Baiazid Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 Ieri am mers cu conserva GMC in oras cu treaba. La vulcanizarea cotroceni ... mi-a explodat cauciucul din spate dreapta. M-am mirat ca am michellin tubeless. Si NU explodeaza. Opresc... o pun pe cric .. scot roata.. pun rezerva. Cand m-am uitat la roata .. am ramas tampit. Cauciuc NOU... cu armatura smulsa pe lat (nu pe lungime). Plec... si studiez acasa problema bine..... ATENTIE: SE VEDEA CLAR CUM A FOST CEVA CA O GHEARA CARE A SMULS CAUCIUCUL CU ARMATURA CU TOT. Cauciuc de 100euro s-a dus dracului din cauza unora care vor sa faca bani. Cum e posibil asa ceva EXACT IN FATA VULCANIZARII. Atunci nu m-am prins dar acasa mi-a picat fisa. Daca imi dadeam seama atunci..... si gaseam ceva incriminator in pe sosea ... nu stiu de ce eram in stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 11, 2004 Autor Share Postat Iunie 11, 2004 Traim intr-o tara de hoti nenorociti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 S-ar putea sa exagerezi un pic dar... pe timpul lui Ceausescu, proprietarii de vulcanizari aruncau cuie indoite (in 3 dimeniuni) la cateva sute de metrii inainte de locatia lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 S-ar putea sa exagerezi un pic dar... pe timpul lui Ceausescu, proprietarii de vulcanizari aruncau cuie indoite (in 3 dimeniuni) la cateva sute de metrii inainte de locatia lor... Cuie si patent se mai gasesc si acuma la feronerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 12, 2004 Share Postat Iunie 12, 2004 Drum drept si negru ca in palma. proaspat asfaltat. 120+ cu masina plina, in curba usoara spre stanga. Explozie pe dreapta spate si zgomot CLAR de obiect metalic aruncat in scutul rezervorului. In cauciuc era o gaura de puteai sa bagi linistit mana si urme de agatatura. Zona crepusculara. Pe sosea nu am gasit nimic. ''Batranii" au spus ca au mai intalnit asa ceva cand au dat peste jumatati de potcoava ramase pe sosea. Acuma fara gluma: o bucata din aia de metal, ascutita la un capat si cu celalalt indoit nitel in sus zboara ca dracu' si se infige in orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 1990, Germania, imi cumpar prima mea masina (bineinteles vechitura second-hand) si plec cu ea spre casa (Romania). Eu tanar, autostrada adevarata, eu bineinteles super-excitat, bag 170-180. Deodata zgomot ca de explozie, ma sperii si frana blana cateva secunde. Ceea ce pare o gresala de fapt a fost salvatoare, caci am redus pana pe la 120-130 inainte ca masina sa inceapa sa danseze. Apoi am controlat-o cu greu, dar "am adus-o la aterizare". Ma dau jos si cauciucul dreapta spate, un Pirelli in stare foarte buna, bineinteles tubeless, cu o gaura cat pumnul. Shit happens... Cred ca mai e si acum prin pivnita pe la maica-mea... De atunci nu mi s-a mai intamplat nici o explozie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DXU Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 auzi ma... asta este cumva site de jeep-eri??? sau ai motoreta GMC ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 auzi ma...asta este cumva site de jeep-eri??? sau ai motoreta GMC ???? DXU eu am relatat aceast fapt, chiar daca eram cu masina, pt cei ce trec cu motoarele in zona. O explozie la pneul unui motor ... e groasa. Scopul a fost informarea!!! Puteam sa merg si cu TIRul. PS.. eu nu sunt "ma" cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Nu vorbiti de pene ca ultima am facu-o in We trecut.In mai putin de 2500 de km am facut pana de 2 ori fara sa o intep in ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate