Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

Reverse a spus:

Am facut acest topic pentru toti detinatori de Honda CBR 600 RR si 1000RR ...eram singuri fara topic special :crack: ...schimbam opinii,ne prezentam motoarele si dam/primim sfaturi :lol:

Incep eu

600RR Movistar 2006...finala Arrow si cam atata momentan...scuzati calitatea pozelor da` sunt facute cu telefonul...fix :kick:

in sfarsit le-am gasit locul....

post-17177-1175268246_thumb.jpg

post-17177-1175268255_thumb.jpg

post-17177-1175268263_thumb.jpg

post-17177-1175268272_thumb.jpg

post-17177-1175268280_thumb.jpg

post-17177-1175268290_thumb.jpg

post-17177-1175268307_thumb.jpg

post-17177-1175268320_thumb.jpg

post-17177-1175268339_thumb.jpg

post-17177-1175268354_thumb.jpg

post-17177-1175268368_thumb.jpg

post-17177-1175268380_thumb.jpg

post-17177-1175268391_thumb.jpg

post-17177-1175268402_thumb.jpg

post-17177-1175268415_thumb.jpg

post-17177-1175268430_thumb.jpg

post-17177-1175268446_thumb.jpg

post-17177-1175268458_thumb.jpg

post-17177-1175268469_thumb.jpg

post-17177-1175268490_thumb.jpg

post-17177-1175268502_thumb.jpg

post-17177-1175268513_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

otto.tun a spus:

pai ar fi cazul sa ii dai putin in gusa, ca s-a depus calamina peste iarna ! :crack:

Asa E.Dar serviciul si haina de costum pe care sunt obligat sa o port nu imi dau voie sa ma plimb atat cat mi-as dori eu.Fara voia mea ,sunt motociclist de weekend.

Numai bine si asfalt uscat!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

de ieri am o honda cbr 600 rr 2007. :ok:

stie cineva unde pot sa gasesc crashpad-uri sa i sa se potriveasca? am inteles ca pentru acest model inca nu sunt pe piata

asfalt uscat :crack:

:cheers:

Link spre comentariu

yelyne a spus:

stie cineva unde pot sa gasesc crashpad-uri sa i sa se potriveasca? am inteles ca pentru acest model inca nu sunt pe piata

:crack:

cumva erai aseara la plaza romania in parcare? ca am vazut unul rosu cu negru si cateva persoane in jur dar am zis sa nu bag in seama aiurea :cheers:

Link spre comentariu

yelyne a spus:

cauta pe www.rizoma.it, apoi pm la mine si iti spun de unde le iei din bucuresti.

Link spre comentariu

yelyne a spus:

Sau erai cel cu CBR600RR albastru? Te-am văzut la InterMotorcycle când îl luai (dacă tu erai acela).

Link spre comentariu

Cristi a spus:

Sau erai cel cu CBR600RR albastru? Te-am văzut la InterMotorcycle când îl luai (dacă tu erai acela).

eu sunt "aceea" , pentru ca sunt fata :crack:

iar cel care a mers pe motor , e prietenul meu. m-a ajutat sa-l ducem la garaj. eu inca n-am incercat sa ma plimb pe strada, decat prin curte :ok: . exersez, pentru ca trebuie sa ma obisnuiesc cu trecerea de la 34 de cai la 120 cai. dar cred ca peste cateva zile o sa ies la plimbare. abia astept

dap, albastru e, dar inca n-am facut poze. vroiam sa-l fotografiez acum ,dar a inceput sa ploua. :crack:

asa ca urmeaza..... :cheers:

Link spre comentariu

strumfuadi a spus:

bafta cu noua achizitie si joaca'te mai mult cu RR'u inainte sa iesi in trafic.

tine'o in ture joase, sub 5000rpm la inceput ca e nervoasa si de la 8000 se ridica p'o roata.

a, si da'i o palma peste ceafa lu' diliu tau de prieten ca te'a lasat sa faci un salt asa de mare de la poketbike la lansator de rakete.

bafta! :crack:

mersi pentru urari :ok:

ps: pe iubi meu il pup si ii multumesc ca are mare grija de mine (indiferent ce motor am) si ma invata sa merg cat mai bine pe honda.

cel care a luat decizia sa-mi ia raketa asta, e tata. asa ca toate "complimentele" i se readreseaza lui :crack:

numai bine :cheers:

Link spre comentariu

NND a spus:

Asa imi baga si mie la revizie...dar am citit in carte ca tre 10w 40 si m-am pus pe jar...poa nu ii face bine la mititica...:cheers:

fi serios, toata viata sa bagi numa ce am zis si poti sa ii dai forja pana te doare incheietura!

eu fac schimburile de ulei cam la 3000-3500 km,da ce span vede motoru', nu pot sa iti explic.

daca schimbi uleiul la timp, poti sa o tii numai in rosu si pe o roata pana te plictisesti, bineanteles ,fiecare dupa placere si putere. :ok:

Editat de otto.tun
Link spre comentariu

NND a spus:

Asa imi baga si mie la revizie...dar am citit in carte ca tre 10w 40 si m-am pus pe jar...poa nu ii face bine la mititica...:ok:

Tot MOTUL 15w 50 mi-am bagat si eu la ultimul schimb si totul decurge formidabil.

Dar nu stiu la cati km sa il schimb.Un sfat se poate?

Multumesc.

yelyne a spus:

eu sunt "aceea" , pentru ca sunt fata :crack:

iar cel care a mers pe motor , e prietenul meu. m-a ajutat sa-l ducem la garaj. eu inca n-am incercat sa ma plimb pe strada, decat prin curte :ok: . exersez, pentru ca trebuie sa ma obisnuiesc cu trecerea de la 34 de cai la 120 cai. dar cred ca peste cateva zile o sa ies la plimbare. abia astept

dap, albastru e, dar inca n-am facut poze. vroiam sa-l fotografiez acum ,dar a inceput sa ploua. :crack:

asa ca urmeaza..... :cheers:

Sa te bucuri de ea , fara incidente.Frumoasa culoare . A mea e tot albastra :blink: .De apreciat curajul tau.Pe prietena mea nu o conving sa se suie pe mobra mea,nici ca pasager:)

Asfalt uscat!

Link spre comentariu

wob a spus:

Sa te bucuri de ea , fara incidente.Frumoasa culoare . A mea e tot albastra :blink: .De apreciat curajul tau.Pe prietena mea nu o conving sa se suie pe mobra mea,nici ca pasager:)

Asfalt uscat!

multumesc!

am inceput sa merg cu ea prin oras si vreau sa zic ca daca o conduc cu grija , are si ea grija de mine :crack: , la randul ei. e cumintzica sub 7000 ture, e stabila in curbe, desi n-am inca destul curaj ca so aplec mai tare.

dar se face bestiutza :crack: daca e fortzata rau.

am curaj amestecat cu o doza de inconstienta :ok:

e cam incomoda pentru pasager. deh, m-am obisnuit pe zx9, comod, ca in fotoliu :cheers:

ps: cred ca daca ii promiti prietenei tale ca o s-o plimbi cu 30 km/h, o sa accepte. dupa aia o sa vrea ea sa mergeti mai tare :ok:

poza cu ea:

post-12348-1176469542_thumb.jpg

Link spre comentariu

otto.tun a spus:

si cum e, esti multumit de el?

pai pana acuma nu am absolut nimic sa-i reprosez , nu am un termen de comparatie cu alte modele noi de 600 dar sunt foaaarte multumit de el si de modul in care am fost tratat de cei de la Honda. :hug:

Link spre comentariu