csman Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 vreau sa imi curat cilindrul pe dinafara si nush care e cea mai buna metoda , depunerile care sunt abia se iau cu smirghelul dupa ce am pulverizat decarbusolv , m-am gandit sa incerc la o spalatorie sa dau cu jet de abur cald , deci ca sa ma intelegeti la mine nu e ceva minor sunt depuneri de o duritate majora pe aripioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 soda caustica, dar numai un pic, fiindca dizolva . Speli repede. Nu ies la spalarea la OMW cu apa calda cu presiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 sablare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 sablarea cred si eu ca ar fi cea mai buna solutie doar ca draq stie unde se face asa ceva incearca si cu jet de apa hiarta si eu vreau sa-mi curat motorul de vopsea(bronz) dar nu pot sa intru cu peria de sarma intre aripioarele de racire de la chiuloasa, ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 daca e aluminiu se curata...perii, etc... la mine de ex, e din fonta, si am depuneri de am bagat perie de sarma zdravana pe bormasina si degeaba ...baga sarma sau du-o la sablat doar daca e din fonta...aripile de aluminiu se curata si cu peria de sarma sau poate merge cu partea dura a buretelului de vase infasurata pe ceva tare sa incapa acolo...da un pm lui simsonache ca si-a facut tot motoru inclusiv cilindru&chiulasa boboc(se vede in poze)....le are din aluminiu...poate te ajuta....bafta si spor la treaba PS:uite si ceva perii bunicele si ieftine...poti sa te strecori usor cu ele unde vrei, da stii ca dupa o frecare dura, aluminiu oxideaza, asa ca trateaza apoi suprafata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 soda caustica, dar numai un pic, fiindca dizolva . Speli repede. Nu ies la spalarea la OMW cu apa calda cu presiune? stiu eu pe cineva care a facut la ij asa si i s-au innegrit cilindrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 macar s-au curatat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 stiu eu pe cineva care a facut la ij asa si i s-au innegrit cilindrii pai iti spuneam de oxidare, dar cred ca stii deja...eu am curatat cu peria de sarma ca babalau busonu de la rezervor, si s-a cam inegrit daia spuneam c anu e indicat sa fraci ca disperatu cilindru mai ales daca e din aluminiu...la fonta, duci la sablat...incearca totusi cu buretelu de ti-am zis si ceva pasta abraziva(cum mi s-a spus si mie sa fac), da nu stiu daca are efect asupra cilindrului si chiulasei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 mergi la o spalatorie de masini care are scule si stiu aia sa le foloseasca. O lasa putin cu pasta pt degresat motoare apoi pune pe el o lance din aia cu apa la cateva zeci - poate chiar sute de atmosfere si curata absolut tot (vopseaua de pe cea mai tare masina se jupoaie ca la loz in plic daca vine prea aproape cu varful- si indiciu secundar despre eficienta -aia care au numerele de inmatriculare albe in totalitate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 mergi la o spalatorie de masini care are scule si stiu aia sa le foloseasca. O lasa putin cu pasta pt degresat motoare apoi pune pe el o lance din aia cu apa la cateva zeci - poate chiar sute de atmosfere si curata absolut tot (vopseaua de pe cea mai tare masina se jupoaie ca la loz in plic daca vine prea aproape cu varful- si indiciu secundar despre eficienta -aia care au numerele de inmatriculare albe in totalitate ) daca merge si pe vopsea ar fi marfa pt ca ma scuteste de sablare pt diverse lucrari auzi csman-e tata...incearca spor...sa ne zici ce ai reusit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 mergi la o spalatorie de masini care are scule si stiu aia sa le foloseasca. O lasa putin cu pasta pt degresat motoare apoi pune pe el o lance din aia cu apa la cateva zeci - poate chiar sute de atmosfere si curata absolut tot (vopseaua de pe cea mai tare masina se jupoaie ca la loz in plic daca vine prea aproape cu varful- si indiciu secundar despre eficienta -aia care au numerele de inmatriculare albe in totalitate ) da pare buna metoda am sa ma interesez pe la spalatoriile din galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate