Achile Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Ma tenteaza un yz 400 f. Ce parere aveti despre ea?? ma refer la cei care au testat-o. Va rog, fara off-topic-uri pt ca nu vreau sa ajung la "vreau si eu enduro" Nu am bani de wr-f 400... ma intereseaza fiabilitate, ce se poate defecta la ea, cuplu, impresii dupa teste, manevlabilitate costuri de intretinere... va multumesc anticipat Nenea Soso, nu ma trimite in acel colt obscur numai "Vreau si eu enduro" ....yz e cross si n-avem sub-forum pt el (p.s: poate iti faci timp sa postezi aici, avand experienta cu yamaha) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 nu am mers cu yz400, dar de fiabilitatea wr400 sunt f multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 bagat la cap...merge cedeaza ceva la ele?? in afara de kit de lant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 bagat la cap...merge cedeaza ceva la ele?? in afara de kit de lant... Cedeaza muschiu daca te dai prea mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Ma tenteaza un yz 400 f. Ce parere aveti despre ea?? ma refer la cei care au testat-o. Va rog, fara off-topic-uri pt ca nu vreau sa ajung la "vreau si eu enduro" Nu am bani de wr-f 400... ma intereseaza fiabilitate, ce se poate defecta la ea, cuplu, impresii dupa teste, manevlabilitate costuri de intretinere... va multumesc anticipat Nenea Soso, nu ma trimite in acel colt obscur numai "Vreau si eu enduro" ....yz e cross si n-avem sub-forum pt el (p.s: poate iti faci timp sa postezi aici, avand experienta cu yamaha) Dai un tel...si vorbim..yo am avut un YZ400 din 98` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Dai un tel...si vorbim..yo am avut un YZ400 din 98` Dark Petak spune-ne si noua ceva impresii,cred c-ar interesa pe mai multa lume. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 http://dirtbike.off-road.com/dirtbike/arti...l.jsp?id=332797 ride test.... ma intereseaza si partea de intretinere si mestereala HELP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate