george05 Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 se vede ca iarna este lunga si ne plictisim... Poate Tu te plictisești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Eu sigur nu ) Nu vine nimeni la o tura pe mesteacan,la 16:00? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 as veni da pana ajung acolo ma dai jos cu flexu de pe motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 @RRS: pentru unii, temperaturi ridicate inseamna 13-14 grade...dar pentru batranii ca mine, trebuie sa treaca de 20-ish de grade @george05: activitatile zidarie nu se iau in considerare @sanyes: cred ca am stat pe partea cealalta de Mesteacan, ca nu te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Eu nu mai probez/cumpar sau livrez motoare iarna/primavara/toamna ))) Prima si ultima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) te-ai copt de caldura ah?pai man,de ce nu ai dat un telefon ca rezolvam sa-l ducem pe platforma.sa ne spui cum te simti maine dimineata. am si eu experienta in domeniul asta,cand l-am readus pe Gremlin acasa.faceam pauza cu G pasagera din 15 in 15 minute si juram ca altul nu mai facem asa ceva.cred ca si gandurile imi erau congelate. @ionut:zidarie,vanzare de seminte la colt de strada sau schimbat valuta forte.oricare din cele enumerate se iau in considerare ca activitati "neplictisitoare" pe timp de iarna. Editat Martie 25, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 @sanyes: daca ai fi spus, poate am fi facut cu randul...la baut ceai fierbinte @george05: corect, corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Cata activitate "pa" zona Stie cineva cum sta zona Cavnic cu retur pe Gutin? ma tot tenteaza de cativa ani dar am zis pas...e suficinet de ok acum? n-am fost la cavnic din iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Cata activitate "pa" zona Stie cineva cum sta zona Cavnic cu retur pe Gutin? ma tot tenteaza de cativa ani dar am zis pas...e suficinet de ok acum? n-am fost la cavnic din iarna. Pe Gutin am fost acu o saptamana, e vraiste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Vraiște, dar decent pt moment. Primul rand de asfalt pana la intersecția cu Izvoare. Atâta ca e nebunie cu atâtea echipe de muncitori. Pe Cavnic e pista de raliu, absolut impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lebada Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Un drum fain este peste Mesteacan apoi dreapta spre Var/Surduc pana la Grădina Zmeilor in Galgau Almasului. Un drum fain si liber fără camioane! Merita încercat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 (editat) yep,drumul e demential d.p.d.v al asfaltului si privelistii.singura problema e faptul ca sunt o mie de sate cu drum de o banda pe sens.cand bagi mana in gaz,cand trebuie sa pui frana.eu merg la bunici acolo(surduc) si de cate ori merg cu motorul merge mai lega "decat prevede legea". anul trecut am facut o tura cativa de aici pe zona si a fost perfect.am avut chiar vreme sa ne uitam la paisaje,nu doar full gaz. Editat Martie 28, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Anul trecut ati avut pe unu care avea vmax 180 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 la vale si cu vant din spate,stand la aspiratie.))) las` ca anul asta acel cineva ne va intoarce castile in cap pe linie dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 mah...la voi cand incepe sezonu'? cand ajunge mercuru in termometre la 30 de grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Baieti is de treaba si ma asteapta pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 apoi cauta mai cu talent,fi si tu mai de treaba ca si ei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 (editat) mah...la voi cand incepe sezonu'? cand ajunge mercuru in termometre la 30 de grade? cand sare de 15 grade noaptea. vezi ca tre sa fii liber in primul weekend de mai cu vreme buna. » Post actualizat in 08 Apr 2016 21:01 Baieti is de treaba si ma asteapta pe mine io ti-am zis ca asta astept. Editat Aprilie 8, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 George...astea is scuze... ai zis minim 20 de grade sa fie ziua, au fost 26, acuma minim 15 noaptea si au fost 14. Tu il bagi inapoi la iernat dupa prima ploaie. Recunoaste ca ti lene sa-ti faci asigurarea :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Nu-s scuze.fac asigurare sa ma dau 2 zile pe luna?ce rost are.unii ne dam doar in weekend. » Post actualizat in 09 Apr 2016 07:37 Cat despre bagat inapoi la iernat dupa prima ploaie...au trecut anii de inceput cand ma manca sa merg pe orice vreme,indiferent de consecintele pe termen scurt sau lung.mai vorbim peste cativa ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 partea naspa e ca ai imbartanit partea buna e ca nu e stres, o sa devi tu senil intr-o buna zi eu de cand o am pe pitica am cam luat-o razna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 apoi cauta mai cu talent,fi si tu mai de treaba ca si ei ) Graba strica treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 speranta moare ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 partea naspa e ca ai imbartanit =maturizare partea buna e ca nu e stres, o sa devi tu senil intr-o buna zi =been there,done that! eu de cand o am pe pitica am cam luat-o razna =ai luat-o tu razna de mult! noah bun.asa trebuia sa scrii de la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 greseli de editare...da ai inteles perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate