DeeaCBR Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Foarte tare a iesit Gs-ul. Acuma poti fi mandru de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Ai mai da' ce liniste-i p-aci .....o saptamana a mai ramas Editat Martie 14, 2009 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarod Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Sanatate Vasile! Foarte bine arata "noul" GS. Sa-l calaresti sanatos! Speram ca merge tot la fel de bine si-o sa poata si anu asta sa se tina dupa cb-u Postez o poza cu vechiul look al gs-ului, ca sa iasa munca ta mai bine in evidenta Asfalt uscat si Hai primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Lume, lume....sambata 21.03.2009 deschidem sezonul moto. Ne intalnim la ora 12 in piata Millenium. In jurul orei 12.30-13 se va pleca intr-un tur al orasului dupa care ne intoarcem in centru. Va avea loc o tombola cu numeroase premii, inclusiv cursuri categoria A. Seara, incepand cu ora 20, in clubul Green Pub mega concert rock, sustinut de 2 formatii, una baimareana si una din Cluj. Intrarea va fi gratuita, pe baza flayerelor, pana la ora 21:30. Marti o sa afisez programul exact al evenimentului. Asteptam toti motoristii!!! Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Cinci cuvinte : Azi, Motoreala, Barba, Doua juma' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Cinci cuvinte : Azi, Motoreala, Barba, Doua juma' Hmm da....mi-am scos si eu armasarul pana la domino si inapoi....ca mai mult nu m-am riscat, ca e cam naravas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 S-apoi vrei sa credem ca nu-ti plac armasarii naravasi? Superba mobra, ieri am vazut-o prima oara "live". Sa aveti grija de voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 ti-am vazut si eu RRu, ii suuuper, nu mi-l dai mie? hai k am fost cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 ti-am vazut si eu RRu, ii suuuper, nu mi-l dai mie? hai k am fost cuminte Ti-l dau arnold...la pret special...5000 de euro. De banii astia iti pun pe ea si o funditza mare rosie. Am ramas super placut surprinsa de motoras, singura problema e ca ajung cam greu jos...dar asta e..ma voi obisnui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Asta nu-i problem........ii dezunflam rotile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Ti-l dau arnold...la pret special...5000 de euro. De banii astia iti pun pe ea si o funditza mare rosie. Am ramas super placut surprinsa de motoras, singura problema e ca ajung cam greu jos...dar asta e..ma voi obisnui. de acum iti zic " cresti mare " poate o sa aiba vreun rezultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 de acum iti zic " cresti mare " poate o sa aiba vreun rezultat Daca nu o sa imi caut cizme de motoreala cu tocuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 si asta-i o idee. App cum sta vremea de deschidere?....din sursele mele nesigure ploua, voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 si asta-i o idee. App cum sta vremea de deschidere?....din sursele mele nesigure ploua, voi ce ziceti? Eu zic ca vremea o sa tina cu noi...sa ne putem plimba in voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Daca nu o sa imi caut cizme de motoreala cu tocuri. Nu merita sa investesti in cizme mai bine te intinzi si-ti vor creste picioarele ( se vor alungi ) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 DIn cate am vazut eu de joi nu mai ploua. Si pe sambata va fi un pic mai rece dar uscat. Sa speram ca vremea va tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 ACCIDENT - Tanarul motociclist accidentat langa Somcuta Mare nu avea permis http://www.emaramures.ro/Stiri/20086/ACCID...-nu-avea-permis oare chiar nu avea permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 A gresit...ii evident, dar asta nu inseamna ca si el trebuie sa plateasca atat scump, cum au facut-o altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 A gresit...ii evident, dar asta nu inseamna ca si el trebuie sa plateasca atat scump, cum au facut-o altii Ai dreptate Bobo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ACCIDENT - Tanarul motociclist accidentat langa Somcuta Mare nu avea permishttp://www.emaramures.ro/Stiri/20086/ACCID...-nu-avea-permis oare chiar nu avea permis? Fie ca avea sau nu permis,tot nu mergi cu viteza atat de mare in localitate..... Oricum pacat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 DECES – Tanarul motociclist accidentat grav la Somcuta a murit http://www.emaramures.ro/stiri/20101/DECES...Somcuta-a-murit Rest in peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ploua, ninge, inghet sau canicula sezonul moto trebuie sa inceapa!!! Deci sambata 21.03.2008 sper sa ne adunam in numar cat mai mare in Piata Milenium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ploua, ninge, inghet sau canicula sezonul moto trebuie sa inceapa!!! Deci sambata 21.03.2008 sper sa ne adunam in numar cat mai mare in Piata Milenium. O sa fie lume......ca in fiecare an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stkakos Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Am montat o umbrela pe honda...pt. otice eventualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate