gabi_popey Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Salutare la toata lumea si scuze ca nu v-am salutat cand am trecut pe langa Barbarosa, eram atent la drum, nici nu mi-am dat seama ca suntem asa de multi in Baia Mare cu motociclete. Data viitoare promit ca voi opri sa beau o bere alaturea de voi, dar asta fara sa afle "Garcea". Numai Bine ok nui stress........data viitoare te asteptam sa ni te alaturii...www.spiderbiker.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 maine dau o fuga pana in baiut, care vrea sa vina ne vedem pe la 1-2 nuj sigur la barba:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sa ziceti inainte cn vine:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.r Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 as veni eu, dar n-am permis tot astept sa dau poligonul (si ma tai pe vene de-a lungul desigur... sta motorul degeaba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 nu se iese azi....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 nu mai iese lumea, chiar de-i criza, putem sta la o vorba pe banca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.r Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 nu mai iese lumea, chiar de-i criza, putem sta la o vorba pe banca vin eu la suc - dar la nefumatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ce poate fi mai rau decat sa ai motor si sa n-ai permis=>sa ai permis si sa n-ai motor;) sper sa luati cat mai rpd permisu k sa putem sa facem o tura prin judet id:marian_achim90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) ce poate fi mai rau decat sa ai motor si sa n-ai permis=>sa ai permis si sa n-ai motor;) sper sa luati cat mai rpd permisu k sa putem sa facem o tura prin judet id:marian_achim90 salut . ai fost duminica prin Seini ? . A trecut un motor exact ca al tau . Cred ca tu erai Editat Aprilie 8, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Multimiri motociclistilor din SATU MARE care au participat la inmormantarea lui Macku!In special pt. tine OVI!DUMNEZEU SA-L IERTE si noi sa ne vedem cu bine! R.I.P. Macku! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 da da eu am fost;) app cred k mai stiu p cineva in seini cu o gilera runner p unu ionutz nusk dak il cunosti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 il stiu . Are un runner gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Intalnire... Duminica, 12 aprilie, intalnire de scuterisiti. Toti care doriti sa veniti ne vedem in Cicarlau la ora 14:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 prezent trebuia sa scri pe topicul "scuteristi maramures" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Paste Fericit tuturor care tin Pastele acum KELLEMES HĂSVĂTI ĂNNEPEKET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat ! Paste fericit - Boldog husvetot kivanok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Intalnire...Duminica, 12 aprilie, intalnire de scuterisiti. Toti care doriti sa veniti ne vedem in Cicarlau la ora 14:00. Iarasi???Ati mai incercat ceva de genul asta anul trecut si atunci ne-am distrat bine . De data asta sa va strangeti mai multi Paste Fericit tuturor care tin Pastele acumKELLEMES HĂSVĂTI ĂNNEPEKET Paste fericit tuturor ungurilor Nush ce ai scris acolo, cu hieroglifele cele, dar sper ca ii de bine mei chici modior fiom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Iarasi???Ati mai incercat ceva de genul asta anul trecut si atunci ne-am distrat bine . De data asta sa va strangeti mai multi Paste fericit tuturor ungurilor Nush ce ai scris acolo, cu hieroglifele cele, dar sper ca ii de bine mei chici modior fiom da... am mai incercat uite si acum ce vreme super am prins Ms pentru "paste fericit" si el a scris acolo "paste fericit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Nush ce ai scris acolo, cu hieroglifele cele, dar sper ca ii de bine mei chici modior fiom invata maghiara kicsi ticu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 igen igen ticu mic mnoah ceva poze de la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Motoarele ca motoarele...dar tipele stiu ca au fost bune....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 tot o fo bun distractie fun tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Unde a fost expozitia asta? In CJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 In Bucuresti ,si l-am sunat pe Gabi si avea telefon inchis Acum cand ne vedem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate