guzz Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 salutari, ptr piese mai incearca si aici www.guzziepiushop.de eu de acolo imi cumpar si am vazut ca au si de v 35 , eu am vrb cu ei si trimit in tara , dar coasta mult ,daca te intereseaza ceva de la ei si vrei sa cumperi , am pe cineva care-mi trimite si mie , cele bune si pacat de batjocora de care a avut parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 PACAT......mare pacat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Stiu ca e pacat dar mie imi place motorul asta asa ca voi incerca sa il repar.Doamne-ajuta sa si reusesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Am vorbit in germania si se pare ca piesele or sa ajunga la mine pe sfirsitul luni martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Se pare ca toata bucuria mea sa risipit odata ce l-am desfacut deoarece:Pistoane,segmenti,cilindrii sunt terminati urat de tot si ambreiajul e gata.Acuma trebuie sa astept raspuns de la Stein-Dinse din germania sa vad daca imi pot trimite piesele de care am nevoie si care ma costa 500euro.O sa mai scriu pe parcurs si o sa scriu daca priemsc raspuns de la ei. PS:Toate aceste probleme sunt din cauza ca fostu propietar a facut burnout cu motoru de mai multe ori si nu s-a gandit ce se va intampla. vezi mestere?.......io ti-am spus ca Andrei ala de la care ai luat-o si care a si modificat-o e un mare, mare papagal.........si-a batut joc si de a mea, si-a batut joc si de a ta!.....urat!!!!.........urat de tot!.....esti de joasa speta, Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Da eu sunt Andrei,ala care a modificat motorul e Mirel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Da eu sunt Andrei,ala care a modificat motorul e Mirel. da, Andrei......scuza-ma......am incurcat numele....Mirel este papagalul.....asa este!..........Mirele....... e pentru tine cu drag, cadou de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 da, Andrei......scuza-ma......am incurcat numele....Mirel este papagalul.....asa este!..........Mirele....... e pentru tine cu drag, cadou de la mine! Cat de mult il iubesti tu pe Mirel,dar ce sa zic de Andrei,ca acuma pe el il costa...but let's look on the bright side isi face acum setul motor cand piesele nu costa asa de mult si il mai tine o viata piesele astea...LIVE TO RIDE RIDE TO LIVE,my brother...dar totusi Mirel este o p**a,dar nu e vina lui ca nu stie mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Eu am avut un V 65 C din 1986. Super motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Eu am avut un V 65 C din 1986. Super motorul. Si ai ajuns la stagiul de a schimba ceva in el?adica cam tot setul motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Ce sa zic,daca vrei sa ai un motor calumea atunci trebuie sa si investesti bani si timp in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Am primit piesele.Maine ma apuc de reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Am primit piesele.Maine ma apuc de reparat. salut si spor la lucru!Astept sa vad motoru in fata facultei,da vezi sa nu-mi lovesti mobra! sper ca nu te confund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 O sa fie gata in vreo 3 zile dar pe la faculta o sa vin cu el poate peste o luna dupa ce termin rodajul.Lasa ca mai vorbim noi pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 zi fratzica ce ai facut cu mobra aia ai resuscitato?.......ce papagalii mei nu mai dai nici un semn ca is curios?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 zi fratzica ce ai facut cu mobra aia ai resuscitato?.......ce papagalii mei nu mai dai nici un semn ca is curios?? da, da, ca bine ii zici........ce vesti noi mai sunt????........pe cand primul drum la Buzau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 mah , lasati ma baiatu sa faca rodajul , rabdare si tutun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 A avut deja prima peripetie cu motorul in rodaj...ieri pe valea muresului...dar il las pe el sa va povesteasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 deci......a reusit sa il invie!!! asta e bine,reparatiile minore se vor remedia pe parcurs.Asteptam comentariul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Hai mah,numai intri odata pe forum sa le zici si la oamenii astia ca is curiosi...de peripetia ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 Motorul functioneaza din nou si tin sa va anunt ca merge mai bine ca oricand.Am reparat tot ce a avut nevoie de reparatie.Mai trebuie sa ii fac rodajul si nu cred ca voi mai avea probleme cu el multa vreme.Multumesc tuturor care m-au ajutat sa il repar.Toate cele bune si sper sa ne vedem la drum sau la o .Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Apaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) Apaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................... da, da.....berea....unde-i berea......sau, macar o palinka.....ca de, la voi la Arad.......a, si sa nu uit, scalpul lui Mirel?.....nu de alta, da' mai si fumam si sa avem in ce scruma Editat Aprilie 10, 2007 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Salutare.M-am apucat sa fac rodajul si am facut duminica un drum pana la oradea fara nici o problema dar cand m-am intors mi-a facut cateva probleme.A inceput sa dea semne ca vrea sa moara eu cred ca am multa mizerie in carburatoare si in filtre pt ca motorul nu se mai incinge ca sa fie de acolo problema.Va salut si sa stiti ca acuma sunt foarte multumit de moto guzzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Salutare.M-am apucat sa fac rodajul si am facut duminica un drum pana la oradea fara nici o problema dar cand m-am intors mi-a facut cateva probleme.A inceput sa dea semne ca vrea sa moara eu cred ca am multa mizerie in carburatoare si in filtre pt ca motorul nu se mai incinge ca sa fie de acolo problema.Va salut si sa stiti ca acuma sunt foarte multumit de moto guzzi. pai zi si noua fratica ce ai avut stricat pe la el ce ai comandat ce a venit cat o costat dinastea......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate