Bloom Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Vad ca de Bacau nu zice nimeni nimic. Chiar n-aveti de gand nici unu sa veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Cu parere de rau, nu am cum sa ajung.Dupa Brasov sunt in ruina financiara , ca sa nu mai zic ca sunt destui care m-au injurat ca am disparut weekendul asta si mi-am inchis telefonul. Anul trecut am venit si m-am simtit foarte bine, chiar daca gipsul de pe mana dreapta m-a impiedicat sa vin pe motor Dar si asa gipsat cum eram, tot am alergat un ij pe acolo sa ma simt ca la o intrunire moto Celor care vor merge, distractie placuta si ciocniti o bere si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 ne vedem la bacau...o sa beau o bere si pt tine axa numai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 http://www.clubmotobacau.ro/page.php?pagin...lu=tfestivaluri am auzit ca se dau 9 geci la primii care ajung in Bacau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 http://www.clubmotobacau.ro/page.php?pagin...lu=tfestivaluriam auzit ca se dau 9 geci la primii care ajung in Bacau... Sorin, am sa te rog sa dai informatii clare, nu de genul "am auzit". Daca stii ceva, spune-o curat, altfel mie-mi miroase a dezinformare. In plus, daca nu este asa cum spui, iar nu este corect, si stii foarte bine de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 foarte - foarte corect. incerc sa gasesc pliantul lor de la brasov din care "am auzit" informatiile de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Primul festival care incepe de joi si eu nu merg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Deci rectificare: cine ajunge primul in Bacau primeste o geaca Speedy. Restul de geci se castiga la concursuri. Premiul cel mare e un telefon mobil. Alte premii le veti afla acolo. Am confirmare de la Sorin Petrescu, seful clubului bacauan... p.s. o sa fiu de acum incolo putin mai atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Huiduma Bike Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Deci e sigur ca incepe de joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Salut, Speedy asta e un fel de Abidas, Reebauk sau Mikke, or what? Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloom Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 E sigur de joi. Joi seara canta Cargo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 primul venit primeste o geaca..asta inseamna cine ajunge primul joi ne vedm acolo numai bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Am gasit pe net DESPRE BACAU 2004 ...se you all la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Ceva plecari din Bucuresti? Vineri dupaaminaza sau sambata (pt oamenii muncii)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate