daxy Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 aropo dupa ce am vazut motorul lui gim am inceput sa inteleg streetfighter. ne vedem maine gim .daca vreti sa vedeti lucrari am sa incerc sa il conving sa puna ceva poze sau poate reusesc sa fac poze maine si le pun io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Felcitari!! Tot se spunea ca la noi in tara nu se fac streetfightere!! Iata ca s-a dovedit BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 900 rr rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Si cateva poze de la gusteru_streetfighter care din diverse motive (nu stiu care) nu a putut sa le urce.. asa ca incerc eu Ramane sa vina el cu comentariile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 uite ca revin si eu cu ceva.... un site cu greutate http://www.oldskoolsuzuki.info/ sunt "piese" misto pe acest site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 am revenit si eu cu inca ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 @ofens: foarte tari pozele @mertan: interesant site-ul... cum de l-ai gasit! Foarte interesant ce au putut face din motociclete batrane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 10x amimagz o sa mai pun dar deocamdata imi face figuri netu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 poi le-am luat de pe www.customfighters.com era peacolo prapadit un link peacolo.... oldskool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 (editat) @ofens: uitandu-ma mai atent la poze am vazut mobra de pe randul 4 - coloana 5 (cea portocalie) care are fata de la Acerbis. Exact acelasi Cyclope pe care vreau eu sa-l iau.. Mai ai cumva poze cu ea, eventual si din profil? Ideea e ca la Acerbis pe site nu m-am lamurit prea bine de cum arata si vreau sa fiu sigur ca se potriveste pe mobra mea.. fara sa mai schimb si altceva. 10x! @mertan: adevarul e ca pe customfighters sunt o groaza de link-uri ratacite. Mai ales daca te uiti prin topicuri! Editat Martie 11, 2007 de amimagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Doar eu sunt de parere ca Hornetul arata cel mai bine original? Multe sunt transformate cap coada si arata super dar sunt si care au diferite accesorii care le dau un look incarcat si cam urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Doar eu sunt de parere ca Hornetul arata cel mai bine original? Multe sunt transformate cap coada si arata super dar sunt si care au diferite accesorii care le dau un look incarcat si cam urat. Pai cam asta vrem si noi sa invatam (momentan din poze si chiar si din munca altora - se poate vedea mai sus SF facut in RO).. cum, cat si de ce incarcam o motocicleta cu accesorii pentru a o face SF.. Hornet-ul arata intr-adevar foarte bine, dar parerile pot fi impartite. Nu cred ca toti sunt de acord ca Hornet-ul arata CEL mai bine... Si nici nu cautam cea mai frumoasa mobra stock Eu personal (si cu siguranta toti cei care au postat aici) am cautat poze cu SF cat mai reusite. Exista foarte multe oribile.. Dar scopul nostru ar fi sa stim cum ne putem personaliza mobra si sa arate si bine, evident. Desi am putea invata si din cele mai urate Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Doar eu sunt de parere ca Hornetul arata cel mai bine original? Hornetu mi se pare prea firav ca sa iasa un fighter bazat din el. E cat un GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 @amimagz sunt singurele poze care le am cu motoru ala ... hai sa mai pun cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 inca un site interesant(noroc ca mai stiu putina rusa).......... http://www.streetfighters.ru/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Pacat ca eu nu stiu rusa deloc Bine ca merge in schimb cu click-click si tot nimeresti ceva Oricum am vazut cate ceva si pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Stiu ca trebuia sa pun astea la vanzari piese etc , dar m-am gandit ca poate vreti vreunul din voi sa le vedeti inainte si va trebuie. 25 euro bucata ori pm ori 0744421127 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 aici le este locul sunt super ca si pret. apropos... stie careva pe cineva care aduce motoare din italia? si cat este capacul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Am un prieten care aduce din italia motoare 0721916558 asta e nr lui il cheama Coste si vb direct cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 mersi. am sa vad ce oferta imi fac cei de la italiamotors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 LUPTATORI SERIOSI! BAFTA MULTA in continuare si cred ca ai facut treaba buna.... mai ciudat sa vezi comentarii negative de la oameni care nu stiu nici macar sa desfaca un surub... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 se desface in sens invers acelor de ceasornic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 OK... Hai sa incep si cu intrebarile.. Tre' sa fie cineva pe aici care sa ma poata lamuri! Ce trebuie sa cumpar (si sa gasesc la noi, sau Louis ori altceva care ajunge la noi) ca sa imi lustruiesc si eu jentile si cadrul la SV? Are careva vreo idee prin care pot obtine acel luciu de crom? Si as vrea sa stiu si daca mai prinde dupa aia vopseaua (ma refer la jenti in special - spitele le vopsesc). Multam pt ajutor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 le iei la smirgluit cu smirglu de 600 dupa aia cu de 1000 si la sfarsit de 2000 dupa care pasla si pasta polish eu acuma il le fac.poze mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Mersi @daxy!! Pasta d-asta polish gasesc probabil in orice benzinarie sau gen, nu? Dar pasla? Si inca o intrebare... smirghelul tre' sa-l dau 'ad labam'? Sau merge si pus pe flex, sau bormasina? Nu dati cu pietre.. ca-s idiot Nu am facut asa ceva pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate