DeeaCBR Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 trebuia sa-l vezi atunci...dar mnoah...nu-i stres ... Pai nu cred ca avea cum sa il vada....pentru ca era cu Cacsalina in spate..... Tocmai de aceea nu a vazut nici Cocio cand s-a terminat curba pe Gutin.... eu zic sa aveti grija care cum o luati in spate...ca tind sa cred ca aduce ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Important ii ca n-o fost "the final destination" ....ca inca si acuma vad tractorul in fata mea ..... mnoah ma saracu de tine.....am vb cu andi....si nu pare nevatamata dar nici chiar f rau stie tactu ce faci cu motorul ? stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Pai nu cred ca avea cum sa il vada....pentru ca era cu Cacsalina in spate..... Tocmai de aceea nu a vazut nici Cocio cand s-a terminat curba pe Gutin.... eu zic sa aveti grija care cum o luati in spate...ca tind sa cred ca aduce ghinion. Astea-s hocus pocusuri........sau eu cel putin nu cred in de astea. Cu sau fara ea in spate, nu aveam cum sa evit accidentul, si nu stiu cine reusea. Asa o fost sa fie. Cum am mai zis, important ii ca spiritul moto o ramas intact. Daca acuma as avea motor...acuma as merge cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) Pai nu cred ca avea cum sa il vada....pentru ca era cu Cacsalina in spate..... Tocmai de aceea nu a vazut nici Cocio cand s-a terminat curba pe Gutin.... eu zic sa aveti grija care cum o luati in spate...ca tind sa cred ca aduce ghinion. de acu or lua-o in fatza ... PS. Bobo bine ca nu ai dus-o si tu ca acu faceai Suzuki-puzzle ... Editat Octombrie 16, 2008 de Raul_R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Pai nu cred ca avea cum sa il vada....pentru ca era cu Cacsalina in spate..... Tocmai de aceea nu a vazut nici Cocio cand s-a terminat curba pe Gutin.... eu zic sa aveti grija care cum o luati in spate...ca tind sa cred ca aduce ghinion. nu-l mai stresati atata.....oricum se mai intampla sa cazi.....ce ii daca a avut pasager sau nu.....de era cu altcineva ala aducea ghinion?....poate ca andi trage un pic spre ghinion....dar se putea intampla oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Pai nu cred ca avea cum sa il vada....pentru ca era cu Cacsalina in spate..... Tocmai de aceea nu a vazut nici Cocio cand s-a terminat curba pe Gutin.... eu zic sa aveti grija care cum o luati in spate...ca tind sa cred ca aduce ghinion. Rautate mica si minora, care esti....si pe deasupra si blonda Eu cred ca abia ai asteptat sa zica cineva ceva despre unguroaica lu cacsa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 nu-l mai stresati atata.....oricum se mai intampla sa cazi.....ce ii daca a avut pasager sau nu.....de era cu altcineva ala aducea ghinion?....poate ca andi trage un pic spre ghinion....dar se putea intampla oricui Normal ca i se putea intampla oricui...Oricui care o avea pe Cacsalina in spate. Ce rea sunt in ultima vreme dar asta e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Normal ca i se putea intampla oricui...Oricui care o avea pe Cacsalina in spate. Ce rea sunt in ultima vreme dar asta e.. nu-i stres... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 deci pt a va lamuri pe toti si toate dupa accident si dupa ce sa luat motoru de la locul faptei am intrebat ce vasilika mic da sefu unde mereai tuh la ora asta cu ungaria in spate????la care vasilika poi poi poi poi poi po la placinta.Aha creata pe marjini mam gandit si cind iam dus pansamentu si apa oxigenata la hungaria am intrebato la fel.Raspunsul nu a intarziat:)poi eu zis la vasile nu merem la putut ca nu am chef da el vrut sa motorim,apoi la jumate drum venit chef,io prind putin de daralau si el speriat culcat pe mine cu motor cu tot da nu facut nimic ca speriat. e cam asta fost tot asa ca invataminte le trajeti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Rautate mica si minora, care esti....si pe deasupra si blonda Eu cred ca abia ai asteptat sa zica cineva ceva despre unguroaica lu cacsa.... i-am luat apararea lui vasile...blond si fara prietena ce esti la urmatoarea motoreala andi mere cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 deci pt a va lamuri pe toti si toate dupa accident si dupa ce sa luat motoru de la locul faptei am intrebat ce vasilika mic da sefu unde mereai tuh la ora asta cu ungaria in spate????la care vasilika poi poi poi poi poi po la placinta.Aha creata pe marjini mam gandit si cind iam dus pansamentu si apa oxigenata la hungaria am intrebato la fel.Raspunsul nu a intarziat:)poi eu zis la vasile nu merem la putut ca nu am chef da el vrut sa motorim,apoi la jumate drum venit chef,io prind putin de daralau si el speriat culcat pe mine cu motor cu tot da nu facut nimic ca speriat.e cam asta fost tot asa ca invataminte le trajeti voi Hai ca si pe asta ai lamurit-o....... Apel catre comunitatea motociclistilor ( si poketbikeistilor of corse ....blonzi sau nu) din Maramures....Lasati-ma in amaru' meu odata ca daca nu ma supar si plec....si in ungaria numa' sa scap de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Hai ca si pe asta ai lamurit-o....... Apel catre comunitatea motociclistilor ( si poketbikeistilor of corse ....blonzi sau nu) din Maramures....Lasati-ma in amaru' meu odata ca daca nu ma supar si plec....si in ungaria numa' sa scap de voi. Ai mai fost in ungaria? :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Hai ca si pe asta ai lamurit-o....... Apel catre comunitatea motociclistilor ( si poketbikeistilor of corse ....blonzi sau nu) din Maramures....Lasati-ma in amaru' meu odata ca daca nu ma supar si plec....si in ungaria numa' sa scap de voi. vasileca draga....pana una alta......adica pana-ti repari tiribisca......http://scoala.autoraid.ro/chestionar~test-19.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Maine la ora 12-12.15 ne intalnim, cu mic si mare, blonzi si alte natii la Barbarosa pentru inchiderea de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Maine la ora 12-12.15 ne intalnim, cu mic si mare, blonzi si alte natii la Barbarosa pentru inchiderea de sezon. ducem si lopetzile de zapada, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 chiar de inchideti sezonu eu nu pun motoru in barlog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ducem si lopetzile de zapada, nu ? Dik cerbu...de moda veche. Am vorbit cu cei de la drumuri si vin cu utilajele de dezapezire Poate sa ninga, sa fie frig...ca maine seara ne "incalzim" noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 sorry eu nu pot venii la inchidere ca mobra mea e la schimburi de ulei gume si sincronizari de injectoare , da oricum eu nu intentionez sa inchid sezonul inca , il astept pe mos craciun sa merem la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 sorry eu nu pot venii la inchidere ca mobra mea e la schimburi de ulei gume si sincronizari de injectoare , da oricum eu nu intentionez sa inchid sezonul inca , il astept pe mos craciun sa merem la o tura. Ei nah...acuma ti-ai gasit si tu sa schimbi ulei gume..si asa mai departe..vai vai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 poi logic , doar nu crezi ca pun motoru pe dreapta acuma ca e un pic mai frig , luat manete incalzite , pus echipamentu si nu i stres. atata sa nu ninga in rest nu i stres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodi34 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 fete si baieti se pare ca azi nu trebe sa chemam pe cei de la dezapezire ca e vreme buna poate mai dam si o tura dupa inchidere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Stiti pe careva cu VFR 800 in BM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Stiti pe careva cu VFR 800 in BM? Da...este un tip cu un VFR 800 negru. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Da...este un tip cu un VFR 800 negru. De ce? Sunt 2 , unul rosu si unul negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Asa ca fapt divers...imi plac VFR si as vedea unu live....poate chiar calari, si sa stiu daca sunt pe aici. Editat Octombrie 19, 2008 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate