george05 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Baga careva un report la austriacul nostru? Eu nu pot momentan, fiind pe telefon. @RRS,ia vezi ai butonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 am butonul, dar nu-l folosesc. si asa e batut de soarta. sa-l mai chinui si eu nu pot. mi-e mila de el m-as bucura sa parasesti si forumul, ca nu o sa-ti simt lipsa. dar asta e decizia ta. o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Pai bineinteles ca am bani, ca doara n-oi fi un ciocoflender ca si voi, care se dau smecheri pe internet, dar in realitate sint vai si amar de viata lor. Sii daa, sa sti ca ar cam trebui eu sa parasesc topicul asta, si poate si alte topicuri. Idee buna sa stii. » Post actualizat in 21 Feb 2016 11:29 Ia vezi baa @ RRS, da un report la austriacu asta ca-i tare smecher. Bine zic, George ? ) pfff vai si amar...=)) oare esti tipul cu masina "decatopabila" sau cu A6 de pe youtube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Cateva poze noi de la Ciuperceni facute azi. Mai e putin si vine caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 bai tinere bavarez,nu te-ai putut abtine?eu incerc sa nu ma uit la nimic ce tine de moto(deh,motogp-ul nu se pune) ca sa nu ma roada mai rau si tu vii cu pozele astea.ceapa ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 ...............................si tu vii cu pozele astea.ceapa ta! e fwutalau rau RRS aesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 george... de saptamana viitoare se incalzeste, iar pozele, sunt doar cu soare, ca in termometu era inghetat mercurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 n-are decat sa fie inghetat termometrul,atata timp cat eu nu intru in garaj sa ma uit la Gremlin e ok.cand il vad cand ma apuca pandaliile.dar vine incetuc sezonul si il deschidem cu o tura cu noii membrii. cine se simte sa arunce cu pietre.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 E acolo langa tine si se da cu turturi pe la nas pe vremea asta... Eu pana ajung acasa cu 2 roti tre sa treaca de 20 de grade pietrele le tin in buzunar sa nu ma bata vantul de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Daca acel circuit de la Ciuperceni este ingust, oare cum este considerat urmatorul? Trotuar? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Pista de biciclisti sai circuit pt pocket bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 zzr1400 cu ghidon de street si relanti la 1800-2000rpm.mda,ne apucam de schimbat si noi ghidoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 iti dau ghidonul meu si tu mi-l dai pe al tau? e mai ieftin asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Daca voi schimbati ghidoanele intre voi, eu voi incerca sa vad cum este fara ghidon (in cazul meu, si cu el si fara el, la fel doare cand fac, cunostinta cu asfaltul ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Propun ceva. @RRS:facem schimb de ghidoane. Dacă nu mergi la fel de bine ca și cu ghidonul tău, pleci acasă cu motorul manevrandu-l din jugul superior. @ionut:daca nu te dai de asfalt sa ne spui sigur dacă doare la fel fără ghidoane, îți desenez 93 pe motor cu spray roz. @subsemnatul:daca nu ma descurc cu ghidoane lui RRS, promit ca alimentez Gremlinul cu motorina(been there done that). Stiu senzația. Care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Daca nu va plac ghidoanele,incercati volanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 comentezi?stai ca iti propun si tie ceva:imi dai mie "fierul" cel nou sa testez ghidoanele.sa fiu sigur ca sunt bune pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Mah tu vrei sa ne vezi cum facem cunostinta cu planeta... Ionut, eu aduc popcorn si o lingurita sa ii dau la george sa scoata motorina din rezervor. Ca motorul il aduc pe platforma :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 @george : staaai ca nici macar nush cum arata noul "fer" ) Stai sa plece vechiul Si tu vrei deja sa o testezi? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 evident ca vreau!ca doar ma stii.nesimtitrea nu cunoaste limite. iti spun eu cum o sa arate noul fier:RACHETA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Tu esti mai nerabdator ca mine ) Daca toate planurile ies,vineri ma va parasi actuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Ca orice despărțire, auch! Dar vine noua jucărie apoi, și mai trece supărarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Sa nu raman "burlac" prea mult timp ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 se vede ca iarna este lunga si ne plictisim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Asta este...mai hibernam cateva saptamani si urmarim pe accuweather sa vina vremea buna si temperaturile ridicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate