere promit sau 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) Am reaparut si eu, cu alte numere ca de fiecare data. A reaparaut CCI - ul Cicerone, cand iesim la o plimbare ca pe vremuri ? Editat Iunie 5, 2007 de Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 am de gand sa merg la mare...mai vin cu doua motoare din severin kiar de le platesc eu gazul........ Salut Zolly, Cum stam cu plecarea? Poate ajung zilele urmatoare prin Severin. Cum pot da de tine? ID-ul meu de pe yahoo mess este acelasi cu ID-ul de pe MOTOCICLISM.RO. Astalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 maI binE cA vaNtUL deCAt ca ganDu` coxmin ... ne intalnim pe asfaLt ... mai bine pe motoare ... oricum are gust de ciocolata Vara (spUne BraKau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 maI binE cA vaNtUL deCAt ca ganDu` coxmin ... ne intalnim pe asfaLt ... mai bine pe motoare ... oricum are gust de ciocolata Vara (spUne BraKau ) ahhahahahahaha nebune cum arati in poza aia )))))))))))))) ti-ai schimbat toba aaaaaa ? foarte misto ma, vad ca nu ai renuntat la kamikaze mc ba si ce plm e cu scrisu asta de mirc pe tine? hai te-am salutat, te sun cand ajung si io p`acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 ce oglinzi ai uite-o si pe a mea, sper sa ajung si eu de paste prin Cracovia Craiova si Cracovia sunt 2 localitati diferite ce oglinzi ai uite-o si pe a mea, sper sa ajung si eu de paste prin Cracovia Craiova si Cracovia sunt 2 localitati diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) Dati-mi voie sa ma laud cu noul meu motor: BMW 1150 GS din 1999, 58000 km, injectie, ABS, minere incalzite, catalizator, etc.... ; am venit calare pe el de la Viena . Scuze pentru calitatea pozelor sunt facute cu telefonul mobil. Editat Iulie 25, 2007 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate