18dany Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 ahhhpe tine te tot vedeam io prin Bals, chiar ma miram de pe unde esti eu am ceberica aia neagra de 125 poate ne dam un pic pe la saru in weekend ca am vazut ca reparau la drum. asfalt uscat Cu cea mai mare placere facem o plimbare. Mai sunt 2 baieti din slatina cu 125-uri doritori de plimbari. Ar fi frumos sa ne strangem cat mai multi cu moto de 125. Da-mi un pm cu id tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Intradevar oltenii nu se prea interseaza de miscari moto si alte evenimente ca va jur avem si noi niste avioane de motoare pe aici .... Mito meu eu cred ca multzi nu apuca sa intre pe forum ... din diverse motive. (lasa-tzi imaginatzia sa zboare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 "bestiutza" de vanzare YAMAHA VIRAGO XV 500 an 1992, 20 KW (27 CP) ...inmatriculata ...adusa din Austria, prim proprietar in RO ...custom painting, sa custom ...baterie noua ...bujii noi ...rulmenti furca noi ...filtru aer nou ...schimb ulei, filtru de ulei luna asta ...ITP 26.04.2009 ...oglinzi noi ...semnalizari spate noi ...reglaj carburatoare recent ...sissy bar custom cei interesati PM please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_cristian Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 tanti,aici era vb. de motocicletele din craiova si oltenia!!!!!!!!!!!! pt. ca sa vinzi matale "BESTIA" mergi la piata sau incearca la rubrica VANZARI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Am facut si eu vreo 500 de kilometrii cu Viroaga mea XV 250. Daca auziti de neste genti ptr ea si de neste suporti sa-mi ziceti si mie, sa nu mai car rucsacul la spinare Editat Septembrie 14, 2008 de Bicious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_cristian Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cauta pe motolouis.de sau mai bine pe kronaumoto.ro daca vrei iti dau si nr. de tel. al unui baiat care-ti poate aduce la comanda ce vrei de la louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 cauta pe motolouis.de sau mai bine pe kronaumoto.ro daca vrei iti dau si nr. de tel. al unui baiat care-ti poate aduce la comanda ce vrei de la louis. Multam pentru pont. Nu strica sa-mi dai numarul, ba chiar faci un bine ... Multam pentru pont. Nu strica sa-mi dai numarul, ba chiar faci un bine ... Dar nu gasesc genti acolo. Oricum, e bun ptr celelalte accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 cum nu ? http://www.louis.de/_302a2ed1b0f0f76184e0f...6&anzeige=0 http://www.louis.de/_302a2ed1b0f0f76184e0f...9&anzeige=0 astea ar fi 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) cum nu ? http://www.louis.de/_302a2ed1b0f0f76184e0f...6&anzeige=0 http://www.louis.de/_302a2ed1b0f0f76184e0f...9&anzeige=0 astea ar fi 2 Mi se zisese motolouis.de ... nu louis.de. Multam frumos Editat Septembrie 25, 2008 de Bicious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 "bestiutza" de vanzare YAMAHA VIRAGO XV 500 an 1992, 20 KW (27 CP) ...inmatriculata ...adusa din Austria, prim proprietar in RO ...custom painting, sa custom ...baterie noua ...bujii noi ...rulmenti furca noi ...filtru aer nou ...schimb ulei, filtru de ulei luna asta ...ITP 26.04.2009 ...oglinzi noi ...semnalizari spate noi ...reglaj carburatoare recent ...sissy bar custom cei interesati PM please tanti,aici era vb. de motocicletele din craiova si oltenia!!!!!!!!!!!! pt. ca sa vinzi matale "BESTIA" mergi la piata sau incearca la rubrica VANZARI. lasa domne fata, avem altceva sa-i reprosam adica , okay se vinde una si anume bestiuta, cu ciiiiiiiit?????? zi-ne si pretu', sintem curiosi, macar asa, sa nu murim prosti PS: aoleu, acu' vad, sissy bar? PPS: de trei ori cuvintul custom. Pai si cu ITePeul? PPPS: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Incepator ! ) craiova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 respect pt totzi motociclisti /style_emot...efault/beer.gif ...ma bag si eu in ''hora'' cu vn-ul meu 1500, direct din inima Draganestiului-olt /style_emot...nbandit.gif...o vara cat mai lunga si asfalt curat/style_emoticons/default/67.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 respect pt totzi motociclisti /style_emot...efault/beer.gif ...ma bag si eu in ''hora'' cu vn-ul meu 1500, direct din inima Draganestiului-olt /style_emot...nbandit.gif...o vara cat mai lunga si asfalt curat/style_emoticons/default/67.gif ----------------- Bai ce Forumisti !! nu ne zice si 9 nimeni "bine ati venit" ) "sa le stapaniti sanatosi " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Nu stiti cei din Slatina din care zi si unde se intalnesc?? sal...si eu de fiecare data kand merg prin Slatina la o tura, ii vad tot pe la OMW ...presupun k este un punkt de intalnire pt ei ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) "bine ati venit " & "sa le stapaniti sanatosi" Editat Noiembrie 29, 2008 de BodoR1redline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 "bine ati venit " & "sa le stapaniti sanatosi" Bodo ,ce presiune trebuie sa aiba pneul de pe spate la r1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Bodo ,ce presiune trebuie sa aiba pneul de pe spate la r1 ? 250 kPa (36.3 psi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 250 kPa (36.3 psi) asta insemnand cati bari 250 kpa =2.5 bari ? asta insemnand cati bari 250 kpa =2.5 bari ? acum fiind mai frig e bine sa mai scazi presiunea la ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Nu are importanta, ca si asa presiunea se verifica la rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 -----------------Bai ce Forumisti !! nu ne zice si 9 nimeni "bine ati venit" ) "sa le stapaniti sanatosi " mare dreptate ai Digweet...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) mare dreptate ai Digweet...bafta Bafta multa si tie ! dork ,pardon Doru ) Editat Decembrie 1, 2008 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Bafta multa si tie ! dork ,pardon Doru ) eram sigur k ai sa ma corectezi ,am vazut greseala dupa ce l.am postat ,dar asta e data viitoare mai atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) eram sigur k ai sa ma corectezi ,am vazut greseala dupa ce l.am postat ,dar asta e data viitoare mai atent hai pe afara oameni buni .. ca e soare si frig si frumos noaptea )) Editat Decembrie 5, 2008 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 io de afara vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fully Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Poate va ajuta la calcularea presiunii in pneuri.. http://www.centauro-owners.com/articles/psibar.html Bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate