AndreiXp Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 (editat) Peste ceva timp o sa iau carnetul A1 si inca nu sunt hotarat ce scuter sa`mi iau. As dispune cam de 1400 de euro, maxim 1500. Pe banii astia pot lua ceva nou si bun? Sau ceva SH? Eu unu nu prea am incredere sa iau SH...nu stiu.. Nou ma gandisem sa iau Magnet City de pe scuterul.eu ...sau kymco - desi nu`mi prea place designul .. gopop si firstbike NU..mai bine bicicleta decat d`alea .. Voi ce m`ati sfatui ? Editat Martie 2, 2007 de AndreiXp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Peste ceva timp o sa iau carnetul A1 si inca nu sunt hotarat ce scuter sa`mi iau. As dispune cam de 1400 de euro, maxim 1500. Pe banii astia pot lua ceva nou si bun? Sau ceva SH? Eu unu nu prea am incredere sa iau SH...nu stiu.. Nou ma gandisem sa iau Magnet City de pe scuterul.eu ...sau kymco - desi nu`mi prea place designul .. gopop si firstbike NU..mai bine bicicleta decat d`alea .. Voi ce m`ati sfatui ? Fii baiat serios si ia unu de afara,Germania sau Italia.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 pai man..dar nu costa mult sa inreg scutere aduse din afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Cumpara cu incredere Kymco. Sunt extraordinare si la bani chiar putini. Sunt extrem de fiabile si nu te lasa la greu. Gasesti o gramada de piese de rezerva si pentru tunning la ele, bani sa ai Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - La ce anume te refereai cand ai spus ca nu-ti place design-ul la Kymco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 pai..in comparatie cu speedfight 2, aerox.... ... oricum ms mult ptr sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 pai man..dar nu costa mult sa inreg scutere aduse din afara ? eu am adus de o luna un Piaggio TPH125 din Germania. Merge super. Am dat pe el 500 euro la care am primit si o casca. Tot ce am platit a fost cam 2 mil (RAR, inmatriculare). Nu se plateste taxa de prima inmatriculare pentru motociclete, scutere, ATV. nu cred ca merita investitia pt una noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 Nu stiam .... super tareee ... Cunoasteti pe cineva care face comenzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Nu stiam .... super tareee ... Cunoasteti pe cineva care face comenzi? care sa iti aduca de dincolo ? da... cunoastem Firma se numeste MotoLeasing , si iti poti achizitiona chiar si in leasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 eu mi l-am cumparat pe al meu de pe www.secondamano.it si l-am adus cu microbuzul.....intra si vezi ce gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Eu iti recomand cu caldura sa cumperi scuterul meu. Acu serios: poti sa-ti iei si second hand. Nu toate sunt rele. Si ai foarte multe optiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Eu iti recomand cu caldura sa cumperi scuterul meu. Acu serios: poti sa-ti iei si second hand. Nu toate sunt rele. Si ai foarte multe optiuni. la banii astia. Ai putea incerca chiar si un RS 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Da RS50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzi_11 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 si eu as vrea sa iau pana in 1500 euro, dar sunt comfuz, second nu as vrea sa iau ,dati-mi un sfat de care sa iau??????? am gasit ceva scutere pan in 1500 euro dar nustiu dak merita......vedeti si voi: 1. ar fi de la freemoto http://www.freemoto.com/index.php?search_r...&veh_type=2 2. tot de la freemoto http://www.freemoto.com/index.php?search_r...&veh_type=2 3. ar fi de la peugeot http://www.peugeot-motocycles.ro/produse/item.php?id_item=78 4. ar fi d l kymco http://www.euro-motor.ro/Kymco/skuter/vitalitysport50.htm 5. tot d l kymco http://www.euro-motor.ro/Kymco/skuter/agility50.htm spuneti-mi ce sa fac??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 eu as lua kymco. pt ca celelalte sunt chinezarii ! tre sa fi unu dintre cei mai norocosi pamanteni sa nimeresti un scuter chinezesc deala bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Salutare, am eu un kymco super 8 de vânzare cu doar 400 km.Este înmatriculat pe București, a mers numai pe ulei malossi Âşi am făcut schimbu de ulei acum 100 km.Am toate actele, este impecabil. Preț 1000 euro.Pentru detaliii postăți aici sau pe messenger. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Il vand ca vreau sa dau de permis. Editat Iunie 27, 2010 de Marian42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Scuter nou recomand, indiferent ca e chinezarie sau ce e. Sh doar de la cunoscuti si care stie sa pastreze un lucru... Din bazar sau net nu prea ai incredere in oricine, doar sa te mai uiti la fata omului, dar mai bine nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Are 2 ani topicu, acum am observat.Va rog sa ma scuzati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Are 2 ani topicu, acum am observat.Va rog sa ma scuzati. hai 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate